Hotel Chrissi Amoudia**** in Anissaras (bij Chersonissos) Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Chrissi Amoudia****

6,6

29 mei 2012

zwembad

Beoordelingen Hotel Chrissi Amoudia****

Agiou Georgiou, Anissaras, GR-70014, Anissaras (bij Chersonissos)
Hotel Chrissi Amoudia scoort een 8,0 uit 10, op basis van 246 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Chrissi Amoudia****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Chrissi Amoudia**** in Anissaras (bij Chersonissos), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 277 vakantiefoto's van Hotel Chrissi Amoudia**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Chrissi Amoudia**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Chrissi Amoudia**** met andere accommodaties in Anissaras (bij Chersonissos).

237 beoordelingen over Chrissi Amoudia****

6,6
"Onaardig personeel, wachten op je eten en dan..."
Tomassen
11-9-2011 Receptie ontvangst was niks...
Kamer was aardig, ongevraagd kregen we een schakel-kamer.
Toen lunch en toen ik een ijsje wilde pakken werd er alleen maar "closed, closed" geroepen. Dat had A; op een andere manier gekunt, en B; zolang het er nog staat, kan ik het toch gewoon pakken?
Bedjes genoeg bij het zwembad, water was Zout-ig.
Wifi is er ja, maar hoe! Alleen in de lobby! Dus daar zit je dan met 30 vakantie gangers met laptops, telefoons, staand, zittend op de grond...
Oh, de vriezer van het ijs, daar zat schimmel op.
De post-mix frisdrank, was zonder prik, dus lekker veel water, en weinig smaak!
S ochtends ontbijt, moest je in de rij staan voor pannenkoekken, wafels en gebakken eieren. Wat een toestand.

Jullie horen het al, het was helemaal NIKS!
Taxi naar Cherso was 7euro heen, en 7euro terug.
Ik kon het eten wel binnenkrijgen, maar de rest wilde elke dag uit eten gaan.
Dus dat koste nog eens 500 euro per stel in 11dagen.
Kreta zelf was trrouwens niet veel bijzonder

met vrienden, Aug. 2011
"Zeer goed"
Jeroen
23-8-2011 Alles goed en drinken waar sommige over klagen viel reuze mee. Alles was naar wens en ook het avond eten was prima. Niets op aan te merken. Voor ieder wat wils. diverse pasta/frite/salade/vlees en of vis etc.

"Goed hotel"
patricia
17-8-2011 hallo

het ontbijt wat goed voor ieder wat wils.
drinken wat net allemaal siroop zo slecht hebben wij het drinken nog niet mee gemaakt in andere all in hotels.bier was wel goed.
avond eten was ook goed.

"Goede prijs kwaliteit verhouding!"
Fam.da Fonseca
30-8-2011 Hotel Chrissi Amoudia is een leuk en kindvriendelijk hotel,de kinderen kunnen zich goed vermaken in de kinderbadjes en de miniclub en de kinderdisco.Het eten is erg lekker en de kamers lekker ruim. Het enige nadeel is dat het ver van de stad en/of boulevard ligt en omdat er bijna geen leuke avondanimatie is(wij hebben in 2wkn,2 shows gezien) verveel je je nog wel eens. Voor de rest dus een prima prijs/kwaliteit verhouding.

"Prima hotel"
M Stammen
27-8-2011 Net terug van een weekje Kreta. Het hotel is prima, goed onderhouden en alles goed schoon. Het eten vonden wij minder, het ontbijt ging nog wel.
Leuk zwembad, alleen spekgladde tegels!
Wij hadden een kamer met zeezicht geboekt, maar er was niet zo veel zee te zien...
Aan de overkant van de straat een supermarkt en auto verhuur, dus wel handig.
Afstand naar Chersonissos volgens sommigen goed te doen, maar wij zijn met de taxi gegaan, de weg ernaar toe is nogal gevaarlijk. Jammer dat de hotelbus alleen overdag er naar toe gaat.
Het strandje stelt inderdaad niks voor. Ook de animatie viel erg tegen. Het personeel van het hotel zowel in het restaurant als bij de receptie is erg aardig.
We hebben wel een fijne vakantie gehad maar wij gaan niet meer terug naar dit hotel.

We hebben een fijne vakantie gehad maar gaan hier niet meer terug.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Supervakantie!"
Sandra
27-8-2011 Net terug van 2 weken Kreta met 5 personen. ( 3 kids van 14 en 16 en 16)
Kamers waren prima, mooi groot en schoon. Erg gezellige opzet van de losse appartementblokken met hele mooie beplanting. Uitstekend onderhouden.
Eten was ook prima. Ontbijt uitstekend, Diner inderdaad iets minder maar wel altijd iets wat je lekker vond. 's Middags bij het zwembad was er gyros en pizza, wat erg populair was bij onze kids. Personeel is op een enkeling na ook heel aardig. Animatie team bestaat uit 3 personen. Met Boyd hebben de kinderen ( en wij) ons ontzettend vermaakt maar de andere 2 hebben we nauwelijks gezien. Onze kinderen hebben veel meegedaan, oa waterpolo, volleybal, bingo en avondanimatie.
Bij de receptie kun je een auto huren ( veel goedkoper dan via reisagent) en dat hebben we dan ook een aantal dagen gedaan. als je een dag weggaat kun je ook een lunchpakket bestellen. Naar het strand wandelen was ook prima te doen maar naar de stad hebben we de taxi genomen. Ga vast nog eens terug!

"Zeker voor herhaling vatbaar"
Marlie
7-9-2011 Heel verzorgd complex met bijzonder mooie tuim; veel bloemen en hofjes. Sanitair, bungalows, restaurant, zwembad en wc's werden keurig bijgehouden. In tegenstelling tot wat 'miepers' (=zeurpieten) beweren is het eten gevarieerd en er is ruime keus, voor het geval je eens iets niet lust. Je moet wat je niet kent natuurlijk WEL proberen! Zoals op deze site gelezen is de jus d'orange inderdaad een laf sapje, maar dat doet niets af aan onze waardering. Uitstekende vakantie gehad!!

"Nooit meer"
Linda
31-7-2011 Het hotel op zich is prima verzorgd, ook de tuin is prachtig. Sommige personeelsleden zijn heel onvriendelijk. Ook het animatieteam (slechts 3 leden) doet weinig om de kinderen te stimuleren om aan een activiteit deel te nemen. Bij het zwembad zit een badmeester die er op toe moet zien dat er niet in het zwembad wordt gesprongen en gedoken. Dus ook een bommetje is streng verboden. Hij dreigt je aan te geven bij de manager en dan wordt je volgens hem het hotel uitgezet. Erg overdreven. Het hotel ligt afgelegen. De dichtsbijzijnde bushalte is een heel eind lopen en wij hadden de pech dat de taxi's constant aan het staken waren. Wij zijn echt geen lastige eters en zijn al in een aantal all-inclusive hotels geweest, maar deze was voor ons veruit de slechtste. Het ontbijt is prima, maar de rest vonden wij echt niet te eten. Frisdrank was gewoon water met een smaakje, er zat totaal geen prik in. Bij het zwembad waren wel genoeg bedden en het weer was natuurlijk prachtig!!!

"Mooi hotel, maar niet meer terug!"
B&M
3-8-2011 Onze vakantie begon met overboeking van het hotel. Toen naar 5sterren hotel overgebracht. Daar genoten! Na 2 nachten terug en kregen ons beloofde zeezicht-kamer.
Nou, voor die zeezicht moest ik op mijn tenen staan om een halve meter zee te zien...teleurstelling!
Eten overdag goed, maar 's avonds echt slecht. Misselijkmakend. Maar als je van salades houd, zit je daar wel goed.
Zwembad goed en lekker en ook de ligbedjes zijn goed te vinden.
Wel erg vol met Nederlanders, maar dat vonden wij alleen maar gezellig!
Strand mooi en lopend goed te bereiken.
Cherso goed te doen met taxi.

Al met al een goed hotel, maar wij vinden door het eten en de service het geen 4sterren waard!

"Mooi hotel"
anna
6-8-2011 We zijn net terug uit Griekenland, inderdaad het ontbijt is meer dan prima, maar het middag/avondeten was echt niet goed. De kamers zijn erg netjes, ze worden goed bijgehouden. Het strand stelt niet veel voor. Animatie deed zijn best, maar voldeed niet echt.