Hotel Club Apollonia Beach**** in Ammoudara (bij Heraklion) Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.229 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Ammoudara (bij Heraklion) > Hotel Club Apollonia Beach****

Beoordelingen Hotel Club Apollonia Beach****

10 februari 2012

Hotel Club Apollonia Beach**** Ammoudara (bij Heraklion)

Hotel Club Apollonia Beach scoort een 8,3 uit 10, op basis van 159 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Club Apollonia Beach****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Club Apollonia Beach**** in Ammoudara (bij Heraklion), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Hotel Club Apollonia Beach**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Club Apollonia Beach**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Club Apollonia Beach**** met andere accommodaties in Ammoudara (bij Heraklion).

151 beoordelingen over Club Apollonia Beach****

Super hotel voor all inclusive
birgit
6-9-2011 wij waren op huwelijksreis in het hotel en waren zeer tevreden, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel is uitstekend, en het hotel en het eten ook, enkel is het waar dat er soms een geur met de wind kan komen van de nabije elektriciteitscentrale, maar op een andere hotel kunnen er andere ongemakken zijn. Wij zouden zeker terug willen gaan. En super animatie ook. dus op en top tevreden

Onvergetelijk verblijf
bart van den berg
10-8-2011 we kwamen hier terecht omdat het hotel coral in agios nic.overboekt was,dit alternatief is ons goed bevallen. personeel doet goed hun best,
en zijn altijd vriendelijk.
alleen heb je s'avonds geen stadje of boulevard om even langs te slenteren.maar aan het barretje was het goed vertoeven.overdag mocht je een mountain bike pakken.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heerlijk!
asfilippidi
3-9-2011 Zeer goed eten, nog nooit eerder zo'n uitgebreid en goed ontbijtbuffet gezien/gehad. Alleen het drinken is amper te drinken, dat is dan jammer vergeleken met de rest. Kamermeisje erg zorgvuldig (gooide dingen weg die ze niet weg moest gooien tot een paar keer aan toe!). Iedere dag, ook zondag, schoonmaak! Zwembaden geweldig, personeel bij horeca erg vriendelijk. Goede sfeer, goede animatie die er was voor degenen die het wilde en verder niet irritant aanwezig voor degenen die het niet wilden. Kamers ietwat gehorig aan de gangkant. Leuke uitgebreide winkel "in" het hotel, gratis internet, leuke extra restaurants. Echt genoten!

met oudere kinderen, Juli 2011
Fantastische plek
onbekende tevereden...
21-7-2011 het is nu het derde jaar dat we hier komen en we zijn voor 100 procent te tevreden van dit hotel
we hebben geen last van die stroomcentrale
het zwembad is goed zuiver en elke dag wordt alles schoongemaakt
kamers zijn goed in orde. het zijn heel mooie kamers.
amadoura is vlakbij gelegen en op een goede wandelafstand
de mensen die hier werken zijn heel erg vriendelijk en ze doen hun werk heel goed
maar al bij al zijn we heel tevreden
en het klimaat is hier heel goed
TEVREDEN
EEN AANRADER!!!

Prima hotel
Peter, Carine, Jann...
4-9-2010 Mooi hotel, wij hadden zeer mooie ruime kamers.
Het eten was lekker, ook lekker eten in de thema-restaurants.
Het water in het zwembad was wel heel erg zout, wat niet zo aangenaam was, er was wel altijd genoeg ruimte bij het zwembad om een plaatsje te vinden.
Het enige nadeel vonden wij de electriciteitscentrale in de buurt, waar je wel echt last van hebt als de wind uit die richting komt.Er komt een geur vanaf waar je gewoon misselijk van word. Van de 7 dagen dat we er waren 2 dagen last van gehad.

met partner, Sept. 2010
Gastvrij hotel
gerda
14-9-2010 Prima Hotel. Prachtig terras waar je heerlijk kon zitten in de avonduren. Alleen jammer van de ligging, vlakbij centrale en hotel wat leegstaat.

Heerlijke vakantie!
Familie Polman
15-5-2010 Mooi hotel dat van alle gemakken is voorzien. Vriendelijk en servicegericht personeel, dat ervoor zorgt dat je niks tekort komt. Nette kamers, prima en gevarieerd eten, goede animatie voor alle leeftijdskklassen, kortom een topper voor gezinnen met kinderen. De energiecentrale ligt om de hoek, hiervan echter geen hinder ondervonden. Met bus lijn 6 eenvoudig naar Heraklion. Advies om een auto te huren, zo zie je meer van het mooie Kreta. De energiecentrale is dan weer handig, omdat je precies weet welke afslag je moet nemen.

met oudere kinderen
Mooi hotel op de verkeerde plaats
Thomas van Os
3-2-2010 Hier onze bevindingen van dit hotel
Personeel zeer vriedelijk,leuk animatie team,goed eten ook het ala carte restaurant.
Touroperator heeft ons gdropt in dit hotel zonder dat hier een hostes kwam omdat het eide van het seizoen was ook waren ze vergeten ons een berihtje te sturen hoelaat we opgehaald werden voor de terugreis.Het hotel staat naast een electriciteitscentrale die gestookt word op diesel.De lucht is niet teharden als de wind onze kant op stond.Ik heb 4 dagen last van hoofdpijn gehad, waar ik normaal geen last van heb.Volgens een plaatselijk autoverhuurbedrijf word deze cetrale over 3 jaar gesloten maar voorlopig mag je als tourist blijven snuiven.Ook de putjes in de badkamer liepen over omdat deze verstopt zaten Na deze zelf schoongemaakt te hebben was het probleem verholpen.

Thomas van Os.

met jonge kinderen
Heerlijk genoten
marco
25-10-2009 Wij zijn afgelopen vrijdag terug gekomen uit creta.
hotel was goed, service en vriendelijk heid van personeel erg goed.je koffers worden naar je kamer gebracht. alles was netjes en schoon,van hotel tot aan het strand. En werd elke dag bijgehouden.het strand was zand met hele kleine steentjes waar je op kon lopen, ook lagen er grotere. De zee liep geleidelijk af iedeaal voor kleine kinderen.kloein stukje was grind daarna zand,als je van het zwembad naar het strand liep en rechtdoor de zee in was het zand.
zwembad ook erg lekker, met een kindergedeelte met glijbaan en een zoetwaterbad met glijbaan en een zoutwaterbad met duikplank. het eten was goed en gaar, alleen niet altijd even heet er was en is keuze genoeg en elke dag was toch wel anders.
het animatie team was top en elke dag aanwezig en bezig de mensen te vermaken, ook voor kleine kinderen waren ze heel lief.

Een rustig hotel
E&R
1-10-2009 Een rustig hotel, lekker eten, op wandelafstand (10') van Amoudara met gezellige winkels en tavernes. Eén minpuntje was de nabijgelegen elektriciteitscentrale die een paar dagen voor een penetrerende geur zorgde.

met een groep (1)
alleenreizend (1)