Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa***** in Anissaras (bij Chersonissos) Griekenland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa*****

9,7

28 mei 2012

Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa***** Anissaras (bij Chersonissos)

Beoordelingen Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa*****

Anissaras, 70014, Anissaras (bij Chersonissos)
Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa scoort een 9,1 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa***** in Anissaras (bij Chersonissos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa***** met andere accommodaties in Anissaras (bij Chersonissos).

21 beoordelingen over SENTIDO Mitsis Laguna Resort & Spa*****

9,7
met partner, mei 2012
"Prachtig hotel om een weekje niks te moeten!"
Jolanda
28-5-2012 Net terug van een weekje Laguna. Prachig hotel, hele mooie kamers groot met lekkere bedden. Vriendelijke mensen die rennen voor je, eten was ook goed maar wel om de 2/3 dagen hetzelfde. Kamers worden 2x per dag nagekeken voor schoe handoeken en 1x per dag schoon gemaakt. De ligging is wel afgelegen! Er is wel een strand bij met kleine kiezels en ook bedjes van het hotel! Wat wij jammer vonden waren de handoeken op de bedjes smorgens om 8 uur al, dus wou je een bedje moest je vroeg je bed uit. Animatie savonds is wel voor 50 plussers. Het is een heel mooi hotel om helemaal niks te doen, lekker te zonnen op de heerlijke bedjes en genieten van het mooie weer met een beetje wind!

met partner, Mei 2012
"Buitengewoon prachtig maar afgelegen Resort "
L & H
24-5-2012 Zijn net terug van een weekje Sentido Mitsis in Kreta. Buitengewoon prachtig complex met plus en minpunten :
- hypervriendelijk personeel
- animatie aan de povere kant
- eten mocht gevarieerder zijn
- super de luxe kamers die echter niet altijd gekuist werden maar wel voorzien werden van verse lakens en handdoeken
- strand was niet aanwezig (brochures vermelden nochtans van wel)
- afstand tot Cherso = idd 3 km in vogelvlucht (dus door de zee). alternatief langs drukke weg en dubbel zo lang.(brochures moeten worden aangepast)
- Handdoekenservice mocht minder strak zijn (operating hours van 10.00 - 18.00). Ook na 18.00 u was het soms nog zalig in de zon
- Te ver afgelegen van enige bezienswaardigheid.

met partner, Mei 2012
"Buitengewoon prachtig maar afgelegen Resort "
L & H
- hypervriendelijk personeel
- animatie aan de povere kant
- eten mocht gevarieerder zijn
- strand was niet aanwezig (brochures vermelden nochtans van wel)
- Te ver afgelegen van enige bezienswaardigheid.

met partner, Mei 2012
"Lekker helemaal niets doen"
ron
24-5-2012 gewoon in één woord geweldig, ga hier niet naar toe voor de prachtige omgeving of de uitgestrekte parelwitte stranden.
Op het resort is het één en al luxe, gewoon goed eten een goed ontbijt en allemaal vriendelijke mensen.
Natuurlijk hier ook gasten uit het oostblok, uit Engeland en bijzonder verschijningen uit Nederland.
Wij hadden er geen last van omdat de mix gewoon goed was.

met oudere kinderen, 2012
"Luxe hotel met heel vriendelijk personeel"
Evelien
14-5-2012 Afgelopen week met mijn ouders en broer in dit hotel verbleven.
Het hotel is vorig jaar april open gegaan en dat kan nog duidelijk merken. De kamers zien er nog als nieuw uit en ook de badkamer is prachtig.
Ontbijt: keuze uit heel veel soorten bolletjes, maar ook gewoon brood waar je sneetjes van kan snijden, croissants, koffiebroodjes, wafels, pannenkoeken, yoghurt en natuurlijk engels ontbijt.
Zowel bij de lunch als het diner kan je reserveren bij een van de a la carte restaurants. Eten en bediening is hier erg lekker. Vooral het italiaanse restaurant is uitmuntend. Ook de gastheer hier, is heel erg aardig en weet hoe hij met gasten om moet gaan.
De animatie deed erg zijn best, zowel 's ochtends als 's middags animatie. Denk aan yoga, aqaugym, darts, zumba. En 's avonds elke avond een optreden.
Wij vertrokken 's avonds maar konden de gehele dag gebruik maken van de all inclusive en konden nog douchen in een kamer.
Kortom, wil je luxe, lekker eten en gewoon genieten, ga naar dit hotel

met partner, Mei 2012
"Geweldig resort met vriendelijk personeel"
Yvonne
24-5-2012 Wij hebben 9 dagen mogen beleven in Hotel Sentido Mitsis Laguna. Alles aan deze accomodatie is goed. Opvallend is het bijzonder aardige en behulpzame personeel. De inrichting van het hotel en de bungalows is heerlijk ruim, modern en licht. En 's avonds is het geheel prachtig, bijna sprookjesachtig verlicht. De kamers worden iedere dag schoongemaakt, de handdoeken verwisseld. Kortom, het ontbreekt je aan niets. Het strand is een beetje smal, maar dat is het enige minpuntje. En dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het heerlijke eten en drinken, ook in het hoofdrestaurant. Maar vooral het eten bij de Griek en het sushi restaurant is ons bijzonder goed bevallen. Met dank aan de restaurant manager, die ons bijzonder vriendelijk begeleidde. Een gezellige bar in het hoofdgebouw, de twee pool bars, de creperie en een heerlijke massage in de spa maakten dit verblijf helemaal af. Wij zullen zeker nog een keer terug gaan.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Zeer goed en nieuw hotel"
etwi
14-5-2012 het is zeker een aanrader als je een weekje in je hotel tot rust wil komen. Dit is een rustig hotel waar je niet het gevoel hebt dat je in een toch wel groot hotel verblijft. Het italiaans restaurant is een aanrader, maar één van de à la carte restaurants te reserveren moet je wel wat over hebben. Je moet om half 10 's morgens gaan aanschuiven (ong 45 min schuiven) om een plaatsje in deze restaurants vast te krijgen.
Het personeel is echt heel vriendelijk en de buffetten zijn zeker om U tegen te zeggen. Iemand die hier zijn zin niet vindt, heeft een groot probleem. De kamers zijn heel mooi, maar ook zeer gehorig.
Wat er wel een probleem is in dit hotel: de ligbedden. Er zijn er nl veel te weinig waardoor ze rond 8h al bijna allemaal bezet zijn. (en dit in het laagseizoen!)
De ligging is ook niet gunstig, want je kan 's avonds niet zeggen dat je nog eens een wandeling maakt.
Maar kortom het is wel echt een super hotel met super lekker eten.

met partner, Mei 2012
"Een zeer fijn hotel om heerlijk tot rust te komen"
willie
14-5-2012 Wij zijn begin mei in dit hotel geweest. Het personeel is super vriendelijk en de kamers mooi en ruim met een heel groot bed. Het schoonmaken van onze kamer was wat minder. Wij hadden het idee dat dat aan onze eigen schoonmaakster lag en dus niet voor het hele hotel geldt. De zee is prima en je hebt er heerlijke ligbedden. Net als bij de zwembaden trouwens. De ligging van het hotel is misschien wat afgelegen, maar je kan er prima een auto huren of een bus/taxi nemen. Het eten in de diverse restaurants was heerlijk! In de buffetzaal vonden wij het iets te eentonig. Wat wij wel negatief vonden was da handdoeken die elke ochtend op de ligbedden lagen. Om 10 uur 's ochtends was er al bijna geen bedje meer te krijgen. Al met al vonden wij het een uitstekend hotel en voor iedereen aan te raden!

met partner, Apr. 2012
"GOED ,MAAR ZEKER NIET SUPER!"
Jos
15-5-2012 Naar mijn beoordeling geen 5 sterren. Wel ZEER ZEER mooi complex met mooie,nieuwe kamers en alles zeer netjes.Zeer leuke en vrij goede thema-restaurantjes. Spijtig van het (vlees)aanbod in het hoofdrestaurant. Lever,Kip wat varkensvlees en zeer beperkt visaanbod (alles van mindere kwaliteit.) Wel zeer goed ontbijt.Ook de handdoeken kermis s'morgens hoort niet thuis in een vijfsterrenhotel.De directie zegt hier geen verhaal tegen te hebben.
Hotel is ook vrij ver van alles gelegen.Dus..wagen huren. Strand..klein en kiezelig. Soms ook veel nachtlawaai.1 persoon deed de security! Door kordaat optreden van de directie zou dit hotel veel in kwaliteit kunnen winnen ..maar spijtig .. niet dus.Animatieteam doen hun best, maar erg amateuristisch. Vergelijk dit hotel zeker niet met Bv. een Amara hotel in Turkije. Dan kom je bedrogen uit. Voor ons 1 ste maal KRETA. Zeer mooi eiland

met partner, Okt. 2011
"Geweldig lux hotel om lekker tot rust te komen."
Tjeerd en Sandra
21-10-2011 Het hotel en de appartementen zijn erg sfeervol ingericht. Alles wordt prima schoon gemaakt. Bij een all-incl. boeking wordt de minibar dagelijks gratis bijgevuld.
We hadden een kamer met een geweldig uitzicht op het zwembad en de zee met daarnaast een enorm balkon :-). S'avonds is het park sfeervol verlicht.
Het eten is lekker en gevarieerd, naast de grote eetzaal in het hotel kun je nog een keuze maken uit een van de andere (kleinere)restaurants zoals Mexicaans,Grieks,Japans en Aziatisch. Wil je hier eten dan moet dit een dag van te voren aangegeven worden bij de receptie. De bediening in de restaurants zijn erg vriendelijk.
Bij het zwembad zit een Creperie waar je de gehele dag ijs,gebak en pannenkoeken kan krijgen.

Een klein minpuntje is de fitnessruimte bestaande uit: 1 loopband,
1 crosstrainer en 1 fiets en wat gewichten. Dit is nogal weinig voor zo'n groot complex. Je moet dan ook van tevoren reserveren wanneer je een uurtje wil sporten.