5-8-2008
Geluidsoverlast, vooral 's nachts, slecht eten, weinig keus vooral voor kinderen en slechte hygiëne. Wel leuk gebouwd, maar douche en dergelijke zeer verouderd en slecht onderhouden. Als je ging douchen was alles zeik en zeiknat omdat er geen scheidingswand was het simpele douchegordijn continue naar beneden viel. WC pot vol met bruine strepen, door het water waarschijnlijk, maar zag er vies uit.
Meer kan ik er niet over zeggen.
Zoek wat verder, dit is je geld niet waard. Dan maar wat duurder boeken, want nu zijn we met buiten de deur eten ook duur uitgeweest, ondanks half pension op Bali Mare. Het plaatsje Bali is mooi, dat heeft ons een leuke vakantie bezorgd, heel Kreta is schitterend!!! Geen aanrader dit hotel.
En we zijn geen veeleisende types hoor, maar dit hotel is zonde van je geld.
7-10-2008
Om een gunstige beoordeling te checken vóór je dit hotel / appartement boekt, check dan vooral de Duitse beoordelingen, die kloppen exact met de werkelijkheid. Negatief dus !
Vakantie reiswijzer/ Zoover, Holiday check etc etc hebben ook Duitse vakantiegangers, en dat is precies voor dit hotel, zeker een aanrader om te volgen wat beoordelingen betreft, met een Duitse touroperator. Iemand die gemiddeld een 9 scoort voor dit hotel, of uberhaupt een 6, zet je op het verkeerde been. 2 maanden later zit mijn kind nog onder littekens van de vlooienbeten, daar opgelopen. Ja ze was met katten bezig, maar ik had liever dat ze er niet waren. Kind blijft een kind, maar sjonge jonge. Wees gewoon eerlijk, het hotel is niks, zwembad is niks, entourage is niks, eten ook niet. Ga niet promoten, als het niks is! Wees eerlijk! Het hotel is achterstallig qua onderhoud, eigenaar is oud en heeft geen enkele zin meer in restauratie of service.