Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)**** in Chersonissos Griekenland beoordelingen 6.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)****

6,1
5,5
6,2

29 mei 2012

Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)**** Chersonissos

Beoordelingen Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)****

Hersonissos, 700 14, Chersonissos
Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village) scoort een 6,3 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)**** in Chersonissos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Aquasun Village (vh Eri Sun Village)**** met andere accommodaties in Chersonissos.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

77 beoordelingen over Aquasun Village (vh Eri Sun Village)****

6,1
5,3
6,2
"Zeer veel waar voor weinig geld"
chersonissos
7-9-2011 een leuk hotel met 2 leuke zwembaden,met mogelijkheid om aan het strand te liggen door middel van gratis bustransfer naar hotel eri beach.eten was erg lekker en veel variatie.personeel was vriendelijk.

"Onvriendelijke Grieken"
Luna
28-8-2011 Eri sun village ligt aardig in de bergen. Naar beneden gaat opzich wel,maar naar boven is gewoon niet te doen. Toen wij aankwamen moesten wij nog een tijd wachten op onze kamer. Dus ik elke keer vragen hoelaat de kamer klaar was, en kreeg ik een kort antwoord terug. Het persooneel is totaal niet vriendelijk. Ik verwacht in een hotel dat een mederwerker wel gedacht zegt, maar dat kan er nog geen eens vanaf. Het eten vonden wij ook niet heel goed. het warme eten was vaak koud,en het koude eten was warm. Veel van het zelfde,en vet vlees. De kamer die wij hadden was opzich wel te doen. Het was redelijk schoon,en als je een fooitje geeft aan de chagerijnigen schoonmaaksters,konden ze de kamers wel goed schoonmaken. Wat wij ook een nadeel vonden is dat de bar al om 23.00 uur dicht ging. Voor ons in iedergeval dit hotel nooit meer.

"Leuk voor kinderen, maar voor de rest erg slecht!"
Familie V.
23-8-2011 Het hotel is gelegen op een berg op ongeveer 10 a 15 min lopen van het centrum van Chersonissos (bergaf!) Receptie was erg slecht. We kwamen 's avonds laat aan en er was niks te eten. We moesten dus tot de volgende ochtend wachten tot we konden eten. We konden wel wat bestellen bij een bezorgservice, maar dat wel zelf betalen. Dat hebben we niet gedaan. Vriendelijkheid was ook niet echt het credo. Als je bij de receptie stond om wat te vragen was de eerste reactie een harde en ongeinteresseerde "YES?" ipv "goodmorning/evening, can i help you?". Wij gingen 9 dagen en hadden 8 dagen hetzelfde eten, alleen de ochtend was anders met eieren e.d.. Alles smaakt ook hetzelfde(behalve de tzatziki die was erg lekker) en ik heb nog nooit zoveel vet op vlees gezien. Er waren sapjes beloofd, maar dat was gewoon ranja met de smaak van Hot Coldrex. Erg smerig. De beloofde 2 zoetwaterbaden en 1 zoutwater bad waren gewoon 3 zoutwater baden.
Kortom gewoon erg slecht hotel, hooguit 2 sterren waard.

"Zeer goed bevallen"
tvalk
9-8-2011 Ik ben met mijn dochter en kleindochter een week naar dit hotel geweest. Het is ons zeer goed bevallen en de kleine meid heeft de tijd van haar leven gehad. Dus wij ook. Ook het eten was best goed en afwisselend. De zwembaden, glijbanen, zonnenbedden en parasols waren prima. De kamers zijn zeer gehorig en de beloofde badhandoeken service is niet aanwezig. Al met al een prima vakantie gehad.

"Aardig hotel, maar we komen niet meer terug!"
Jeffrie en Denise
9-8-2011 Bij aankomst een kamer gekregen onder het zwembad, klein en de douche was smerig en de wandjes in de douche hadden kieren zodat je hele douche plus een deel van de kamer blank stond. Volgende ochtend gaan klagen en hebben 3andere kamers gezien, de een nog slechter dan de ander! Uiteindelijk een prima kamer gehad. Het eten is op zich te doen voor een week, niet bijzonder. Wat wij persoonlijk een minpunt vonden, was dat er zoutwater zwembaden waren. Er is geen enkel chloorbad wat wel vermeld staat. De berg op en af is gewoon vermoeiend. Wij zijn allebei jong maar ook voor ons was dit niet te doen. Een quadje huren of een auto is heel verstandig voor als het dood valt in het hotel en dat is zo rond een uur of 7 à 8. Geen animatie voor volwassenen. Nogmaals het is een aardig hotel, maar zeker geen 4sterren waard en wij komen dus ook zeker niet meer terug!

"Leuke vakantie gehad!!"
fijne vakantie
8-8-2011 Snap niet wat de mensen zeuren!wij hebben er een leuke vakantie gehad omdat er erg leuke zwembaden waren voor de kinderen, 3 en 4 jaar. Jammer was dat er geen andere nederlandse gezinnen waren met kleine kinderen, andere nederlanders lagen bij diepe bad.Kidsclub stelt niks voor ze kijken niet eens naar je kindmeiden zitten maar te smsen en groeten je niet een s als je binnenkomt, speelgoed is kapot. Wel leuk speeltuintje. Eten was te doen voor een week. kamer was schoon maar niet bijzonder en erg gehorig! jammer dat er geen strand was nog 1 keertje naar eri beach geweest met shutle bus van hotel maar die speeltoestellen en glijbanen waren echt oud en gevaarlijk. Strand daar viel ook tegen, maar dit ligt naast starbeach waar wel kleine strandjes en leuke zwembaden zijn. Let wel op er is geen handdoeken service!!

"Vies vuil en onvriendelijk hotel"
Vicky
3-8-2011 We werden eerst in een kippenhok gezet uitzicht een tennisvelt dat helle aal vervallen was na onze klachten andere kamer gehad was beter maar badkamer vol kakkerlakken het eten was goed maar je moest oprijd zijn om iets te hebben zwembadden heel goed selfservice geen goed idee dra kauri aten vol wespen het hotel onder van Edison is veel beter

"Ranzig hotel met vieze kamers"
Rob van Steenbergen
2-8-2011 We hadden het Meropi hotel in Malia geboekt (3 sterren half-pension) een appartement met een slaapkamer. Op Kreta aangekomen kregen we te horen dat dat hotel volzat en we naar eri sun moesten. We hadden een upgrade gekregen werd ons verteld naar 4 sterren all inclusive.
daaar aangekomen (boven op een berg) werden we in een ranzige hotelkamer gedumpt met kakkerlakken in de badkamer. Het eten was binnen te houden maar daar is ook alles mee gezegd. Wel mooie zwembaden en glijbanen. Na lang zeuren bij de lokale reisleiding zijn we na 4 dagen(!) naar het Meropi hotel gebracht. Eten daar was 10x beter, appartement was echt top (net gerenoveerd) mooie badkamer met bubbelbad en aparte keuken en je liep zo het centrum van Malia in. Zo zie je maar dat beoordelingen op internet belangrijker zijn dan de sterren. (wij hadden nl. het malia hotel op basis van beoordeling gekozen.) Het Eri Sun resort was voor ons echt een afknapper......

"NOOIT MEER"
FAMILIE DIJNS
8-8-2011 zeer slecht resort met vreselijk personeel.
kwamen aan s,nachts met de koffers checkten in kregen de sleutel en een
plattegrond zoek het maar uit.
werden ook niet verwelkomt met een drankje alles was dicht.
dat noemt men all inn voor gasten die aan komen.
accomodatie is zeer slecht onderhouden ,de kamer werden wel voorzien van schone bedden en handdoeken elke dag.
waren veel geld kwijt moesten elke dag bijna uit eten terwijl we all inclusive hadden geboekt.
rond om het zwembad veel vieze haren en plak van de limonade.
kortom hier kan ik echt een boek van vol schrijven wat we 15dagen hebben meegemaakt.
we snapen dat we thuis ook geen 15dagen verschillend eten maar dit sloeg nergens op.

"Zeer goede prijs-kwaliteit"
Joyce
7-10-2011 Wij waren zeer tevreden van dit hotel, niet enkel voor het prijs-kwaliteit aspect, maar alsook het eten was zeer lekker.
De standaardkamers ware zeker niet teleurstellend, maar je hebt altijd beter.
Wij waren stundenten en vonden dit hotel zeker de moeite waard.
Alsook het vervoer naar de stad was zeer goed; Taxi's kosten €7,00 waar je ook naartoe rijdt.
Zeker de moeite waard als je een budgetvriendelijke vakantie wil.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende