Appartement Eliathos Residence Houses in Arhanes Griekenland beoordelingen 9.1 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Eliathos Residence Houses? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Eliathos Residence Houses in Arhanes, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36
vakantiefoto's
van Appartement Eliathos Residence Houses vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(2)
met een groep
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(11)
ALL
met een groep, Aug. 2011
"Leuk dorp."
loesdevalk
10-10-2011
Met 3 zussen (allen 60-ers) zijn we begin september in Eliathos geweest. Een prima vakantiehuis (Sirios) met 2 verdiepingen. Wel erg gehorig door houten vloer op 2e verdieping. Geen parasols op het terras en bij het zwembad. Tijdens het douchen op 2e verd. wordt de hele badkamervloer nat. Kleinigheden, maar toch. Schoonmaak met de Franse slag. Beslist geen huis c.q. terras voor kleine kinderen. Wandelen naar het dorp is heerlijk. Terugweg wat steil maar goed voor de lijn na het eten van heerlijke Griekse home-made schotels bij restaurant Ampelos t.o. de bell-tower of het ijs en het gebak van de superbakker in de hoofdstraat. Restaurants op het grote plein zijn minder. Links van het plein zit ook een goed authentiek restaurant met tuin. Naam vergeten.
"Erg de moeite waard!"
Esther
12-8-2011
De (regenachtige) zomer in Nederland hebben we voor 10 dagen gemeden door te verblijven in dit prachtige appartementencomplex. Mijn vriend en ik hadden Studio Aposperitis. Een mooi ingerichte studio met het (harde) tweepersoonsbed op de mezzanine. De keuken liet eerlijk gezegd te wensen over (lang niet zo mooi en compleet als de keukens in de appartementen) maar voor ons prima, we aten toch buiten de deur. Mevrouw Argyro, de beheerster, was ontzettend gastvrij en bovendien een erg lieve vrouw. Met alles konden we bij haar terecht. Elke dag haalden we vers brood bij één van de vele bakkers in de stad en het lekkerst hebben we gedineerd bij het biologische restaurant Kritamon. Dit is een absolute aanrader. Het eten in de restaurants aan het plein was beduidend minder. De omgeving en het uitzicht is prachtig. In een kleine 20 minuten ben je in Heraklion. Een huurauto is zeker nodig want je zit halverwege een berg (vooral het laatste stuk is leuk met de auto).
met vrienden, 2011
"Super mooi vakantiehuis"
Marja Wittens
20-6-2011
Wij verbleven in het huis Casiopi, we werden vriendelijk ontvangen en mochten ondanks het feit dat het pas 11 uur was al direct in ons huis. Daar stond wel tegenover dat we op de dag van vertrek al om 9 uur uit ons huisje moesten zijn voor de schoonmaak omdat de nieuwe gasten kwamen. Dat betekent om 7 uur de wekker zetten. Het huis was superschoon alleen als je 2 weken blijft wordt het ondertussen niet schoongemaakt. Wel iedere 2 dagen nieuwe handdoeken en beddengoed. De bedden worden niet opgemaakt, lakens gewoon op stapeltje op bed. Nadeel is dat de 2 slaapkamers boven elkaar liggen dus erg gehorig met houten vloer. Ook een nadeel is dat er geen vierkante meter schaduw bij het huis zat. En ook geen parasol op het terras. Verder heerlijk huis als uitvalsbasis op Kreta te verkennen. Uitgebreide keuken, heerlijke kamer. De weg er naar toe is voor mensen met weinig rijervaring of rijangst niet aan te raden. Het zwembad is superschoon maar heeft weinig sfeer. Beplanting is geweldig.
De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Eliathos Residence Ho...
Verklein aantal aanbieders
Booking.com
Eliza was here
Meer aanbieders
met jonge kinderen, Mei 2011
"Fantastische vakantie"
rwb
4-6-2011
We zijn net terug van een weekje Eliathos. We waren er met twee kinderen van 5 en 8 jaar. We hadden het appartement Orion. Inderdaad was er 's ochtens enig geluid vanuit de kelder en je kan de buren ook een beetje horen. Maar dat was beide niet hinderlijk en we zouden het zo weer doen. Wat een fantastisch appartement. En het uitzicht!! Het zwembad was wat koud, maar dat was niet bijzonder in deze tijd van het jaar. De zee was al goed te doen en niet ver (ca. 25 autominuten). Een aanrader!
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Super!!"
Groot Wassink
5-5-2011
Heerlijke vakantie gehad. Wij zaten ook in een 4 persoons appartement met de eetzaal onder ons, je kunt de gesprekken inderdaad volgen, maar zeker niet storend. Als je mooi weer hebt, zit je toch op het terras. Appartement is van alle gemakken voorzien. Gelukkig was er nog een stel met jonge kinderen, die hebben zich samen uitstekend vermaakt. Maar het is zeker niet ingesteld op jonge kinderen. Mooi uitzicht, mooie terassen, lekker centraal, dus een auto is wel een aanbeveling. De eerste ochtend hebben we een info ochtend gehad van de beheerster over wat te doen in de omgeving.
met partner, Apr. 2011
"Een aanrader"
Nathalie
23-4-2011
Het uitzicht, het mooi aangelegde terrein en de fijne appartementen zijn de grootste pluspunten van Eliathos. Het was even zoeken, maar het dorpje en de appartementen zijn zeker de moeite waard. Op het terrein staan vier huisjes. Twee daarvan zijn geschakelde studio + appartement en twee andere huisjes staan apart en zijn voor 6 personen. Wij zaten in het huisje Orionas met naast ons een studio en onder ons het kantoortje van de manager en de eetzaal. Allemaal met een dubbele deur van elkaar gescheiden. Als het druk is in de eetzaal, kun je de gesprekken beneden letterlijk volgen. Voor ons was dat niet zo'n probleem.
Beheerders van het park zijn vriendelijk en laten je zien welke plekken je gezien moet hebben. Dorpje is nog niet zo toeristisch en daarom erg gezellig. Het ligt centraal en dus kun je met 1,5 uur rijden veel steden en dorpen bereiken.
Kortom: een aanrader.
met vrienden, Okt. 2010
"Geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Cora Bults
24-10-2010
Samen met mijn moeder een weekje Kreta!
Prachtig uitzicht, prachtige huisjes, schoon en hygienisch, geweldige manager, lief personeel, enorm veel gehoord en ervaren over Kreta! Mania brengt het ontbijt op je terras en zorgt voor de blinkende schoonheid in je appartement. Ms. Agyro, de manager, weet alles te vertellen over Kreta, de inwoners, gebruiken etc. etc. Daarbij kookt ze voor je met liefde en passie en boordevol natuurlijke produkten. Zalig en niet te evenaren!!
Dit was werkelijk een Topvakantie !!
met jonge kinderen, Okt. 2010
"Prachtige ligging"
jacquelinesinke
10-12-2010
We zijn in de herfstvakantie met ons zoontje van vijf er naartoe geweest. De accomodatie is heerlijk ruim, schoon en bijna van alle gemakken voorzien. Nu hadden wij een week met slecht weer dus kunnen weinig vertellen hoe het vertoeven was bij de acc. We waren wel erg blij ín de acc. met de kachel en het leefgedeelte. Eliathos ligt bovenop een berg dus in het najaar snel koud. Je zit snel op de stranden bij Heraklion. In het dorp zelf kun je heerlijk eten maar is geen toeristendorp met allemaal souvenierwinkeltjes. Bij aankomst werden we er wel op geattendeerd dat men daar komt voor de rust dus als je 'luidruchtige' kinderen hebt, zou ik er maar niet naartoe gaan;). Om tot rust te komen en van de omgeving te genieten, dan MOET je het zeker doen!
met oudere kinderen
" fantastisch huis op een fantastische lokatie !!"
Gerda
26-7-2010
ongetwijfeld de mooiste vakantiehuizen waar je ooit zult verblijven ! Luxe, en prachtig ingericht.Kleinschalig en heerlijk rustig.Hele goede service van de gastvrouw.
met partner, Juli 2010
"Fantastisch maar niet "top""
Patrick
28-7-2010
Van 14 t/m 28 juli 2010 hebben mijn vriendin en ik in een studio gezeten in het appartement. Ik moet zeggen dat ik de studio groter had verwacht. De normale (t/m 4 personen) zijn beter en groter ingedeeld. Ook de keuken is daar groter. Wij hadden een simpele oven / elektra plaat.
Plus en min op een rij:
Plus:
- Omgeving
- Gastvrijheid / verzorging
- Afstand tot de grote stad / vertier
- Heerlijk zwembad
- Rust
Min:
- Bedden zijn keihard (komt helaas vaker voor in griekenland)
- In de studio stoot je als lange NL'er regelmatig je hoofd aan de balken bij het bed. En ja dat doe je gegarandeerd een aantal keer.
- Prijs / kwaliteit een beetje scheef als je kijkt naar de grotere appartementen (+- E100 verschil)
volgende
Scandinavië
Nederland
Polen
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie