Appartement Sunset*** in Bali Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Sunset***

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Sunset***

Bali
Appartement Sunset scoort een 8,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sunset***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sunset*** in Bali, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Sunset*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Sunset*** met andere accommodaties in Bali.

2 beoordelingen over Sunset***

"Mooie omgeving, redelijk hotel"
limburg
7-8-2011 Leuk hotel, omgeving was mooi maar erg bergachtig, daardoor niet geschikt voor mensen met een handicap of kinderwagen.
Dicht bij een mooi strand, indien veel wandelen geen probleem is dan zijn er rondom Bali zeer mooie stranden. Tip: Evita strand. In Bali zelf is er niets te doen.
Erg warme temparaturen in juli en augustus.
Zee erg zuiver en helder.
Half pension was redelijk maar met weinig variatie, ontbijt elke dag precies hetzelfde en verder basic.
Indien je vervoer hebt blijkt Kreta een prachtig eiland te zijn, persoonlijk vonden wij de omgeving van Chania mooier ( groener )
De bevolking was erg gericht op zichzelf, vriendelijkheid liet vaker te wensen over, terwijl de Griekse bevolking vaker behoorlijk werd bevoordeeld, ik had zelf het gevoel niet welkom te zijn.
Bij navraag werd dit door meer mensen ervaren

met oudere kinderen, Juli 2010
"Volgend jaar weer"
sandy
10-8-2010 We zijn afgelopen nacht terug gekomen van 15 super dagen.
De mensen zijn er erg vriendelijk het eten was 14 dgn goed elke dag anders.
we hadden een kind van 13 bij ons zelfs die heeft het goed naar zn zin gehad!.
Het is een rustig dorpje voor mensen die van natuur,rust en strand houden zijn hier echt op zn plaats Verder gaan wij volgend jaar voor 4 weken terug