Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's*** in Anissaras (bij Chersonissos) Griekenland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's***

6,4

29 mei 2012

Mikes achterzijde

Beoordelingen Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's***

MALIA, Anissaras (bij Chersonissos)
Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's scoort een 7,6 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's*** in Anissaras (bij Chersonissos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Mikes Beach Apartments & Studio's*** met andere accommodaties in Anissaras (bij Chersonissos).

34 beoordelingen over Mikes Beach Apartments & Studio's***

6,4
Familie, Juli 2008
"Verrassend goede lokatie!!!"
Fam. Pijnacker
5-9-2008 Zeer gastvrij ontvangen door Andreas (eigenaar). Wij kwamen 's avonds laat aan en wij konden nog gebruik maken van de supermarkt welke speciaal voor ons werd geopend. Fantastische locatie direct aan een mooi zandstrand met goede strandbedden met parasol. Ook restaurant Captain’s waar je heerlijk gevarieerd kan eten voor een goede prijs. De bediening is hier zeer vriendelijke en goed. Wij hebben echt een top vakantie gehad en willen volgend jaar hier weer terugkomen.

coby
12-1-2008 prima appartementen. Boek indien mogelijk een twee kamer app. hierdoor heb je een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed ipv twee bedden die van elkaar af staan gemetselt.

Handdoeken werden na twee dagen al gewisseld hierdoor moesten we nog anderhalve week met dezelfde handdoeken. Eigenaresse is zeer vriendelijk. Wij hadden app 9 en hierdoor een prachtig uitzicht op zee. Neem wel zwemschoenen mee, er zijn namelijk veel rotsen.

Heerlijk rustig gelegen app met zeer mooie stranden.

jacqueline
22-9-2007 Wij hadden het er erg naar ons zin.
Het is nog niet zo heel toeristisch.
Er is ook niet veel keuze om ergens te gaan eten.
Maar wij hebben 15 dagen heerlijk gegeten bij Captian.
De enige aanmerking die ik heb is dat we 1 week met de handdoeken moesten doen.
Maar dat is dan ook de enige minpunt van de hele vakantie.
Helena stond altijd voor ons klaar.

met partner, Sept. 2007
"Leuk appartement voor weinig."
Bjorn
4-5-2011 Prijs-kwaliteitverhouding is hier goed.
Direct aan het strand. Neem wel waterschoenen mee. Tegen over ons appartement stond een aggregaat van een supermarkt die om de 10 minuten aan ging. dat verstoorde de rust behoorlijk. Het personeel is erg vriendelijk ze proberen je alleen elke avond in het naastgelegen restaurant "Captains" te laten eten. En als je aan de eigenaresse vraagt waar het mooiste strand van Kreta is zegt ze: Voor het appartement... Het palmenstrand in Vai is dan toch wel een stukje mooier!

Rutten
8-8-2007 We had a great time at Mike's. If we could we would go back right away. The room was big, all the stuff you need were there. Helen and Andreas are very friendly, also the other people in the supermarket. For the people who try to guess Helen's age, she is 58...
At Captains everybody is friendly. For a good restaurant go to Analypsis, the first restaurant after all the resourts, very good!(don't know the name). A taxi to Chersonissos costs 8 Euro and at night/early in the morning 10 Euro.
Thanx, and maybe till next year..

met partner, Juli 2007
"Heerlijk"
Mari
28-7-2010 Heerlijk appartement! Vriendelijk ontvangst. Direct aan het strand. Kamer klein, maar goed te doen. Bedden zitten aan de grond vast en staan uit elkaar. Badkamer klein, maar ook goed te doen. Dichtbij Chersonissos. Wij hadden een scooter gehuurd bij de buurman en zijn hiermee elke dag naar Chersonissos gereden om bij de Spar eten te halen (veeeeeeeeeel goedkoper dan bij het winkeltje zelf).
Uitgaan ook heel leuk. Ideaal voor mensen die uit willen gaan maar niet op het overvolle strand van Chersonissos willen liggen

Ria Niekoop
13-1-2007 Prima prijs kwaliteit verhouding.
Wij hadden een 2-kamerappartement met een geweldig uitzicht op zee. 2 balkons en voldoende ruimte. Ligging aan zee ideaal. Schoon strand alleen wat rotsen in de zee. Rustige omgeving wie wat meer wil zien is een auto huren aan te bevelen. Na kwartier lopen langs het strand is Analipsy ook een leuk plaatsje.

met partner, Sept. 2006
Mo en Rich
1-10-2006 Geweldige vakantie gehad...beetje simpel appartement, maar ligt daarentegen dan wel pal aan het strand en zo'n uitzicht vind je nergens!!!Geen moment verveeld en altijd wel vermaakt!!! Hele lieve gastvrouw; Helen. Ook haar zoon Andreas is geweldig!!! Captains ook gezellig, maar als je even wat anders wilt, even naar Hotel Oasis gaan om te eten!!! Aanrader!!! Het strand wordt ook goed onderhouden daar Diana, waar je altijd wel een praatje mee kan maken...kost wel 6 euro voor 2 bedjes en een parasol, maar als je dat vergelijkt met andere stranden... zeker de moeite waard!!! Wat betreft al dat gezeur over rotsen in de zee....dan had je niet naar Kreta moeten gaan...dat bestaat nu eenmaal uit rotsen en zwemmen is prima te doen,hoor!!! Neem de snorkel maar mee...je weet niet wat je ziet!!! Een dagje Knossos is vrij makkelijk te doen op eigen houtje...buslijnen goed geregeld en je bent een ervaring rijker!!! Stappen in Chersonissos en Scootopia met de jongens van Exploring Club een must!!!!!

met partner, Aug. 2006
Cynthia
8-1-2007 Voor ons een prima plekje. het is inderdaad rustig maar ideale ligging direct aan het strand. wij hebben een auto bij de vakantie geboekt omdat je als je iets van het land wil zien je het binnenland in moet trekken of verder moet reizen.
studio was niet super, aangezien je 2 aparte niet aan elkaar schuifbare bedden hebt. idd wel eens een koude douche gehad maar tussen 12.00 en 17.00 is het over het algemeen wel warm.
supergoed onderhouden strand. gastvrije mensen.
eten idd bij aloi ietsjes verder lopen maar heerlijk goedkoop en sfeervol eten.
wij willen wel weer naar zo'n plekje maar dan op een andere plaats om meer van de wereld te zien.
Top vakantie gehad

Jos en Tamara
28-7-2006 Wij zijn van 7 juli t/m 21 juli naar Mike's geweest. De kamers zijn erg simpel ingericht. Hier moet je niet te veel van verwachten. Verder zijn de jongens voor bij Captains erg aardig. Wij hebben er +/- 5x super gegeten. Het eten kost echt geen drol. voor 25 euro ga je super uit eten.
Je zit echt pal aan het strand. strandbedjes kostte 6 euro met een parasol en overdag komen ze met donuts langs. 2euro maar erg lekker.
Het zwembad van app. Oase mag je ook gebruiken en daar zijn ze ook heel aardig. Verder is het wel een eindje lopen naar de bushalte. Maar ja als je vakantie hebt heb je ook geen haast, toch!? Wij hebben het super naar onze zin gehad maar stelde ook niet veel eisen. Doe je dat wel dan zul je ook meer betalen. Mike's voldeed aan alle eisen voor ons om een heerlijke vakantie te hebben.