Appartement Arlen Beach** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 6.7 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Arlen Beach**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Arlen Beach** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7
vakantiefoto's
van Appartement Arlen Beach** vinden. Je kunt 1
video
van Appartement Arlen Beach** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
Familie
(1)
(14)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(29)
ALL
"Vergane glorie"
Laura + Mareille
18-11-2009
Hele ruime kamers, ruime balkons. Het interieur viel een beetje uit elkaar. Er is geen douchegordijn en er een meenemen heeft geen zin (hebben we geprobeerd). Maar daar moet je maar overheen kijken. Ligging was perfect, tussen Starbeach en het centrum in. Uitzicht was geweldig. We hebben hier een topvakantie gehad :D
met vrienden, Aug. 2009
"Super appartement"
Roy
24-8-2009
Eigenaar is er bijna nooit maar als hij er is is hij altijd vriendelijk. Hij geeft echt nergens iets om. Muziek heel hard aan... Boeit hem niet. Dit was wel echt een groot voordeel want ik hoorde van meerdere mensen dat hun app heel streng is. En wat is je vakantie als je geen herrie mag maken? Verder is de ligging ook super. Het ligt eigenlijk precies tussen starbeach en de boulevard in en dan ook nog eens aan zee. Tja de schoonheid? Wij hadden 2 schone kamers toen aankwamen maar toen we gingen... haha. Verder vond ik eigenlijk alleen de douche slecht, geen gordijn dus alles werd nat haha. Als je aan de balkon kant zit heb je geluk want die dingen zijn groot :O Vaak met een man of 10 gezeten en nog hadden we veel ruimte over :D Kortom wij hebben echt een hele dikke vakantie gehad en zou best terug willen naar dit app. de volgende keer als we weer naar chersonissos gaan.
met vrienden, Aug. 2009
"Arlenbeach"
Gerrine
22-8-2009
Wij zijn hier heen geweest met een paar meiden. Ruim ingericht, mooi groot balkon. Eigenaar is zelden aanwezig. ´s Nachts werd onze deur een paar keer ingetrapt door dronken jongens in appartement. Deurslot kapot, wc liep slecht door. Uiteindelijk na paar keer zeggen tegen toevallig tegen komen van eigenaar wel gemaakt.. Geen beveiliging, gewoon alles werd gesloopt in andere kamers. Gebruikt condoom onder het bed. Amper servies. Schoonmaker komt wel 1 x in de twee dagen, als je nog ligt te slapen maakt ze amper wat schoon. Toen we een keer toevallig weg waren, werd alles goed schoongemaakt en nam ze ook het beddengoed mee.. Zwembad is ook niet al te fris, maar het is een goede verkoeling voor het warme weer.. Ligging is wel goed, aan de zee redelijk dicht bij uitgaanscentrum en starbeach.. Al met al een leuke vakantie gehad, buiten het appartement om ons goed vermaakt!
met vrienden, Juli 2009
"Helemaal toppie"
Suzan
Bekijk foto's
18-8-2009
vooral als je aan de kant zit, waar je uitzich hebt op zee, echt super!
Wij zaten ook nog is op een hoek, dus we hadden een mega balkon.
het hotel verder is niet zoveel bijzonders, je kan er slapen...
met partner, Sept. 2008
"Zonde maar niet doen (foto's niet geloven)"
fam lowland
5-1-2009
zonde dat het hier niet wordt bijgehouden. ligging en uitzicht perfect maar voor de rest 1 grote janboel. niet schoon, sloten van deuren die niet werken, beesten door het appartement, na douchen water door het hele appartement, brandplekken boven de stopcontacten, zwembad niet schoon, geen (nacht en dag concierge).
zo zonde dat hier niks aan/meegedaan wordt want plek is top en als je de foto's ziet denk je das super maar het is echt een zooitje. heel heel jammer.
met vrienden, Aug. 2008
"Super plek:D"
mandy troost
19-8-2009
net appartement , geen 4 sterren hotel maar daar is de prijs ook niet naar , alleen jammer dat de schoonmaakster niet zo punctueel is maar voor de rest super vakantie geweest.
met vrienden, Aug. 2008
"Goede ligging, slechte kwaliteit!"
Karel
22-2-2009
Ik raad dit appartement echt af! Wij kwamen de eerste dag laat aan. Toen wij aan kwamen was er geen beheerder te bekennen! Wel een briefje op de balie met een sleutel! Hierop stond welk appartement wij hadden. Wij konden dus nog niks regelen m.b.t. airco ed.
Stond een kluis in het app. zonder slot! Beheerder is er wel, maar alleen overdag en een paar uurtjes en spreekt geen engels.
Verschillende dingen van het meubulair braken spontaan af, schoonmaakster was er neit vaak en als ze er was deed ze niet veel! Moesten 10 dagen doen met 1 set bedengoed!! Als je gedoucht had, was alles zeiknat!
Het ergste was nog, dat de deur gewoon geopend kon worden door met een creditcard tussen het slot te porren! Dus geen sleutel nodig!(dit was gelulkkig bij de buren en niet bij ons!)
Om toch nog iets positiefs te zeggen: Goede ligging en groot balcon!
Karel
cindy
3-7-2008
Appartement is redelijk. De grootte van de studios zijn vrij goed, je balkon is ook lekker ruim. we hadden een mooi zijzeezicht en als je goed verder keek kon je ze vanaf starbeach zien bungeejumpen. de schoonmaakster is een aparte vrouw, ze kwam dagelijks maar bonkte om 10 uur smorgens ons steeds wakker en begon dan te mopperen in het grieks en ging gewoon haar gang ook al was je in de badkamer bezig, die kon niet op slot. het schoonmaken op zich deed ze redelijk. er is geen douchegordijn of iets waardoor je badkamer steeds een chaos wordt en je het liefs op je slippers door de badkamer liep. heb me hier wel vermaakt, maar de hygiene had iets beter gekund.
met vrienden, Juli 2008
"Voor een vakantie met vrienden!"
Leentje
18-7-2009
Ik heb weinig aan te merken op ons appartement. De ligging was super. Centrum was op loop afstand en star beach was je ook zo. Verder zaten wij op de begane grond en hadden we een groot balkon wat heel fijn was met uitzicht op zee. Het zwembad had mooier gekund, maar je kon er goed liggen en afkoelen.
De inrichting was bij ons in tegenstelling tot sommige andere appartementen wel goed. De schoonmaakster deed ook goed haar werk en nam als extra'tje het balkon mee. Het beddengoed is niet verschoond in de dagen dat we er waren.
Het enige nadeel was dat de badkamerdeur niet op slot kon en als je gedoucht had de hele badkamer nat was. Maar even met een handdoek erdoor en het is weer droog.
Wij hebben er een toptijd gehad!
met vrienden, Juli 2008
"Mooi appartement"
Naomi
Bekijk foto's
17-7-2009
Ik vond het appartement top!
De huisbaas was er idd niet altijd, maar dat kan je ook als voordeel zien. Hij is er wel elke dag eventjes en toen onze airco kapot was heeft hij deze gelijk gemaakt.
Het appartement zelf was top, best groot en sowieso een heel groot balkon! (In vergelijking met andere appartementen in Chersonissos)
Alleen jammer dat er alleen een zwembad is en niet zoveel sfeer. Ligt vlakbij het uitgaan en kwartiertje lopen naar starbeach. Arlen beach ligt wel gelijk aan de zee en je kan de hele dag mensen kijken vanaf je balkon! ;)
Ik heb er een toptijd gehad!
volgende
Scandinavië
Nederland
Polen
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie