Aparthotel Arminda*** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 17.977 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Chersonissos > Aparthotel Arminda***

Beoordelingen Aparthotel Arminda***

9 februari 2012

Grote Zwembad bij Restaurant

Aparthotel Arminda scoort een 7,8 uit 10, op basis van 114 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Arminda***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Arminda*** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 68 vakantiefoto's van Aparthotel Arminda*** vinden. Je kunt 1 video van Aparthotel Arminda*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Arminda*** met andere accommodaties in Chersonissos.

112 beoordelingen over Arminda***

met jonge kinderen, Sept. 2011
Prima hotel!!
Mira
2-10-2011 Wij zijn in september 2 weken in dit hotel geweest en het is een prima hotel. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Het eten was goed. Naast het restaurant was er ook nog een 'snackbar' waar je ook prima kon lunchen met broodjes hamburger, tosti, sandwiches etc. Voor de kids was er leuke animatie, mini-club en mini-disco. Het strandje vlakbij het hotel (5 minuten lopen) vonden wij wat minder en gingen liever naar het strand in het dorpje vlakbij (10 minuten lopen). Ook leuke eettentjes daar en wat winkeltjes etc. Wij hadden een familiekamer aan het zwembad. Ideaal! Er was 1 zwembad met kinderbad met muziek en animatie, maar je kon ook kiezen voor een ander zwembad waar het heerlijk rustig was. Een aanrader dus dit hotel!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Goed Hotel
S
4-9-2011 Door een overboeking in het Grand Hotel Holiday Resort mochten hier twee dagen overnachten. Wij hadden een 4 pers. kamer boven het restaurant gekregen met een vrij groot balkon de kamer zag er keurig en schoon uit.
Zover wij kunnen beoordelen vonden wij het een goed en rustig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel en het eten vonden ook prima.

Leuk familie hotel
Fam Hengelo
25-9-2011 We zijn hier met 2 gezinnen in Aug. geweest. Ligging van het hotel is tussen Chersonnisos (25 min lopen) en Stadis (15 min lopen) in naar het strand ca. 5 min. Service kan iets beter ze doen wat er van hen verwacht wordt maar doen niks extras bv dat je bij aankomst niet wordt geholpen met de koffers ook al zien ze je al van ver met de koffers, buggys en kinderen stuntelend aankomen. Prijs/kwaliteit verhouding is ok Eten: ontbijt gevarieerd o.a. div. soorten brood, cereals, pannekoeken, ei variaties, div soorten beleg hartig en zoet etc. lunch gelijk zoals diner maar dan iets minder uitgebreid iedere dag gevarieerd verschillende griekse en europeese gerechten in buffetvorm waaronder veel typische griekse gerechten bv Choriatiki, Dolmádes, Gyros, Moussaka, Souvlaki etc goed eten ook veel deserts en grillgerechten in buffetvorm. Kamers zijn schoon en modern ingericht goede bedden airco en tv. Kindvriendelijkheid kan beter veel trappen lopen buggys tillen en russich animatie team.

met partner, 2011
Nooit meer!
bvs
7-8-2011 We zijn een week in het Arminda hotel geweest. We hebben genoten van Kreta, maar helaas hebben we minder genoten van het hotel. De kamer die wij hadden was ronduit slecht: airco kapot, handoekenrekje bijna van de muur, douche die het niet of nauwelijk deed en mieren in de kamer en zelfs in bed. De problemen werden gelukkig wel bijna allemaal snel opgelost. Alleen de mieren vonden het te gezellig bij ons... helaas... Over het algemeen waren de mensen heel aardig, er was alleen 1 receptionist die ronduit onbeschoft was terwijl wij de problemen elke keer heel vriendelijk aangaven. Deze persoon mag best wat klantvriendelijker zijn (zeker gezien het feit dat zij verantwoordelijk voor de problemen met de kamer en niet wij). Gelukkig smaakte het eten heerlijk en is Kreta een heel mooi eiland en hebben we dus wel genoten van onze vakantie. Al met al is het een hotel wat zichzelf 4 sterren geeft, maar wat dat niet waarmaakt!

Fantasties
joyce
6-9-2011 Wij zij er 11 dagen geweest.
Het eten was super. en voor de kinderen was het er ook super,
je kon er van alles doen. er was ook een animatie team die van alles deed

in 4 woorden: het was super leuk.

Goede prijs/kwaliteitverhouding
fam-schmitz
10-8-2011 Vrij rustig gelegen hotel (goede prijs/kwaliteitverhouding) tussen Chersonissos en Stalis in. Beide dorpjes zijn op loopafstand bereikbaar. Eten (restaurant + snackbar) was ok. Frisdrank komt allemaal uit automaten, bier en wijn van de tap van slechte kwaliteit. Animatie was niet zo goed...erg op de Russen gericht en ze benaderen je niet. Na een aantal dagen weet je wel wanneer wat te doen is (mini disco, waterpolo, aqua gym) en zorg je dat je erbij bent. Desondanks hebben we er toch een super vakantie gehad met de hele NL-club ;-)
De kamers zijn prima, voor de korte tijd die je daar per dag aanwezig bent. Tip: huur een auto voor een paar dagen en verken de omgeving, mooie plekjes te zien! En breng met kinderen een bezoek aan het aquaplus waterpark!

Schitterend en relax
Freddy Van Steendam
4-8-2011 Rustig, vriendelijk personeel, netheid perfect......Eten voldoende afwisselend. Wij kwamen laat aan en er was een volledig buffet voorzien....
Niet voor ons van toepassing, maar heel kindvriendelijk.

met vrienden, Juli 2011
Gezellig en knus
Jeffrey van der Put
6-8-2011 Vannacht terug gekomen na 12 dagen Arminda,
De vriendelijkheid van het personeel is perfect!
Ook zoals andere hier vermelden kwamen we met een groepje om 1.00 in de nacht aan en ook voor ons stond er nog een buffet en drinken klaar, dit heb ik nog nooit meegemaakt, echt perfect!
Verder is het hotel zeer netjes, op de hotelkamer heb je alles wat je nodig hebt: koelkastje, t.v. en de badkamer was ook goed.
Het eten was over het algemeen lauw, maar dat schijnt normaal ze zijn.
Voer ieder is er wel wat wils, anders zijn er voldoende eettentjes in de buurt die niet al te duur zijn.
De animatie kan wel wat verbeterpuntjes gebruiken, met name in de avonden kunnen ze het daar slimmer aanpakken, maar wat verwacht je voor de prijs die je ervoor betaald!
Overdag vond ik het juist wel goed, behalve de vrijdagen, dan is er geen animatie.
Toch heb ik vermaakt met de andere Nederlandse mensen, iedere dag was het onder elkaar een groot feest!

met jonge kinderen
Topvakantie
Sandra
18-7-2011 Wij zijn net terug van arminda, heel vriendelijk ontvangst, we kwamen in de nacht aan en er stond gewoon een tafel voor ons gedekt in het restaurant met eten en drinken, de kamers top, de animatie top, de bar supergezellig, alleen het avondeten vonde we tegenvallen, erg flauw allemaal, maar ja er zijn zat lekkere goedkope restaurantjes in de buurt.

Perfect kortgezegd.
Erwin Steenis
1-8-2011 DE GOEDE DINGEN
We kwamen om half 1 aan (s'nachts).
De man van de receptie liet onze kamer zien(303).
Het was een typische hotel kamer bed in het midden,koelkast,elektriciteit werkt met magneet,EN EEN LIGBAD!!!en natuurlijk tv met een nederlands/belgisch kanaal BVN.
Toen zei die man van als jullie klaar zijn kom dan maar naar de receptie dan laat ik het restaurant zien dan kunnen jullie wat eten. dus wij daarheen toen kregen we een rood bandje om werden we naar het restaurant gewbracht en konden we wat eten.
Volgende dag:ontbijt 80% engels natuurlijk. eieren,plakjes worst bacon,pannekoekjes en de hele mikmak en er is ook een snackbar met lekkere snacks en ijs en een zelfbedienings drankjes bar maar er zijn snacks tussen tien en
s'middags is het eten niet zo lekker en soep is lekker maar er zit NIKS in het is alleen bouillion.
Maar de ligging is een kwartiertje van chersonnisos er rijden rondrit treintjes,strand van nana beach is voor arminda grand hotel en nana beach.

met een groep (1)