Aparthotel Creta Palm Resort**** in Chania Griekenland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.282 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Chania > Aparthotel Creta Palm Resort****

Beoordelingen Aparthotel Creta Palm Resort****

10 februari 2012

Uitzicht op zee Kato Stalos

Aparthotel Creta Palm Resort scoort een 8,7 uit 10, op basis van 160 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Creta Palm Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Creta Palm Resort**** in Chania, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 122 vakantiefoto's van Aparthotel Creta Palm Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Aparthotel Creta Palm Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Creta Palm Resort**** met andere accommodaties in Chania.

147 beoordelingen over Creta Palm Resort****

met partner, Okt. 2011
Goed
Hans
28-10-2011 We waren voor de tweede keer in Creta Palm en het was weer goed. Na 4 jaar is er weinig veranderd. De klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn nog steeds uitstekend. Nikos achter de bar is een topper en de appartementen zijn prachtig. Wel 2 dagen regen gehad.
Geconstateerd dat de prijzen flink stijgen. Koffie op terras €3,50 tot €4,00

Fantastische ruime appartementen
Stef en Fem
24-9-2011 Net terug van een weekje Creta Palm en we hebben zo genoten dat we zeker nog eens teruggaan! Wij hadden logies ontbijt geboekt en dat was helemaal prima. Vers (bruin en wit) brood, croissantjes beleg ,yoghurt enz. Waar wij ons vaak aan ergeren is dat sommige mensen op vakantie altijd wat te zeuren moeten hebben, alsof ze thuis iedere dag een champagne ontbijt serveren!!
De hartelijkheid en gastvrijheid waren een warm bad, complimenten voor de ontzettend ijverige kamermeisjes die voor ons zelfs de afwas deden!!
Ook aan de gezellige bar hebben wij enorm genoten 's avonds. Complimenten voor de horeca in Griekenland daar kunnen de Nederlanders nog wat van opsteken, overal krijg je wel iets gratis en niet aannemen zien zij als en belediging.
De rustige ligging vonden wij heerlijk, er waren genoeg restaurantjes in de directe omgeving en gunstig geprijsd. Vooral restaurant Marcos (familie restaurant) was een ware belevenis. Strand ook goed en handdoekjes leggen hebben wij niet meegemaakt.

Goed hotel koud eten!
kerkie
7-9-2011 Zeer mooie en schone kamers. Er zaten zelfs rolluiken voor alle ramen zodat de kinderden 's middags goed konden slapen. Het appartementencomplex is zeer schoon en goed onderhouden. Omdat je niet alleen o.b.v. all inclusive kon verblijven, was het nogal verwarrend wat nu wel all in was en wat niet. Voordeel hiervan wel is dat ze niet de goedkoopste rommel voor je inschenken en dat je zelfs bediening krijgt. Het bier wordt in grote bevroren glazen getapt waardoor het lang koel blijft.

Het eten in het restaurant is niet erg gevarieërd en meestal koud. Maar er zijn voldoende restaurantjes in de buurt om goed te eten voor weing geld.

Voor kleine kinderen is hier niet zo veel te doen, daarom zou ik hiervoor het hotel niet aanraden!

Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Voor een super relax vakantie
Jeff
7-9-2011 Creta palm resort is een gezellig net opgezet resort. Wij hadden een twee kamer appartement die zeer ruim en zeer schoon was. Tevens was ons appartement uitgerust met een ruim balkon. Onze kamer was voorzien van airco en in tegenstelling wat er in sommige stukjes staat hoefde wij helemaal niets voor de airco te betalen. De airco werkt alleen als de deur en het raam gesloten zijn. Het personeel is over het algemeen zeer vriendelijk en wel in voor een dolletje. Wij verbleven op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt is voornamelijk ingericht volgens Engelse stijl, er is weinig variatie en het is geen hoogstaand niveau. Maar in de buurt genoeg winkeltjes om broodjes te halen. 's avonds kan je goed eten bij de verschillende restaurantjes langs de boulevard. Kort om leuk complex zeer netjes en je kan er helemaal tot rust komen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Mooi, schoon appartement
petra
22-8-2011 Creta Palm is een klein en mooi complex met 2 heerlijke zwembaden en een gezellig bar. Het personeel is zeer vriendelijk en doen echt hun uiterste best om het naar je zin te maken. Kamers zijn uitermate schoon en worden elke dag schoongemaakt. In de brochure stond dat er airco op de kamer is en dat was het geval maar tegen betaling van een flink bedrag. was een beetje een tegenvaller. Het eten was niet best. elke dag spagetti. weinig variatie dus af en toe uit eten. all inclusive tijden van 11.00 tot 22.00 uur. Animatie was niet echt uigebreid. 3 "shows" per week. griekse avond (tegen betaling), artiest en een "goochelaar". Maar verder een heerlijke relaxte vakantie met mijn 2 tiener dochters.

Prima voor 1 keer..
Fam. M
6-8-2011 Zeer mooi aangelegd complex. Appartement prima. Ontbijt iedere dag hetzelfde. Wel redelijk keuze, maar na 1 week aardig eentonig. Avondeten niet echt geweldig. Hebben eerder echt wel beter gehad. Wordt veel gebruik gemaakt van B- producten. Iedere dag spaghetti op het buffet. Iedere dag ook zelfde salades dus geen variatie. Frisdranken zijn automaten dranken dus ook niet echt lekker van smaak. Half pension is mijn inziens dus geen aanrader. Je kan dan beter 's avonds uit eten gaan als je van echt lekker grieks eten houdt. Zijn zelf ook maar een aantal keren uit eten gegaan ondanks ons half pension. Stalos zelf totaal NIETS te doen. Je hebt een paar supermarktjes en restaurantjes en dat is het. Naast Creta palm ligt wel een midgetgolf baan. Bus naar Platanias en Chania goed te doen. Schoonmaak goed. Service minder. Douchekop was stuk, paar x doorgegeven, maar niet gemaakt. Helaas handdoekjes leggen tegen alle principes in, maar anders had je geen ligbedje. Voor ons geen Creta palm meer.

met oudere kinderen, Juli 2011
Mooi,ruim opgezet aparthotel.
fam. zonnebloem
9-8-2011 We hebben hier 3 heerlijke weken gehad.
Het app.was ruim genoeg (4 pers.)en werd iedere dag schoongemaakt(behalve op zondag).
Een paar keer per week word er s'avonds iets georganiseerd bij het zwembadterras,bijv:goochelaar,griekse avond,one man show.
Je moet wel een hele drukke straat oversteken als je naar het strand gaat.
Maar van de weg zelf heb je geen geluidsoverlast.
Toen wij er waren,staakten de taxichauffeurs,maar met de bus is alles goed te doen(1,60 p.p.).
Platania's is een stadje verderop met een gezellige winkelstraat (ong.10 min bus).
Chania moet je zeker gezien hebben,vooral het oude gedeelte bij de haven(ong.15 min.bus).
Het enige minpuntje vonden wij het eten!
Het ontbijt was prima met genoeg keus,maar s'middags bij het zwembadterras
minder keus.
S'avonds boven in het restaurant weinig variatie!
Let op: all incl.vanaf 11:00 t/m 22:00.
Zijn dus een aantal keer uit wezen eten(genoeg lekkere tavernas in de buurt).
Was verder een heerlijke vakantie!!!!

met oudere kinderen, Juli 2011
Onbezorgde vakantie!
Fam. Wijkhuizen
11-8-2011 Wat een geweldige vakantie hebben wij op dit complex gehad! Vooraf natuurlijk ook de recenties op zoover gelezen en daar maakte we ons toch een klein beetje zorgen over, geheel onterecht naar nu blijkt! Het enige minpuntje van het complex is de ligging ( en zelfs dat is te overkomen). Want als je een auto huurt ( zoals wij) of je neemt de bus is er genoeg te zien. Als je de ( jawel: drukke) straat oversteekt sta je direct op een heerlijk zandstrand met helder water. Van de weg heb je overigens in het complex geen last. Verder was ALLES schoon en onderhouden. Het personeel geweldig ( een goede relatie komt van 2 kanten) en het eten heerlijk ( 2 kritische mannen in het gezin). Als je hierbij in het achterhoofd houdt dat geen groot comlex is ( en dus ook geen mega restaurant) en dat dit het eerste jaar is dat de eigenaar "all -in"aanbood ( dus wennen) kunnen wij alleen maar iedereen van Creta Palm bedanken voor een fantastische vakantie!

Fantastisch schoon hotel/app.complex
Johan en Karin
24-7-2011 De studio die wij geboekt hadden was perfect. Begane grond, zeer schoon, alles funktioneerde, iets wat in Griekenland uitzonderlijk is.
Wel jammer dat het welkomstpraatje van onze touroperator hostess ,nergens op sloeg. Zelfs het gebruikelijke welkomstdrankje ontbrak. Van haar werden we niet veel wijzer, wel wist ze een kwartier te vullen met een verhaal over de artsen, hoe goed die wel niet waren en waar ze zaten. We hadden liever info over bezienswaardigheden gehad die we buiten de gebruikelijke excursies konden bezoeken. Groot minpunt!

De kamermeisjes verdienen alle lof: Hoe netjes en leuk zij de kamer voor ons achterlieten verdiend alle lof.

Mooi complex, maar langs drukke weg
rudy
3-7-2011 complex is mooi en netjes verzorgd; service van personeel is super; vriendelijk en behulpzaam. appartementen worden goed schoon gehouden; alleen een douchegordijn met wat schimmelplekjes. keuken om zelf te koken is zeer beperkt; voor gering bedrag kun je echter goed uit eten in lokale restaurants. Appartement lag langs zeer drukke weg met heel veel verkeer dat daar met 50 km voorbij reed; geen rustige boulevard dus... chania zelf wel een leuk stadje (goed bereikbaar met bus/taxi)

alleenreizend (1)