Kies een internationale website
22 mei 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Appartement Adams***
Chersonissos
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Adams*** in Chersonissos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Adams*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Adams
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Adams*** in Chersonissos, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Adams***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Adams*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 65
vakantiefoto's
van Appartement Adams*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
GRONINGEN - EELDE
ENSCHEDE - TWENTHE
Naar:
Toon luchthavens op kaart
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Car rental
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
Hotel booking
(24)
met een groep
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(127)
ALL
met partner, Mei 2013
"Adams vakantie, Studio"
anke1987
Bekijk foto's
19-5-2013
De Studio is klein maar zeer gezellig! de meubels zijn beetje oud maar voor de vakantie is dat prima!, met keukenblok. 2 schone handdoeken p.p lagen er en een theedoek. 1x verschoond. uitzicht naar zwembad en de natuur. nog geen 5 min ben je al bij een supermarkt. en 10 min bij star beach vandaan. we hebben zelf niet gegeten bij adams maar zag er wel goed uit. voor kleine kinderen klein peuterbadje.
Aanrader huur een auto, bij de reisorganisatie
met jonge kinderen, Mei 2013
"Prijs/kwaliteit in verhouding"
sander en tineke
15-5-2013
Een erg prettig appartementencomplex met een ruim zwembad. Zeer vriendelijk personeel zeker barman Manos die 14 uur per dag werkt. Is er iets kapot dan wordt dat snel verholpen. Het is allemaal inderdaad niet het nieuwste meer wat je in de kamers ziet, maar je slaapt er toch alleen maar. Met 2 jonge kinderen prima vermaakt. Bedenk wat je betaald en wat je dan krijgt dit is dik in orde. Alles wordt netjes schoongemaakt en wij hebben er genoten.
met een groep, Apr. 2013
"Zo snel mogelijk erheen gaan"
wesley
1-5-2013
ga je naar kreta/chersonissos
dan moet je naar adams gaan alles klopt gewoon
prijs is goed
elke dag word er goed schoongemaaktt
en het personeel...zo vriendelijk en ze echt alles voor je dag en nacht,
manos de barman mijn grootste vriend geworden elke avond bij gedronken en voetbal gekeken je word gewoon deel van een familie.
ik ga dit jaar nog terug erheen
echt een aanrader
ps. de bbq op vrijdags zeker doen niet duur super lekker en echt gezellig.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement A...
Verklein aantal aanbieders
met partner, 2012
"Geweldige vakantie gehad!"
Mar
28-10-2012
De badkmr wat verouderd. In veel complexen (ook de luxere) behelpen met badkamers.
Alles verder compleet. Ontbijt op balkon met zeezicht.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bed een aantal keer verschoond. Handdoeken ook. Wilde je dat er extra werd schoongemaakt of schone handdoeken, dan werd dat zonder meer gedaan.
Wij hadden dan ook geen appartement geboekt om daar 24 uur p/dag te zitten.
Zwembad met ligstoelen prima onderhouden en schoon.
Bar gezellig! Maaltijden eenvoudig, maar goed.
Ook een goede uitvalsbasis om met een auto de omgeving (binnenland) te verkennen.
Door het kleinschalige, was het bijzonder gezellig met andere gasten en met Manos (bar/kok). Niets is teveel voor hem en hij deed er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Dat ging hem prima af! :)
BBQ, karaoke :)
Er waren inderdaad nogal wat zwerfkatten, maar die liepen overal. Tja, ook dat is Kreta....
Prijs/kwaliteit meer dan voldoende!
Wij gaan zeker nog een keer terug in het voor- of najaar :)
met een groep, 2012
"Mooie ligging"
Zoë
19-10-2012
Ruimte is prima, mooie ligging. Appartement vooroorlogs. Zelfs niet basic. Geen schoonmaak. Alleen prullemandjes verschonen. Badkamer heel vies. Toilet stinkt. Koelkast heel vies. Personeel vriendelijk. Behalve eigenaar. Norse onvriendelijke man. Erg veel zwerkatten en magere kittens. Stinkt naar kattenpies.
met jonge kinderen, Okt. 2012
"Oud en vies appartement"
s.vdvelden
Bekijk foto's
19-10-2012
Wij wisten dat we niet veel konden verwachten voor dit geld, maar ik heb geen moeite met wat veroudering als het maar schoon is. Maar hier is het gewoon vies!! Ontzettend smerige badkamer, echt een gore koelkast, overal stinkt het en we hebben 1 keer nieuwe handdoeken gehad en schoon beddegoed. De laatste 4 dagen helemaal geen schoonmakers gezien! En toen was er ook geen wc papier meer!! Moesten we zelf maar kopen, want dat zat er allemaal niet bij volgens de eigenaar! Manos is inderdaad een topvent, maar ons zal hij er never nooit meer terug zien! Zwembad en bar zijn prima onderhouden, maar verder is het verschrikkelijk! En die zwerfkatjes zijn schattig, maar het stinkt werkelijk overal naar kattepis!
met jonge kinderen, Okt. 2012
"Prachtige ligging,"
Elly
17-10-2012
Accomodatie kon heel mooi zijn als het niet zo verouderd was.Voor kinderen ook een prachtige plek. Omgeving heerlijk rustig en uitzicht prachtig. De buurt is is prima. Personeel is heel erg aardig en gezellig. Ook zeer behulpzaam.
Onze appartement was eigenlijk een geschakeld huisje, heel mooi, maar heeft groot onderhoud nodig.
Schoonmaak van onze appartement was eigenlijk niet te noemen. Elke dag prullemandjes leeggehaald en jaja...1x schone handdoeken. Verder helaas geen schoonmaak. Kleindochter van 4 was erbij en die had heerlijk de ruimte om te spelen
Starbeach erg dichtbij.
Wat een heel groot probleem is zijn de zwerfkatten op het terrein. Minimaal 18 stuks waarvan 9 kittens. Stinkt erg naar kattenpies. Ik ben een groot kattenliefhebber en dit raakt je diep.Kan begrijpen dat als mensen niet van katten houden dit erg storend is.
met partner, Okt. 2012
"Geweldige 9 dagen gehad"
stoefuh
16-10-2012
Wat mag je voor dat geld verwachten? Als je luxe wil boek je dit niet. Maar daar voor waren wij er niet. Wij vonden het geweldig qua onderhoud mag er wel wat gebeuren. De ligging is super het zwembad goed onderhouden de bedden werden 2 keer verschoont en de handdoeken ook. En dan komt het belangrijkste Manos zonder hem was deze week vast niet zo geslaagt. Wat hebben we ons prima vermaakt. De bbq is ook een aanrader. Wij komen er vast nog wel is terug. De tattooed dutchys.
met partner, Okt. 2012
"Geweldige mensen fijne vakantie gehad"
ronald en yvonne im...
10-10-2012
kamers sober maar voldoende. zwembad heerlijk en goed bijgehouden. mensen die er werken zeer behulpzaam en vriendelijk. ze maken je vakantie echt een topper. de omgeving is mooi een aanrader is om een auto of scooter te huren zodat je de omgeving kunt verkennen. adams is een goede uitvalbasis voor uitstapjes. mooi en warm weer gehad dit kan in oktober wel eens anders zijn. manos bedankt voor de goede zorgen.
met partner, Sept. 2012
"Schoonmaken laat ver te wensen over."
S NIJHUIS
8-10-2012
App was gewoon niet schoon. Er werd niet of nauwelijks schoon gemaakt. De koelkast was te vies om aan te raken.
Ook de inhoud van de kastjes was vies. Zittingen tuinstoel kapot
verder is de ligging goed. Eigenaar was verbaasd over gemaakte opm m.b.t viezigheid en schoonmaak?
volgende
Kaart Chersonissos
Foto's Chersonissos
Video's Chersonissos
Vraag en Antwoord Chersonissos
Mijn leukste vakantieliefde kwam uit
Belgie
Oost-Europa
Amerika
Azie
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie