Hotel Oceanis*** in Anissaras (bij Chersonissos) Griekenland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Oceanis***

6,2
6,6
5,3

29 mei 2012

Hotel Oceanis*** Anissaras (bij Chersonissos)

Beoordelingen Hotel Oceanis***

Hersonissos, 70014 , Anissaras (bij Chersonissos)
Hotel Oceanis scoort een 7,0 uit 10, op basis van 53 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Oceanis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Oceanis*** in Anissaras (bij Chersonissos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Oceanis*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Oceanis*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Oceanis*** met andere accommodaties in Anissaras (bij Chersonissos).

1 2 3 4 5 volgende

6,6
5,1
"Prima hotel"
Marian van Loenen
6-10-2011 Dit hotel is gelegen enkele kilometers buiten Chersonissos in het plaatsje Anissaras en was ons 1e hotel van onze flydrive Kreta georganiseerd door touroperator. Heerlijk rustige ligging. Af en toe werd de rust wel verstoord door overvliegende vliegtuigen. Het personeel was heel aardig.
Het restaurant was prima en de voorraad bij het buffet voor het avondeten werd continue aangevuld. Ook het ontbijt voldeed aan onze verwachting: verschillende soorten broodjes, kaas/vleeswaren, jam, yoghurt, rauwkost, worst, eieren, fruit, sap, koffie/thee/melk enz.
De kamer was zeer schoon. De accommodatie is niet echt kindvriendelijk.
Het heeft een mooi zwembad met een grote ligweide en een bar, waar je 's avonds ook gezellig kunt zitten. Ook beschikt het hotel over een tennisbaan. Al met al een prima keuze!

met een groep
"Goed hotel; prijs kwaliteitverhouding"
F. ( Frank) Kees
5-12-2009 Ik was in dit hotel van 17 september tot en met 1 oktober 2009. Ligging van dit hotel is lekker rustig. Bedienend personeel werkte hard en was vriendelijk. Het was er gezellig. Gezelligheid moet je ook zelf maken.

"Prima hotel"
Jack Tebbens
1-10-2009 Vannacht terug gekomen geweldige tijd gehad 15 dagen all inc prima eten mooie wandeling naar het strand wil je naar de stad 2x perdag gaat de gratis hotel bus naar het centrum .We gaan zeker nog eens terug

met partner, Aug. 2009
"Hotel Oceanis"
omar en anneloes
2-9-2009 Algemene indruk: veel rust bij het hotel buiten, wel veel krekels.
Ligging: is te lopen naar het strand. Naar plaatsen waar iets te doen is kun je het beste een scooter huren. Taxi is duur!
Service: Kamers worden iedere dag netjes schoongemaakt en schone handdoeken! Aan de receptie niet erg klantvriendelijk.
Prijs/ Kwaliteit: Is ok. Jammer dat All Inclusive niet ALLES betekent..
Eten: Goed, maar niet erg veel variatie. Eerste deel is standaard hetzelfde.
Kamers: Goed te doen. Mooi uitzicht. Ligt er wel aan welke kamer je hebt in het hotel.

alleenreizend, Aug. 2009
"Echt een aanrader"
E. Daanen
26-8-2009 Het hotel was echt heel mooi, had een goede ligging. Dicht bij het cetrum ca 3km. Het strand is op 1,2 km afstand.
Het hotel heeft zelf ook een groot zwembad.
De kamer zelf was ook netjes/schoon. Het eten was iedere dag anders en erg lekker. Ook buiten bij het zwembad en rond om het hotel werd alles bijgehouden en zag het er netjes uit.

met een groep, Juli 2009
"Heel erg goed voor 3 sterren"
Star72
10-8-2009 Ongelofelijk! Ik heb voordat ik op vakantie gehad de vorige beoordelingen gelezen en was dus een beetje huiverig om te gaan. Maar het hotel is gewoon heel erg goed.
Het eten, waar anderen zo slecht over spreken, hebben ze vast veranderd sinds vorig jaar, want dat was prima. Ik heb er heerlijk gegeten en elke dag wel iets anders gekozen. De kamers waren schon en werden ook goed schoon gehouden. Alleen de matrassen konden beter. De ligging (20 min lopen naar strand) is wat minder, maar ja, dat kun je verwachten in een 3 sterren hotel met een lage prijs.
De hotelbar en zwembad zijn helemaal prima. Voor 8 euro sta je met de taxi in Chersonissos om te stappen of lekker uit eten te gaan en ook daar hoef je maar 2 minuten op te wachten als je bij de bali vraagt om een taxi te bellen. Nogmaals, ik begrijp voorgaande revieuws echt helemaal niet. Mischien dat het hotel veranderingen heeft ondergaan, maar het is nu een klein paradijsje

"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
greetjenieland@hotm...
21-10-2008 Waren hier van 18-25 sept 2008
Hotel was goed. Erg rustig en de drukte kun jezelf opzoeken.
Kamers netjes en schoon
Personeel vriendelijk.
Eten: voldoende keus en lekker [ er is geen kok die koken kan naar alle monden]
Voor de prijs is het zeker de moeite waard.

"Blijf hier weg"
Hans Bink Sjaak de ...
30-9-2008 Blijf weg uit dit hotel een en al ellende. veel dronken mensen en een immensie herrie . Zijn 's nachts nog uit deze hel vertrokken voor een andere accomodatie. Hotel ALOI vlabij prima lokatie, vriemdelijk,gezellig wel basic maar uitermate rustig.

"Goed hotel voor weinig"
Elly
29-9-2008 Wij zijn net terug van 2 weken Oceanis 14-28 sept. Omdat het aan het eind van het seizoen was was de animatie (1x per week live muziek) gestopt in de tweede week. Verder wordt er qua animatie niets gedaan. Barpersoneel is wel erg vriendelijk. Voor kinderen is er niets te doen dus als ze erg klein zijn is het oke maar als ze wat groter zijn moet je ze dus zelf vermaken. Wij hadden een scooter gehuurd waardoor we erg flexibel waren. Lopend is het een flinke afstand naar een goed strand of Chersonissos. Verder prima hotel met goed eten. All inclusive houdt in: 3 x per dag lopend buffet, 17:00 uur koekjes bij de (te slappe) koffie. Neem zelf nescafe mee en dan is ie prima te drinken ;-). Softdrinks, bier wijn ouso raki en brandy tot 23:00 uur gratis.

met partner, Sept. 2008
"Het was een goed hotel"
els/en echtgenoot
4-10-2008 wij zijn er 1 week geweest van 22 tot 29 septemder het was een goed hotel eten was goed en het persooneel was erg vriendelijk alleen jammer dat het zo ver van de stad af lag en dat er niets tedoen was ''savonds en in de omgeving maar we zijn lekker uitgerust naar huis gegaan

1 2 3 4 5 volgende