Hotel Santa Marina Beach 1+2*** in Chania Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Santa Marina Beach 1+2***

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Santa Marina Beach 1+2***

Agia Marina, 731 00 , Chania
Hotel Santa Marina Beach 1+2 scoort een 7,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Santa Marina Beach 1+2***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Santa Marina Beach 1+2*** in Chania, geschreven door andere reizigers. Je kunt 1 video van Hotel Santa Marina Beach 1+2*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Santa Marina Beach 1+2*** met andere accommodaties in Chania.

7 beoordelingen over Santa Marina Beach 1+2***

alleenreizend
"Topper"
serge borghs
6-6-2010 Rustig gelegen en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer nette kamers.

"Geweldig!"
Griet
15-4-2009 Ik vond dit hotel echt goed. Wij zaten op een afgelegen kamer en hadden echt veel rust. geen mooi uitzicht, maar dit was voor ons geen must. De kamers waren dik in orde. Het enige jammere (maar dat vind ik bij elke vakantie) is dat de ligzetels 's morgens vroeg al allemaal bezet zijn (enkel door handdoeken) terwijl hier niemand op ligt. Veel in de omgeving te zien, dit was echt een topvakantie. Leuke en echt lekkere restaurants in de beurt! EEN AANRADER!!!

met oudere kinderen
"Dit nooit meer"
Gerrit Van Daele
17-12-2008 Om te eten moet je in de rij staan wachten tot het je beurt is. Dan mag je kiezen uit een ruim buffet waar het niet uitmaakt wat je kiest. Vlees, vis, groenten of nat karton, het heeft allemaal dezelfde smaak.
Het personeel had er nog nét zin in om je te helpen maar niet meer dan dat. Toegegeven, het slechte weer zat tegen, en dat wreef meteen ook het feit in ons gezicht dat Chania stad een flink eind van het hotel ligt. Ter plaatse valt er niks boeiends te beleven, en bij slecht weer zit je dan ook 'gevangen'. De fitnesszaal leek al helemaal nergens op, en had zelfs gevaarlijke (verroeste) toestellen. Positief zijn de mooie kamers. Maar voor de rest, don't do it !

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Santa Marina Beach 1+2*** b...

bonne
10-9-2006 santa marina beach is een mooi hotel met veel gevarieerd buffet. dicht bij de zee en met een mooi zwembad. is een rustig hotel. vriendelijke personeel.

patrick vanoverbeke
20-10-2005 Best een leuk hotel voor zijn klasse. Eten mocht wel een beetje meer gevarieerd.Vriendelijke bediening,goede ligging , kortbij Chania met de bus.
Zeker een aanrader in zijn prijscategorie.

yves
3-8-2005 prima hotel, mooi en verzorgd. goed eten, gezellig, prima service. alleen de airco was niet zo goed en we hebben geen souvlaki en gyros gehad bij het eten. maar voor de rest super!!!!!!

Desiree Scheltes
26-1-2004 Fantastisch hotel!! We zijn er de afgelopen 7 jaar steeds terug gegaan. Dat zegt al genoeg. Maar ik ben het met Devos eens...als je van veel vertier houdt moet je naar de oostkant van het eiland. Bediening is meer dan geweldig!! Een absolute aanrader