Appartement Maria Suites*** in Chania Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Appartement Maria Suites***

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Maria Suites***

Old Village, 734 00, Chania
Appartement Maria Suites scoort een 8,2 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Maria Suites***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Maria Suites*** in Chania, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Maria Suites*** met andere accommodaties in Chania.

9 beoordelingen over Maria Suites***

met partner, 2010
"Super !"
Ronald en Bianca
3-3-2010 Reeds 2 keer heer geweesst. Yianni en Maria zijn de eigenaren en wonen er schuin tegenover. Je hoeft maar een kick te geven en ze staan voor je klaar. Ook willen ze je wel een woordje Grieks leren en vertellen over de cultuur en gewoontes op Kreta. Het is een gezellig, eenvoudig, schoon en goed verzorgd appartement wat niet zo groots is. Zeker de moeite waard om heen te gaan als je niet in het drukke massa gebeuren wilt zitten zoals Herakilon en Chersonisos.
Vanaf je appartement loop je een redelijk steile brede weg naar beneden en je staat midden in de doorgaande winkelstraat waar ook de bakker, supermarkt, restaurants en andere vele leuke winkeltjes zitten.

Familie, Juni 2006
Gertjan
16-9-2006 We zijn hier begin juni 2006 hier geweest de recensies kloppen en dat is fijn om te weten.

Maja
14-8-2005 In 2001 ben ik hier geweest en we hebben het prima naar ons zin gehad. Via een hellende weg kwam je bij het appartement. We zaten op de bovenste verdieping en hadden een mooie kamer met 2 balkons. Rondom het zwembad kon je goed liggen. Eigenaresse was erg aardig. Lekker eten (bv Vigli, bovenaan het dorp).

debora de vries
8-1-2005 Ik ben in het verleden hostess geweest voor een touroperator die Maria Suites in hun programma hadden zitten. Erg leuke accommodatie. Eenvoudig, maar goed verzorgd, uitstekend schoon gehouden, sfeervol en zeer goed gesitueerd! Deze accommodatie trekt al jaren repeaters, gasten die ieder jaar weer komen. Dit komt ook wel door de vriendelijke, betrokken eigenaren (Yiannis en Maria) die net dat beetje meer willen doen voor hun gasten!

Henny van Dalen
9-3-2004 wij hebben er, met 2 kleine kinderen, 3 jaar op rij een uitstekende vakantie gehad. Iets de heuvel op boven alle drukte, goed afhaalrestaurant aan de weg beneden. Een grote supermarkt, en boven op de heuvel restaurants met fenomenaal uitzicht. En wij hebben in die jaren een prima relatie met Maria en haar gezin opgebouwd. Bijzonder aardige familie. Jammer dat de samenwerking met Arke ten einde is. Wil je meer weten, mail ons gerust.

Inge
12-2-2004 We hebben een erg goede vakantie gehad bij Maria. Eigenaresse is bijzonder aardig en behulpzaam. We zaten op de bovenste verdieping, hadden 2 balkons wat heerlijk was. Echt een aanrader om eens terug te gaan.

Kees Deurloo
10-10-2003 Een prima vakantie gehad in Platanias; een absolute aanrader, maar dan wel voor 8 a 10 dagen en niet langer want dan heb je het wel gezien. Mooie, schone appartementen, maar wel gehorig. Ik kan ook bevestigen dat boven eten (bv. Astrea) prima bevallen is. Probeer wel een last minute te boeken want de prijs die in de gids staat zou ik er zelf niet voor willen betalen.

Feyoena
4-10-2003 Een prima uitvalsbasis voor uitstapjes. Zwembad is wat aan de kleine kant (en koud!). Verder zit alles er op en er aan. Koken is wat behelpen met 1 grote en 1 heel klein pitje. Maria was weer wat bijgekomen want ze was erg aardig tegen ons, en verder zag je haar weinig wat prima is. Wij zaten op de hoogste verdieping en hadden maar liefst twee balkons. Prachtig uitzicht. De tip van Francis kan ik beamen: loop naar boven: prima eten (old village, bijv.) goede prijzen, leuke bediening en een spectaculair uitzicht.

Francis
16-9-2003 de eigenaresse was zeker moe van het seizoen, want zo bijzonder vriendelijk was ze niet. Toch een heel leuk appartementje met alles erop en eraan en een prachtig uitzicht (wij zaten bovenste verdieping) leuk terras ervoor. Echt een aanrader omdat het net iets boven het drukke centrum ligt en heel west Kreta vanuit hier goed te bereiken is met bus en (huur)auto. Mijn tip is om eens de heuvel verder omhoog op te lopen en bij een van de restaurants bovenop de heuvel te eten: ze zijn hier veel vriendelijker dan beneden in de drukke straat en het uitzicht is fenomenaal!