Hotel Lisa Mari in Bali Griekenland beoordelingen 6.2 | Zoover

"Eenvoudig""

Beoordelingen Hotel Lisa Mari

BALI, RETHYMNO, 74057, Bali
Hotel Lisa Mari scoort een 6,2 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lisa Mari? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lisa Mari in Bali, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Lisa Mari vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Lisa Mari met andere accommodaties in Bali.

14 beoordelingen over Lisa Mari

5,7
met partner, Aug. 2009
"Nooit meer!!!"
marjorie
2-9-2009 Dit hotel verdient geen 3 sterren en is zeker geen reclame voor de reisorganisaties die er mee adverteren.

met partner, Aug. 2009
"Wel Kreta, niet Lisa Mari"
L.
31-8-2009 Bij aankomst zat het hotel vol volgens de eigenaar en kregen we een kamer in een hoekje tegenover de vuilniszakken aangeboden. Na 3 dagen kregen we wel een kamer met zelfs uitzicht op zee.
We hebben eigenlijk heel de vakantie genoten van het weer en het eiland maar niet van het hotel.
Het eten was niet te doen, steeds hetzelfde vette eten, weinig keus en weinig smaakvol. Uiteindelijk vaak bij het strand in een van de tentjes lekker en voor een goede prijs gegeten.
Bij aankomst was het zwembad schoon, maar op de laatste dagen helaas niet meer. Het water werd wel aangevuld, maar niet schoongemaakt. Nadat we een kind in het zwembad hebben zien plassen was de zin om te zwemmen meteen verdwenen.
Om schone handdoeken en bedlinnen hebben we steeds moeten zeuren en omdat het er niet zou zijn konden ze ons dat niet geven. Wat ze uiteindelijk gaven zat onder de vlekken. De douche is inderdaad door het ontbreken van douchestang en gordijn behelpen.
Wij zouden hier niet naar terug keren.

met partner, Juli 2009
"Nooit meer"
Sophie
13-7-2009 Hotel Lisa Mari in bali is echt ver beneden peil. Bij aankomst was er niemand bij de receptie. We moesten de eigenaar zelf halen. Met de locatie is niets mis, want er is een grote diversiteit aan strandjes, restaurants en winkels. Ook de toeristen, ter plekke, zijn nette mensen. Helaas is eigenlijk het belangrijkste onderdeel (all-in) van dit verblijf rampzalig! Het eten (zowel 's middags als 's avonds) was smerig en uiterst karig: van de foto's van het buffet op deze site is helaas niets waar en die worden zelfs al niet positief aangemerkt... Men kon kiezen uit uitgedroogde komkommers, tomaten en stukken paprika. Vrij kort na de opening van het buffet was het uitgedroogde brood op en het werd ook niet aangevuld, als je er om vroeg. het vlees/ vis dreef in het vet en werd niet bedekt, waardoor de vliegen hun lol opkonden. zelfs de cupjes boter waren beschimmeld!
De kamers zijn, daarentegen, prima en schoon, alleen is er geen douche-gordijn waardoor je badkamer een soort zwembad wordt

alleenreizend
"Eenvoudig, authentiek."
Hanneke Hooghwinkel
13-6-2009 Ik was er eind mei; rustige periode dus met weinig gasten. het hotel is eenvoudig, de kamers zijn aan de kleine kant maar wel van alles voorzien en brandschoon. Het eten (a.i.) is simpel maar voldoende en meermalen werd aangegeven dat je zo nodig maar om iets hoefde te vragen. Het personeel was vriendelijk. Ik vond de sfeer ontspannen.

met partner, Okt. 2008
"Uitstekend"
Kees en Entelien
28-10-2008 Prima hotel, prachtig uitzicht (keken direct uit op de haven/baai). Eerdere ervaringen gaven aan: veel trappen, niet schoon en onvriendelijk personeel.
Eerlijk is eerlijk: onze ervaring is tegengesteld, namelijk WEL schoon hotel en schone kamers (hele hotel ook strak in de verf). Vriendelijk personeel. Inderdaad Oost-Europees, maar spreken redelijk tot goed Engels en Duits. We konden ons prima redden.
Voorbeeld van goede service: kregen ondanks late aankomst (10:00 's avonds) nog een speciaal voor ons klaargezette koude schotel te eten.
Eten bleek van goede kwaliteit. Altijd 10 verschillende rauwkostmogelijkheden, plus vaak 1 of 2 koude salades plus 10 warme maaltijdmogelijkheden die per dag wisselen. Deel is Grieks en deel is Europees. Na enkele dagen zie je sommige gerechten terugkomen, maar je kiest uiteraard zelf.
Heeft leuk terras voor buiten eten (beperkt aantal tafels) met grandioos uitzicht.
In hotel wel aantal trappen lopen naar kamer, maar vooral horizontaal (plateaus).

"Gezellig, goede ligging"
Haarman
28-8-2008 Veel mensen uit Oost-Europa (met name Tsjechië), maar die weten zich goed te gedragen. Gezellige sfeer bij het zwembad en in de bar. Hotel heeft een prima ligging.

met partner, Juni 2008
"Een matig hotel"
Jeannette van Hooij...
3-7-2008 het eten was zeer eenvoudig en eenzijdig, veel keer hetzelfde of het was niet lekker. het ontbijt was ook zeer eenvoudig en eenzijdig, we hebben zelfs meegemaakt dat het brood op was een uur voor einde van het ontbijt. het aanbod van drinken tijdens eten was voldoende alleen was het bijna altijd op. We zijn met regelmaat naar een gewoon restaurant gaan eten wat zeer smakelijk was. Het drinken aan de bar was ook weinig keuze, frisdrank was voldoende maar als je geen wijn of ouzo, raki of bier lust heb je niets. De cocktails moesten betaald worden. Al met al viel het eten en drinken tegen voor een all in hotel.

met partner, Sept. 2007
M. Vos
21-9-2007 Een relaxed en rustig plaatsje. Echter: in het na seizoen is het wel erg rustig. Verder is het lekker dicht bij het strand, en is er een fijn zwembad + kinderbadje. Kamers zijn niet super luxe, maar wel goed schoon.

Familie
Lisa
7-8-2007 Wij zijn in Juli 2 weken naar Bali geweest. En verbleven in Hotel Lisa Marie. Het is opzich een heel leuk hotel, de kamers waren schoon. Alleen iets aan de kleine kant. Wij hadden half pension geboekt. Achteraf bleek het een All inclusive hotel te zijn. Er zaten voornamelijk toeristen uit het Oost Blok. Het ontbijt was voor griekse normen normaal. Alleen het avondeten vonden wij beneden de maat (gewoon slecht).
Wij gingen dus iedere avond uit-eten in een van de talloze restaurantjes in het plaatsje. Het eten is daar niet duur. Je kunt gerust het hotel boeken maar dan Logies Ontbijt. De stranden waren mooi en schoon. Je kunt er ligbedden en parasols huren voor 2 euro per stuk per dag, maar als je iedere dag naar hetzelfde strandje gaat kun je wat van de prijs afkrijgen. Wij gaan zeer zeker terug naar Bali maar dan in een appartement.

Familie, Aug. 2007
Nicoline uit Leerda...
3-1-2008 wel grieks eten. Buiten eten, uitzicht over baai, we hebben genoten in aug.07. Geen beestjes (behalve krekels in de bomen)... Wij waren bijzonder blij met kleinschaligheid. Wel boulevard met ca. 12 loungetenten, veel winkeltjes. Bis verbinding eindje lopen (2,5 km???) maar goed te doen. Gaat ook toer. treintje langs. Heerlijk!!!! Leuk zwembad, versch. nationaliteiten, all incl. stelt niets voor.. Je kunt net zo goed HP nemen (mist een ijsje bij het zwembad?) Let op voor overboeking: Niet accepteren! Maar dit telt overal. ca. 40 min. vanaf vliegveld Heraklion. Heerlijke vakantie gehad met zoon van 17 + vriendin) Geen disco's wel cocktails
Veel plezier indit rustige hotel en dorpje