Vakantie Beoordelingen Almyrida/Kalyves Kreta vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Almyrida/Kalyves

9,9
9,5

29 mei 2012

Almyrida/Kalyves

Beoordelingen Almyrida/Kalyves

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Almyrida/Kalyves. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Almyrida/Kalyves. Ben je zelf op vakantie geweest naar Almyrida/Kalyves? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Almyrida/Kalyves scoort een 9,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Appartementen, 5 Hotels en 1 Villa in Almyrida/Kalyves. Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Almyrida/Kalyves. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Almyrida/Kalyves. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta.

3 beoordelingen over Almyrida/Kalyves

9,8
met vrienden, Juni 2011
"Heerlijk"
cor
Sfeer
13-6-2011 Wij waren in Kalives,het is er gewoon ontspannen heerlijk om te wandelen
erg goede prijs/kwaliteitverhoudingen.
je moet wel van rust houden
mooie accomodatie aan een mooi rustig strand
voornamelijk iets ouder engelse touristen
wij logeerden in kalyves beach appartments
Alles bij elkaar een aanrader

anne
Stranden
12-5-2006 In deze omgeving speelde de serie van "Een plek onder de zon" met dat engelse homo-stel en dat oudere echtpaar. Veel engelsen (m.n.ouderen) in deze streek: engelse gerechten op de menukaart en veel pubs. Wat hoger prijsniveau, maar niet per se hogere kwaliteit. De omgeving is mooi en rustig, uitzicht op schiereiland aan de overkant. Standen met douche zijn wat smal, maar sfeervol omdat de bomen tot aan het water groeien. Aanvoer van fris zeewater in deze baai. Gemoedelijk publiek.

met partner, Aug. 2004
Henk
Stranden
20-7-2006 Twee jaar geleden voor het laatst geweest, tweemaal per jaar naar Almerida. Helaas hebben we in die jaren Almerida hard zien veranderen, van gemoedelijk plaatsje in een klein Engeland. Over 4 weken gaan we weer, hou me hard vast.