Hotel Stella Palace**** in Anissaras (bij Chersonissos) Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Stella Palace****

29 mei 2012

Hotel Stella Palace**** Anissaras (bij Chersonissos)

Beoordelingen Hotel Stella Palace****

Anissaras, Hersonissos, 70014, Anissaras (bij Chersonissos)
Hotel Stella Palace scoort een 8,4 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stella Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stella Palace**** in Anissaras (bij Chersonissos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Stella Palace**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Stella Palace**** met andere accommodaties in Anissaras (bij Chersonissos).

11 beoordelingen over Stella Palace****

6,3
6,2
5,5
met vrienden, Sept. 2008
"Hebben de touroperators geluisterd?"
Astrid
22-8-2010 Wij hadden oorspronkelijk geboekt voor de Griekse gezelligheid van Europa Beach. Bij aankomst op het vliegveld hoorden wij dat we naar Stella Palace zouden gaan, wij kwamen hier uiteindelijk 2 dagen later pas aan vanwege problemen met de waterleiding.

Het hotel was vrij nieuw en dat was goed te merken, er hangt totaal geen sfeer, er waren geen faciliteiten, het complex was niet af (draden uit de muur, tegelkruisjes tussen de tegels enz) en het eten iwas zeker geen top-kwaliteit. Bovendien moest je voor je eten in de rij staan.

De zwembaden waren prachtig en er is genoeg ruimte op de ligbedden. De 'animateurs' deden hun best om er voor de gasten van de Village en Palace een leuke tijd van te maken. Wij raden dit hotel niet aan, kies dan bijvoorbeeld voor hotel Imperial Belvedere, net buiten Chersonissos. Een 4 sterren-hotel met de allure van een 5-sterren hotel.

Ondertussen kan je dit hotel bij weinig Nederlandse touroperators meer boeken... En wees daar maar blij mee!!!

"Aangenaam verrast"
Ruben
14-9-2008 Door een overboeking van een naburig hotel kwamen we toevallig in dit hotel terecht. Over het algemeen waren we zeer tevreden over het hotel. Jammer dat het a la carte restaurant nog niet geopend was, want na een weekje buffet had je alles toch al wel een paar keer gehad. Brood was ook niet altijd dagvers. Schitterende (6!!) zwembaden: 2 grote, 2 kinder, 1 sport en 1 kleintje). Voldoende plaats rond het zwembad(5 tot 12 sept.), dat zeer tropisch oogt met rieten parasols en vele palmbomen. Van de kamers waren we erg tevreden, alleen jammer dat de handdoeken 3x per week vervangen worden, ipv dagelijks. Uitstekende, zeer vriendelijke receptioniste, spreekt vrijwel perfect engels. Zeer handig als je problemen ondervindt met de gegevens ivm je terugreis!

"NOOIT meer"
anneke en bert
10-10-2008 hotel mooi ,zwembaden mooi ,maar het eten nog geen 2 sterren waard.koud en weinig keus.bij all in clusive betalen voor een flesje water € 2.00

"Hier niet heen gaan!!"
Annelies
26-9-2008 Wij zijn net terug van Kreta en waren net zoals de voirge schrijvers overgeboekt naar dit hotel. Inderdaad al veel problemen gehad voordat we erin zaten. Geen kindvriendelijk hotel, wij zelf waren met een van 3 jaar en een van 9 maanden. Kon geen drinken zonder prik krijgen bij lunch en diner. Bij diner moeten de mannen lange broeken dragen en het drinken kan je zelf niet ophalen. Als het bij het diner dan druk was, hadden ze geen tijd om je constant van drinken te voorzien. Zou inderdaad Belverdere aanbevelen, vooral voor kinderen is het daar een paradijs.

met vrienden, Sept. 2008
"Geen 5 sterren waard!!!"
Astrid
25-9-2008 Wij hadden oorspronkelijk geboekt voor de Griekse gezelligheid van Europa Beach. Bij aankomst op het vliegveld hoorden wij dat we naar Stella Palace zouden gaan, wij kwamen hier uiteindelijk 2 dagen later pas aan vanwege problemen met de waterleiding.
Het hotel is vrij nieuw en dat is goed te merken, er hangt totaal geen sfeer, er zijn geen faciliteiten, het complex is niet af (draden uit de muur, tegelkruisjes tussen de tegels enz) en het eten is zeker geen top-kwaliteit. Bovendien moet je voor je eten in de rij staan. De zwembaden zijn prachtig en er is genoeg ruimte op de ligbedden. De 'animateurs' doen hun best om er voor de gasten van de Village en Palace een leuke tijd van te maken. Wij raden dit hotel niet aan, kies dan bijvoorbeeld voor hotel Imperial Belvedere, net buiten Chersonissos. Een 4 sterren-hotel met de allure van een 5-sterren hotel.

met partner, Sept. 2008
Beyens Frieda
23-9-2008 wij zijn naar daar gegaan op aanraden van vrienden die daar al 26 jaar komen.Het nieuwe hotel is héél mooi,véél zwembaden,genoeg ligbedden,vriendelijk alom aan de poolbars.Voor ambiance moet je in stella village zijn,daar zijn al de animatie's dus in de palace vind je rust,één opmerking,voor een all-in moeten ze nog wat beter hun best doen maar het is ook nog niet lang in op Kreta dus een beetje geduld van onze twege,aub!In het algemeen een reuze vakantie!Ook een héél proper en net hotel.Wij hebben zelfs geprobeerd om bij te boeken,spijtig genoeg was het hotel volgeboekt.Een grote pluim voor het personeel in de bar van de Stella Village.Daar zien ons gegarandeerd terug!!!!

thijs
18-9-2008 wij zijn hier toevallig terecht gekomen.mijn man mijn dochterje van 16 maanden en ik zijn tevreden van dit hotel.aan de receptie zijn ze niet zo vriendelijk je moet ook zelf je koffers dragen.voor de rest zijn ze allemaal super vriendelijk.eten is zeer lekker maar na de eerste week is het ééntonig.ook teweinig kinderzitjes drie stuks voor het hele hotel.animatie kei goed zeker voor de kleintjes.kamers tof,zwembaden tof.we hebben wel 30 euro moeten bijbetalen voor de kamer een paar uurtjes langer tehouden.onze vlucht was savonds om 10 uur.we moesten om 12 uur eruit dit was me toch wat lang om met een baby zeven uur in de zon blijven te zitten.je kreeg alleen aan de poolbar all inclucive.aan de receptie bar moest je betalen. het was een fijne vakantie maar het is geen vijf sterren waard eerder drie of vier sterren.

"Super hotel!"
Lynn Gers
15-9-2008 Wij (2 koppeltjes, allemaal studenten) zijn in dit hotel terecht gekomen omdat ons oorspronkelijke hotel (chersonissos park) overboekt was. Hadden wij ff geluk, kregen hier een 'villa' met twee verdiepen en een privé zwembadje, hadden wij als studenten nooit kunnen betalen! Stella palace en park zijn nu volledig gescheiden en stella palace heeft nu een heel mooi restaurant met heel goed eten. Er is ook altijd veel plaats aan het prachtige zwembad. Personeel was heel vriendelijk. Onze kamer was echt schitterend, met bubbelbad en flatscreen, eigen ligstoelen en uitzicht op zee, ook heel proper. Wij zouden het nu waarschijnljk niet kunnen betalen, maar als we later werken gaan we zeker terug, dit is echt een aanrader!!!

Familie, Aug. 2008
Must, Jan
27-8-2008 Wij(ouders + 2 volwassen dochters)kwamen hier toevallig tgv last-minute boeking. Weinig negatiefs op aan te merken, enkel dat all-in misschien iets minder is dan in Turkije gewend(snacks stellen niet veel voor, drankjes moeten individueel afgheaald worden, doch eten is uitstekend. Rustig hotel(3° week augustus), allemaal recent aangelegd, centraal gebouw juist afgewerkt(2008), al la carte restaurant nog niet open. Alhoewel Village en Palace niet fysiek van elkaar gescheiden zijn toch altijd plaats aan zwembaden en in de refter. Animatie gaat door op terrein Village, resultaat: rustiger in Palace. Hotel is van de zee(en klein privéstrand) gescheiden door kustweg. Elke kamer heeft terras of tuintje met tuinset, flatscreen, uitstekende (praktisch onhoorbare) airco. Met al die palmbomen, bloemen en riet-parasols waan je je in een exotisch oord. Absolute aanrader.

van der zwalm
11-8-2007 het heeft nog geen eigen restaurant dus je eet minstens 2 a 3 sterren.
geen variatie in het eten en voor kinderen totaal geen keus. het animatie team was super. de medewerkers achter de bar genaamd Marina en Nikos waren geweldig.