Appartement Kasapakis*** in Analypsi Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

het zwembad

Beoordelingen Appartement Kasapakis***

ANALIPSI, 70014 , Analypsi
Appartement Kasapakis scoort een 8,5 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Kasapakis***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Kasapakis*** in Analypsi, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Appartement Kasapakis*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Kasapakis*** met andere accommodaties in Analypsi.

17 beoordelingen over Kasapakis***

"TOP Appartement"
Ad Monique en Mathi...
29-8-2011 Wij zijn 10 augustus vertrokken om evn 8 dagen er tussen uit te gaan. Wat hebben we genoten van de rust het eten en de omgeving. Kasapakis is voor ons het ideale appartement, eigenares Maria is zeeeeeeeer vriendelijk, het is heerlijk rustig appartement waar je echt tot rust komt, geen show geen gekke dingen maar lekker knus. Het eten is wat minder bij kasapakis maar je hoeft er niet ver voor te lopen want er zijn genoeg heerlijke eetgelegenheden. Tip loop een stukje 1e weg rechts omhoog en je vind daar prima restaurantjes.
Wij weten zeker dat we hier volgend jaar weer zitten ( kan niet wachten )

met een groep, Juli 2011
"Genoten!"
frank.faber
20-4-2012 Leuk opgezet complex in de plaats Analypsi, vooral geschikt volwassenen zonder kinderen die graag op 'n wat rustiger plek zitten. Ondanks hoofdseizoen rustige sfeer op 't complex. Voldoende ligbedden bij het zwembad, rustige sfeer, vriendelijk personeel, weinig (jonge) kinderen! Verbleven met zijn drieën in een 2-kamerappartement; opzich te doen, echter in de woonkamer (waar zich een stapelbed bevond) was geen airco, enkel in de slaapkamer. Sliepen dus noodgedwongen met de deuren open om de derde persoon ook wat koel te houden. Kookgerei stelde weinig voor, 2 pitjes en niet echt 'werkbare' pannen (eitje bakken ging nauwelijks). Voor ca. €15 euro p.p. kun je in de omgeving echter prima avondeten (+ drinken). Analypsi zelf is vrij rustig maar best gezellig, wat eettentjes her en der en wat barretjes waar je prima kunt vertoeven. Supermarktjes en bakker op loopafstand. Heerlijk naar ons zin gehad!

met partner, Aug. 2010
"Rustige omgeving, schoon appartement"
stel; 48 jaar
11-9-2010 Dit is ons eerste bezoek aan Griekenland, Kreta en Analypsi.
Het is ons prima bevallen. Geen lawaai van schreeuwende of op scooters rondrijdende jeugd.

Het appartement is enigszins gedateerd en zou wel wat nieuwe meubels en keukenblok kunnen gebruiken, maar als je er alleen maar komt om te slapen (je leeft immers buiten) is het ruimschoots voldoende.
Tijdens ons verblijf werd er elke dag schoongemaakt (geveegd/gedweild, lakens rechtgetrokken, toilet/douche gereinigd, 3x handdoeken).
Enige minpuntje is dat je je toiletpapier niet mag doortrekken vanwege het rioolsysteem.

Wij zijn niet verder gekomen dan restaurant Asterias vanwege de vriendelijke bediening (Griekse ober die goed engels spreekt en een Nederlandse serveerster) en dito eigenaar Charris. Na het eten kregen wij standaard een bordje fruit of watermeloen en de welbekende raki! De prijs/kwaliteit verhouding is hier echt top!
Voor 20-25 euro p.p. (voorgerecht, hoofdgerecht en drankjes) eet je je daar helemaal klem..!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Kasapakis*** bij:

met partner, Aug. 2010
"Gezellig familiehotel voor weinig geld"
Neda
27-3-2011 Wij zijn in augustus naar appartement Kasapakis geweest en het is ons goed bevallen. Je zit op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het strand en centrum. Met de bus of taxi kan je zo richting Chersonissos. Het is hier goed vertoeven, rustig complex en schone, leuk ingerichte kamers met balkon. De keuken is eenvoudig dus je kan beter buiten de deur gaan eten wat hier al voor weinig geld kan. Je betaald relatief weinig maar je krijgt dat zeker wel terug voor je geld. Verwacht geen overbodige luxe of animatie. Voor een lekkere ontspannende plek om er ook eens op uit te trekken is dit een prima alternatief!

"Perfect"
Fidom
16-8-2010 We zijn gister net terug gekomen hier vandaan!
we hebben het heerlijk gehad het was allemaal mooi schoon het zag er top uit een heerlijke relax vakantie
onze pyjamatjes en shirtjes werden netjes opgevouwen je hoeft er niks te toen
de eigenaar maria is heel aardig je kan haar alles vragen!

voor herhaling vatbaar!!

met partner, 2010
"Super vakantie!"
An&Kc
4-8-2010 Wij zijn net terug, En echt een geweldige vakantie gehad! ondanks de stakingen..
De eigenaar Maria is echt een lief mens, Niets is te gek.
Het eten is ook erg goed daaro.

Familie
"Nieuwe eigenaren, goed bevallen."
Nicole Veraart
30-7-2008 Reisperiode: 18-07-2008

Familie, Juli 2008
"Nieuwe eigenaren, superleuk"
Nicole Veraart
30-7-2008 Wij zijn met de kleine van 6 jaar hier net van teruggekomen, ik herken niets van wat er gezegd wordt van dit complex,het is pas overgenomen door 2 jonge mensen en alles is schoon, elke dag schone lakens en schone handdoeken.Het keukengerei is niet helemaal nieuw, ik vroeg om een nieuwe pan,en ze regelde het gelijk. Het zwembad is prettig met ondiep gedeelte.Vriendelijke mensen en je kan er ala carte eten in de bistro.Schoonmaaksters wassen zelfs voor je af.Kortom zeker voor deze prijs kunnen wij zeggen dat het erg leuk was daar.Een aanrader is om quadjes te huren zodat je wat in de mooie omgeving kan kijken.

Hans
24-1-2008 Van de zomer (2007) samen met mijn vriendin naar Kasapakis geweest. Wij hadden via een touroperator een andere complex geboekt, maar vanwege overboeking werden we overgeplaatst naar dit complex. Het plaatsje analypsi is ontzettend leuk, veel leuke eettentjes. Kasapakis zijn wij niet over te spreken; eigenaren waren achterbaks, airco deed het niet, van binnen erg oud en klein, als je douche was je hele badkamer nat. En misschien wel het ergste: wij hadden het idee dat de handdoeken niet gewassen werden, maar omgeruild met andere huisjes (gezien de vlekken die erin zaten, kónden ze niet gewassen zijn) Kortom: Kasapakis is geen aanrader, zal zeker voor een andere complex gaan.

met partner, Aug. 2007
"Analypsi"
Robert
19-11-2008 Keurige kamers voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardige eigenaars die niet moeilijk doen over het aanhouden van de kamer op de dag van vertrek. Bus naar chersonissos is op loopafstand (10-15 min). Analypsi heeft een leuk centrum met leuke eetgelegenheden.