Aparthotel Balsamico Traditional Suites**** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Balsamico Traditional Suites****

9,8
9,7

29 mei 2012

zwembad en terras by night

Beoordelingen Aparthotel Balsamico Traditional Suites****

Ano Hersonissos, 70014, Chersonissos
Aparthotel Balsamico Traditional Suites scoort een 9,5 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Balsamico Traditional Suites****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Balsamico Traditional Suites**** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 90 vakantiefoto's van Aparthotel Balsamico Traditional Suites**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Balsamico Traditional Suites**** met andere accommodaties in Chersonissos.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Balsamico Traditional Suites****

9,8
9,6
met partner, Okt. 2011
"Magie in Balsamico"
Fred en Karin Ceule...
11-10-2011 Wij hebben al heel wat hotels, appartementen en bed & breakfast bezocht maar dit appartementencomplex heeft iets magisch.
Maria en Michaelis zijn ontzettend gastvrij en oprecht geintresseerd in
elk onderwerp wat ter sprake komt. De kookkunst van Michaelis is voortreffelijk en Maria is zoals ze is. Balsamico is alsof je thuis bent maar dan met een Griekse Twist. Wij hebben hier 10 dagen genoten.
Fred en Karin Ceulemans

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Super appartement"
info_967
18-10-2011 Wanneer je lekker een dagje uit bent geweest op Kreta en je komt bij Balsamico aanrijden is het net of je thuiskomt. Ons grote appartement was erg gezellig en romantisch ingericht. Warm met veel kleine lampjes en kaarsenhouders. We hebben zelfs kaarsen gekocht. Alles wat je nodig hebt is er. De schoonmaak komt iedere dag en is erg goed, geen ongedierte te vinden. Afwas wordt gedaan. We hebben ook een aantal keer ontbeten en Michalis maakt er een feest van, iedere dag iets anders. Handdoeken worden om de dag verschoond. Wij hopen hier nog eens terug te komen. Maria en Michalis heel erg bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid!!

"Beste logement in 17 jaar Griekenland"
rony_taets
18-9-2011 Tweede keer in Balsamico hotel, weer heel goed ontvangen door Maria en Michaelis,
Michaelis is ons komen ophalen aan het vliegveld.
Twee weken genoten van de gastvrijheid van Maria en Michaelis
Tot de conclusie gekomen dat het in het hotel beter en gezelliger eten is dan buiten het hotel, Michaelis heeft werkelijk heerlijk gekookt voor ons, eten dat je zelden in de restaurants vind
Het ontbijt was weeral heel uitgebreid, lekker en vers. iedere dag anders
Kortom, we hebben voor de tweede keer enorm genoten van de gastvrijheid van die twee heerlijke mensen.

BALSAMICO olééééééééééééé

Gr.
Rony & Mireille uit Brugge

"Fantastische service en gastvrijheid"
Willem en Jolanda
28-8-2011 Maria en Michaelis weten door hun inzet, gastvrijheid en service de vakantie tot een succes te maken.

"In een woord SUPER !!"
R&B
11-9-2011 Net een aantal dagen terug uit Kreta en wij gaan volgend jaar zeker terug naar Balsamico. Dit is iets wat wij normaal nooit doen, maar zoals meerdere mensen aangeven, hebben wij ook het "thuis gevoel” mogen ervaren. Heerlijk ontspannen terug gekomen. Maria en Michaelis weten perfect ruimte te geven en toch altijd de juiste aandacht te hebben en perfecte tips voor de mooiste plekjes op Kreta. Ontbijt is iedere dag anders en meer dan genoeg. Michaelis is een kok die de heerlijkste gerechten weet te creëren en dit dan ook met passie doet. Wij hebben regelmatig in de oude dorpskern gegeten, maar tegen het einde van onze vakantie alleen nog maar in Balsamico (omdat het zo verrukkelijk is) De accommodatie is zoals deze op de foto’s (website) uitziet en word ook goed onderhouden. Enige wat onontbeerlijk is, is een auto om Kreta te ontdekken.

"Top accomodatie met super gastheer en gastvrouw!"
Stijn en Nadine
23-8-2011 Net terug van 2 heerlijke weken vakantie. Dit kleinschalige appartementencomplex (slechts 8 studio's) is werkelijk fantastisch. Zeer mooie kamers. Goed onderhouden en schoon. De aanvulling komt door de 2 fantastische eigenaren van het complex. Michaelo en Maria maken het verblijf werkelijk zeer aangenaam.
Wie een rustige omgeving zoekt met een persoonlijke noot aan zijn vakantie moet hier gewoon naar toe!
Deze score is werkelijk verdiend!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Super gastvrij appartement"
Ineke warrington
11-10-2011 Een beetje saai om weer het zelfde te zeggen als alle voorgangers maar balsamico is in een woord geweldig. Maria en haar man zijn 2 hele lieve mensen, het is net of je op vakantie bent bij familie. Michaeles kookt goddelijk,dus zeker een aanrader om in de avond bij het zwembad te eten. Het appartement ligt heel rustig vlakbij een heel leuk dorpsplein 3 minuutjes lopen, met leuke restaurantjes. Vooral Sofa's is een aanrader.
Als je een auto huurt wat je beter daar kunt doen ben je binnen 10 minuten beneden, in de drukte en uitgaansleven. Dus er is voor iedereen wat te doen. Wij gaan zeker nog een keer terug. De appartementen zijn heel gezellig ingericht. Een klein min puntje de bedden zijn wat hard en voor de airco moet je extra betalen. De appartementen worden elke dag schoongemaakt inclusief de afwas

met partner, 2011
"Super"
Melanie90
1-7-2011 Dit hotel is echt super. Het wordt gerund door een heel lief echtpaar. Ze zijn erg behulpzaam en staan voor je klaar. Het hotel ligt in Oud Chersonissos, dat ligt op een berg, dus als je naar het strand/uitgaansgedeelte wil is het een flinke wandeling. Je kan ook met de taxi gaan dat is wat sneller en kost ongeveer 6/7 euro.
In het hotel kan je ook eten en dit is echt heeeeeerlijk, de kamers zijn heel groot en schoon. Het is ook erg rustig dus je heb geen last van herrie of dronken jongeren.

met vrienden, Juni 2011
"Fantastisch appartement zeer gastvrij"
Claudi
13-6-2011 Maria en Mikales zijn zeer gastvrije goed Engels sprekende eigenaren van deze prachtige accommodatie. Vrij nieuw appartementencomplex van 2007. Kleinschalig, 's morgens een goed Grieks ontbijt, en Maria en Mikales staan ieder moment van de dag voor je klaar. De koffers worden bij vertrek door Maria naar de afhaalplek gebracht. Tip huur een auto voor de hele vakantie en Maria kan je goede tips voor bezienswaardigheden. Maria en Mikales bedankt voor de goede service en ga zo door. Jullie verdienen een dikke 10.
Het appartementen complex ligt in het rustige oud chersonisos zeer de moeite waard. Op het pleintje vlak bij het hotel liggen een tal van leuke restaurants. Een aanrader is het Nederlandse restaurant van Pedro en Rocher in oud Chersonisos.

met partner, Mei 2011
"Prima vakantieverblijf"
Leo & Mieke
13-6-2011 We waren er 12 dagen en hebben genoten van de vriendelijkheid van Maria en Michaelis. Ook de maaltijden zijn fantastisch. Daarbij nog een schitterend appartement. Zeker voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 5 volgende