6-10-2008
Ik vond het een geweldig hotel, mijn man vond het niets. Het is zeker niet geschikt voor mensen die enigzins moeilijk ter been zijn. Geen lift, wel trappen. Mooi gerenoveerd pand, zeer goede service. Iedere dag kamers schoongemaakt, iedere dag schone handoeken en 1 maal per week wissel van lakens. Het ontbijt is niet overdreven uitgebreid, wel goed verzorgd. Het dakterras is, ook volgens mijn man, geweldig. Hoewel de faciliteiten in het naseizoen wat minder zijn is het
op het dakterras goed vertoeven, zowel met zon als met regen. De douches kennen geen douchestang, dat is even wennen. Wel hangen er douchegordijnen. Chania is een leuk stadje en in de directie omgeving zijn er genoeg uitstapjes te maken. In Souda heeft niemand iets te zoeken, er is niets, zelfs geen fatsoenlijk restaurant. Alles bij elkaar is het voor iedereen die houdt van oude maar goed onderhouden panden en goed ter been is een aanrader.
17-11-2008
Voor ond is dit het beste hotel van gans Kreta. Dit is een tophotel. Er waren een paar kleinigheden: onze kamer was een kamer met de badkamer op de gang, het was wel privé en hij kon op slot. Maar voor de rest kan ik weinig slechts bedenken. Als je een hotel zoekt met veel luxe en een groot zwembad dan moet je hier zeker niet naartoe komen.Maar ben je iemand die graag uitstappen doet en na een lange dag wil uitrusten op het mooiste,rustigste terras van chania dan moet je niet verder zoeken, dit is je hotel. Het ontbijt was vers en verzorgd, niet super uitgebreid maar superlekker(vers fruitsap,yoghurt,honing,...).De ontbijtkamer is al super. Toen we naar de samariakloof gingen hadden we een lunchpakket gevraagd en dat was uitstekend.Dit hotel is echt een aanrader.aan te raden uitstappen:gramvoussa,elafonissi,samariakloof
Nog een kleine tip neem gerust je snorkel mee, de onderwaterwereld is zeer mooi (bijna als egypte)