Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise**** in Chania Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise****

29 mei 2012

Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise**** Chania

Beoordelingen Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise****

Gerani, 73100, Chania
Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise scoort een 8,4 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise**** in Chania, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Atlantica Caldera Creta Paradise**** met andere accommodaties in Chania.

27 beoordelingen over Atlantica Caldera Creta Paradise****

"Middelmatig hotel"
Geudens-Vervoort
26-9-2011 We zijn in het hotel geweest van 12 tot 21 September 2011. De kamers waren zeer proper en de poetsvrouwen waren zeer vriendelijk. Het eten was niet wat we verwacht hadden , koud en weinig keus. Animatieteam was geweldig!!! Personeel was wel vriendelijk op een paar uitzonderingen na. Maar dat moet je je niet aantrekken.Al bij al een goed verlof gehad,maar we gaan toch niet meer terug naar dit hotel;

"Super hotel"
Linda
28-9-2011 Het hotel is een prima keus. Wij zijn hier geplaatst omdat ons hotel overboekt was maar dit is een prima alternatief. Het personeel is erg vriendelijk en iedereen spreek engels. Het eten is lekker, veel keus en veel variatie. Er zijn altijd bedjes beschikbaar bij het zwembad en het strand, denk bij het strand wel aan je surfschoentjes ivm stenen. De kamers waren ruim en schoon en de bedden lagen heerlijk. Het animatieteam spreek ook Nederlands en deden er alles aan om iedereen te vermaken. Alles is er voorhanden, echt een hotel om uitterusten.

"Super!"
Lieve
31-7-2011 Wij zijn van 15 tem 25 juli naar Creta Paradise geweest en vonden het fantastisch! Mooi hotel, netjes, erg aangenaam terras voor het ontbijt & avondmaal. Over het eten valt ook niet te klagen, en ook de omgeving (Chania) is zeer aangenaam. Vooral de (kinder)animatie is topie, zowel kleine als grote kinderen (wij hadden 4 tieners mee!) worden de ganse dag door geanimeerd. Maw, super hotel, zou meteen teruggaan!

"Mooi Hotel met geweldige Funclub"
Erik
28-7-2011 Dit complex is groot met mooie gezinskamer, alleen werkt de airco niet goed ondanks dit diverse malen te hebben aangegeven. Voorkeur voor Scandinavisch gasten welke overal terecht kunnen en alle bedden bij zwembad bezetten. Gevolg vroeg uit bed. Eten is soms niet warm genoeg en wij misten de Griekse inslag zoals Souflaki en Giros. Personeel in de bediening is soms niet vriendelijk en snauwt gasten af. Strandbar met watersport aktiviteiten is een gemis. Toiletten bij zwembad en poolbar zijn vaak vies. Funclub is perfect voor jonge en oudere kids en hiervoor een dikke "10". Geen voorzieningen bij laat vertrek, dus douchen bij de pool en omkleden in het toilet. Mooi hotel maar niet voor een 2e keer.

met partner, Mei 2011
"Goed hotel, slecht eten"
Marco K.
28-5-2011 Mooi hotel, fijne kamers, alles wordt goed schoon gehouden, de ligging is redelijk, weinig winkeltjes rondom het hotel, dichts bijzijnde (toeristen)winkelstraat is toch wel minstens 3 km lopen. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Alleen het eten was ronduit slecht, het ontbijt en de lunch ging nog wel, maar het diner was ver beneden de maat. Opvallend was het zeer grote aantal kleine kinderen in het hotel, de kinderwagens waren bijna niet te tellen, wat af en toe een ernstig geluidoverlast gaf.

met vrienden, Mei 2011
"Zeer goed!!"
M. Helmons
31-5-2011 Het hotel is een groot complex wat netjes en schoon is, kamers zijn ruim en worden netjes bijgehouden.
Het eten is gevarieerd en voor iedereen wel wat, alleen als het weer wat minder is zijn er weinig tafels binnen.
Het animatieteam is super, erg gezellig en de avondshows zijn een leuke bezigheid, verder is er 's avonds in het hotel zelf weinig te doen, er is een bar waar het personeel niet weet wat lachen is en er staat een pooltafel verder niks.
Het dorpje Platanias en Chania zijn zeker de moeite waard om te bezoeken leuke winkels en heerlijke restaurantjes!! al met al een leuke lokatie voor een goede prijs.

met vrienden, Mei 2011
"Super hotel"
de groot
20-5-2011 dit hotel is buiten gewoon goed. kamers in orde en schoon.
Over het eten weinig te klagen . voor elk wat wils.
toetjes en volop kaas .
Vooral een pluspunt is het annimatieteam .
dit heb ik nog nooit mee gemaakt zo goed.
Dit belgischteam is gewoon SUPER.

met partner, Sept. 2010
"Heerlijk hotel, komen er graag terug."
Anton en Erica
26-9-2010 Vriendelijk personeel, uitstekend gevarieerd eten en drinken. Kamers goed evenals de service. Hotel wat verder af, maar via openbaar vervoer of taxi zijn andere dorps- of stadscentra prima te bereiken. Kortom een uitstekend hotel voor een fantastische vakantie.

met partner, Sept. 2010
"Gewoonweg goed!"
Katrien
5-10-2010 Wij gingen daar op huwelijksreis. We hadden een gewone standaardkamer geboekt, maar kregen een swim up kamer (kamer met eigen zwembad). Kamers zijn heel mooi, maar ik stel mij toch vragen bij het onderhoud. Ik vraag me af of deze dagelijks gepoetst werden of gewoon het bed opgemaakt... Het eten was lekker, maar niet super. Het was bovendien ook niet warm, maar dat zou iets typisch grieks zijn? Conclusie: goede animatie, lekker eten, vriendelijke mensen en eigenlijk geen duur hotel. Een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Mooi rustig hotel lekker relax."
D.P.
10-9-2010 Eten is goed en afwisselend. Maar na 14 dagen weet je het wel wat er is Animatie schitterend zeker voor de oudere kids 14/15 plus . Kamers goed onderhouden en service perfect. Dit hotel is zeker een aanrader.

Kijk voor meer foto's op Google Earth ( Gerani )