Hotel Handakas** in Ammoudara (bij Heraklion) Griekenland beoordelingen 6.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Handakas**

6,3

29 mei 2012

Hotel Handakas** Ammoudara (bij Heraklion)

Beoordelingen Hotel Handakas**

September Street, 71414, Ammoudara (bij Heraklion)
Hotel Handakas scoort een 6,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Handakas**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Handakas** in Ammoudara (bij Heraklion), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Handakas** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Handakas** met andere accommodaties in Ammoudara (bij Heraklion).

2 beoordelingen over Handakas**

6,3
"Uitstekend voor korte overnachting"
Marie
5-11-2009 Kamers prima, niet echt groot maar ruim genoeg voor 2 personen, balkon is ook prima.
toilet/douche vrij klein.
ontbijt uitstekend.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, communicatie beetje lastig omdat ze slecht engels spraken. Op goed geluk vanaf hotel naar rechts gelopen, we kwamen al vrij snel in Ammoudara waar we een auto konden huren. Vanaf daar, via zijstraat vanaf hoofdweg,kom je snel bij het strand. Vanaf het hotel was het ons niet duidelijk hoe we bij het strand moesten komen maar we hebben ook geen tijd gehad om de omgeving te verkennen.

pauline
29-8-2007 Simpel hotel,maar wel dicht bij voorzieningen eten drinken en strand.
Wij boekten dit hotel(42 euro incl ontbijt per 2 pers kamer)
Dichtbij vliegveld Heraklion 6 km.daarom ideaal voor eerste of laatste avond.