Appartement Athina in Bali Griekenland beoordelingen 4.5 | Zoover

zonsopgang boven Bali

Beoordelingen Appartement Athina

BALI AREA, Bali
Appartement Athina scoort een 4,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Athina? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Athina in Bali, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Appartement Athina vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Athina met andere accommodaties in Bali.

1 beoordeling van Athina

Familie, Juli 2007
A. Berrevoets
3-8-2007 leuke vakantie op een prima locatie. Appartement was niet groot maar voldeed wel en eht dorp was erg leuk, niet te druk en toch gezellig. alleen de hostess was totaal zinloos, de excursie die voor ons interessant was was al weg op de ochtend van het welkomspraatje, een auto huur regelen lukte haar ook niet en ze vergat ons in te lichten over het vertrek voor de terugreis. Ik vind het een onprettig idee dat een deel van ons reisbedrag naar het salaris van dit soort personeel gaat.
Dit heeft echter onze vakantie niet beinvloed omdat we zelf alles prima konden regelen maar ik kan me voorstellen dat het voor mensen die daar minder bedreven in zijn toch lastig kan zijn om wat van het eiland te zien vanuit deze locatie.