Hotel Ammos*** in Chania Griekenland beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Ammos***

9,5

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Ammos***

Agii Apostoli, 73100, Chania
Hotel Ammos scoort een 9,7 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ammos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ammos*** in Chania, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Ammos*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Ammos*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Ammos*** met andere accommodaties in Chania.

6 beoordelingen over Ammos***

9,6
met partner, Apr. 2010
"Echt super !"
De Bruyne-Bombeke
2-5-2010 Hotel Ammos in Chania is echt de max. Mijn man en ik zijn net terug van 1 week verblijf.
Rustig gelegen aan een klein strand en niet ver van Chania, een heel leuk stadje.
De inrichting van het hotel is modern en fris met oog voor details. Ruime kamers met uitgeruste kitchenette voor wie zelf iets wil klaarmaken. Balkon, badkamer met inloop-regendouche. Alles heel netjes. Gratis strandhanddoeken. Uitgebreid ontbijt met vers sinassap en ook voor de rest een heel lekkere keuken, niet te zwaar en op elk moment van de dag beschikbaar.
Het personeel is enorm vriendelijk. Onze koffers werden spontaan naar de kamer gedragen en ook bij het vertrek vroeg men ons of we hulp wensten met de bagage.
Ik vond het ook leuk dat de hotelinstructies ivm uren van ontbijt en dergelijke op een gepersonaliseerd blad in de kamer lagen en het verse bloemetje dat bij aankomst op de kamer stond werd regelmatig vervangen.
Er waren verschillende koppels met kleine kinderen en die leken me heel erg welkom.

met partner, Okt. 2009
"Genieten!"
esther de vries
27-10-2009 Dit is werkelijk een van de beste hotels waar we geweest zijn.Het is prachtig gelegen aan een rustige baai, klein strandje, heerlijke bedden op het strand, fijn zwembadje, fantastisch eten, service gericht personeel, alles klopt. Het dorpje zelf is nu in het nazeizoen wat verlaten en stil, maar Chania (waar veel te doen en beleven is) is op een kwartiertje rijden. Dus,met een huurautootje erbij is het nog beter. We zijn met z'n twee"en op vakantie, maar we zouden oze vier jongens hier zo mee naartoe nemen.

Ils en Stefan (Mol)
5-6-2007 Het Ammos hotel is werkelijk schitterend! We zijn net terug van een weekje verblijf en het is een van onze beste vakanties geweest tot nu toe! Het personeel is super vriendelijk En ze hebben er het lekkerste eten van de buurt! Het is ook heel idylisch gelegen. zeker de moeite om te boeken via internet!

Familie, Sept. 2006
Pieter
5-1-2008 Wij zijn de eind september/begin oktober twee weken in het prachtige, kleine, trendy Ammoshotel geweest. Met ons gezin (twee volwassenen, een kindje van 3,5 en een kindje van 1,5). Het was een droom! Alles was fanastisch: het strand, de ligging, het zwembad, het eten, de kamers, alles krijgt een 10!!!! Het hotel ligt direct aan een heerlijk strand. De zee is erg kindvriendelijk (rustig en lang ondiep). Het hotel is heerlijk kleinschalig. De kok vond het geen enkele moeite om voor een habbekrats kindvriendelijke maaltijden te bereiden. En de kok vond het ook geen probleem om de heerlijkste maaltijden op de kamer of ons terras te serveren na kinder bedtijd. Alles in het hotel (kamers, restaurant, receptie) is met veel smaak en gevoel voor stijl ingericht. Ammos is een paradijs!

Chris&Afrodite
2-7-2006 Dit is werelijk een zeer leuk hotel met een goede ligging aan het strand. Het eten in dit hotel is zeer goed en de service van het personeel is werkelijk perfect. Je kan dit hotel alleen maar via hun website boeken. let wel op dat dit een hotel is waar men graag rustige
mensen als gasten hebben. Het is een kleine oase van perfectie.Het is dus beslist geschikt voor mensen die van rust en zeer goed eten houden. Een absolute aanrader.Prijzen van de kamers beginnen in 2006 vanaf 100 euro per nacht. Meer prijsinfo via de website van het hotel.

met partner, Juni 2004
Ron
13-6-2006 Klein design hotel (33kamers) 4 km west van Chania direct aan strand en met zwembad met uitzicht op zee. Rustige ligging. Regelmatige verbinding naar Chania per OV (bus); ook met huurauto goed te doen.
Kamers ruim en modern smaakvol ingericht.
Kitchette, TV en airco aanwezig.
Voor eigen oriëntatie zie www.ammoshotel.com