Hotel Santa Marina**** in Ammoudara (bij Heraklion) Griekenland beoordelingen 7.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.472 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Ammoudara (bij Heraklion) > Hotel Santa Marina****

Beoordelingen Hotel Santa Marina****

30 januari 2012

6,3
Hotel Santa Marina**** Ammoudara (bij Heraklion)

Hotel Santa Marina scoort een 7,1 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Santa Marina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Santa Marina**** in Ammoudara (bij Heraklion), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Hotel Santa Marina**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Santa Marina**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Santa Marina**** met andere accommodaties in Ammoudara (bij Heraklion).

5 beoordelingen over Santa Marina****

Familie
Leuk hotel, goed eten, slecht drinken
Angelique
1-8-2008 Beetje verouderde kamers, maar wel goed schoongehouden, iedere dag. Vriendelijk personeel (op een enkeling na) en een bijzonder actief animatieteam (voor wie er van houdt).
Van 10 uur 's morgens tot 11 uur 'avonds animatie! Het eten was bijzonder goed; veel variatie en veel griekse en italiaanse gerechten. Wat echter heel slecht was, was het drinken. Allemaal uit automaten en waarschijnlijk met kraanwater vermengd. Wij hebben drinken uit de supermarkt gehaald.Wat ook een minpunt was was het zwembad; qua diepte etc prima voor de kinderen, maar vaak heel erg vies, douches bij het zwembad werden ook niet of nauwelijks schoongemaakt. Deze minpunten maken dat de prijs/kwaliteit verhouding niet klopt.
Dit hotel is 3 en halve ster waard.
Wel een hele mooie tuin met mooie planten en palmbomen.

Familie, Mei 2008
J. Berkenbosch
13-5-2008 Groot hotel, vriendelijk personeel, iedere dag wordt de kamer schoongemaakt, nieuwe handdoeken etc. Naar nederlandse normen geen 4 sterren waard. We vinden het hotel niet geschikt voor kleine kinderwagens. Het buitenzwembad is niet verwarmd en om er te komen moet je verschillende trappen op en af. Niet echt handig met kinderwagen. Er is geen duikplank, glijbaan of ander speelgoed. Bij het eten misten we de typisch Griekse gerechten; gyros, suzuki, souflaki etc. We zagen veel de zelfde gerechten voorbijkomen, of restjes van de lunch verwerkt in dinner. In ieder geval drie maal daags patat! De beloofde snacks werden niet gemaakt. De kamers onderling wisslen nogal qua ligging, uitrusting en grootte. Iets om bij het inchecken rekening mee te houden. Al met al vonden wij prijs/kwaliteit niet in verhouding. Geen tweede bezoek dus.

J Jaspers
5-5-2007 Mooi hotel met nieuw management, personeel was erg aardig ook voor de kinderen, animatieteam was er zelfs voor 3 kinderen. Buffetten waren goed en uitgebreid, ieder dag een ander buffet.
We zijn in de eerste week van mei geweest met familie waar ook kinderen bij waren.

wc
31-10-2006 ik vond het goed lekker eten en mooi weer mooie kamer en veel plaats ik vond het prakties goed

Sandra
7-6-2006 In Juni ben ik in dit hotel geweest. Het is echt een 4-sterren hotel! Mooie, verzorgde kamers, heerlijke buffetten met een ruime keuze, mooi zwembad met ligstoelen en parasols. Via de tuin loop je zo naar het brede en lange zandstrand waar je voor 1.80 euro een strandbedje kunt huren. Bij het strand is ook nog eens een snackbarretje. Je hebt kamers in de tuin, in bungalowvorm, en kamers in het hoofdgebouw en beide zijn ongeveer gelijk. Beide keurig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het eten was ECHT GEWELDIG!!!

5,9