Hotel Bali Star*** in Bali Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bali Star***

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Bali Star***

Bali Mylopotamou, 740 57 , Bali
Hotel Bali Star scoort een 7,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bali Star***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bali Star*** in Bali, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Bali Star*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Bali Star*** met andere accommodaties in Bali.

3 beoordelingen over Bali Star***

chantalle
3-9-2006 Heel vreemd hotel. Eten katastrophe. In het hotel komen elke week groepen religieuze Engelsen. Naast het zwembad zijn stoelen neergezet waar ze op bepaalde tijden bidden en zingen. Alles in het hotel is op deze mensen gericht. Verscheidene keren moesten mijn kinderen het zwembadje uit omdat zij met hun jongerengroep een spel gingen doen. Vaak zaten deze in groepjes de bijbel lezen. De eetzaal is een kantineachtige ruimte met TL-buizen waar Engels voer op het buffet staat.Op de laatste dag mocht ik, omdat het vliegtuig pas om 24:00 in de nacht vertrekt mijn kamer tegen betaling behouden. Dit had ik 5 dagen van te voren geregeld en betaald. Toch moesten we op de dag van vertrek halsoverdekop de kamer verlaten naar een kleinere en viezere, want er stonden nieuwe mensen. Het personeel stond al in mijn kamer op koffers te sjouwen terwijl wij niets vermoedend op het strand lagen.

Natalina
25-7-2006 Goed hotel, mooie ligging, en zeer vriendelijk personeel. Simpele maar schone kamers. Mooi zwembad. Dichtbij het strand en gezellige tavernes. Dit hotel is een aanrader, wij hebben het daar erg fijn en gezellig gehad.

met partner, Juli 2006
machteld
25-7-2006 Wij zijn net terug uit Kreta en hebben een heerlijke vakantie gehad.
Hotel bali-star is een eenvoudig maar netjes hotel waar niets op aan te merken is.
Het plaatsje zelf is klein en verdeeld over 3 baaien. Wil je van de ene naar de andere kant moet je wel een aardige heuvel over.
1 nadeel in heel Bali is er maar 1 pin die soms leeg is.