Hotel Ormos*** in Agios Nikolaos Griekenland beoordelingen 5.7 | Zoover

Hotel Ormos*** Agios Nikolaos

Beoordelingen Hotel Ormos***

Nisi, 721 00, Agios Nikolaos
Hotel Ormos scoort een 5,7 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Ormos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Ormos*** in Agios Nikolaos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Ormos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Ormos*** met andere accommodaties in Agios Nikolaos.

7 beoordelingen over Ormos***

6,5
met partner, Sept. 2008
"Alles went...."
Caty
15-9-2008 We kwamen in hotel Crystal terecht, verbonden aan Ormos. Kamers waren klein, gammel; er was gewoon in jaren niets aan gedaan (suggesties: likje verf, balkon eens een grote beurt). Ligging is aan de rand van het plaatsje, zo'n 20 minuten lopen. Ontbijt was prima. Heb je het voor het kiezen, neem een ander hotel. Zit het in je reis, dan bleek bij ons: alles went! De omgeving is prachtig en slapen doe je met je ogen dicht.

Michiel
27-10-2007 Aardig hotel met redelijke kamers. Heel apart: bed, nachtkastjes, tafel enz. waren gemetseld. Geen kraakbed dus en dat is ook wat waard. Kleine badkamer, douche met plastic plakgordijn. Handdoekenruil was geen probleem: op de grond werd verwisseld. Simpel ontbijt maar wel op een terras met een mooi uitzicht op de baai. Afstand naar Agios is een aardig stukje lopen maar de bus stopt voor de deur. Agios is aardig maar het iets verder naar het noorden liggend Elounda beviel ons beter. Wij waren hier 5 dagen ( fly-drive)en dat is een beetje te lang voor dit hotel. Personeel is vriendelijk.

met partner, Sept. 2007
ebbelaar
5-10-2007 Ligging perfect, prachtig uitzicht over de baai.
Kamers klein en gehorig. Badkamer erg smerig.
Geen lift

met partner, Sept. 2007
Wilco en Sonja
22-9-2007 Ten eerste voor de mensen die voor het meest luxe erop uit willen, moet je lekker een all inclusief 5* hotel gaan boeken en niet zeuren.

Wij hebben 8 dagen in het hotel Crystal gezeten. (ligt pal naast Ormos maar op hetzelfde terrein.) De kamer was eenvoudig maar netjes. We kregen iedere dag schone handdoeken en bedlinnen. Schoonmaaksters en medewerksters van het hotel waren vriendelijk. Kamer was voorzien van airco, koelkast, 2 persoonsbed, balkon, radio en een eenvoudige badkamer maar goed te doen.
24-uurs bar. Lekker ontbijtbuffet met geweldig uitzicht over de baai van Agios.
Een super gezellig centrum op 1,5 km afstand. Lopen is dus te doen. Maar nabij het hotel kun je voor weinig een brommer/ motor / auto huren. Auto is af te raden i.v.m weinig parkeer mogelijkheden. In het centrum zijn hele leuke gezellige restaurantjes waar je aan het water kunt eten.
Kortom een geweldige plaats om te verblijven.

Saskia
1-7-2007 Wij waren eigenlijk in hotel Crystal gezet, maar die kamer was zo klein en oud dat we na 3 keer klagen toch in hotel Ormos mochten (deze hotels horen bij elkaar). Daar hadden we een mooie grote kamer en een prima badkamer. Redelijk nieuw en schoon. De vrouw achter de balie was niet vriendelijk en heeft 2 keer gelogen dat er geen kamers met bad waren en ook geen plek om een andere kamer te krijgen. Maar uiteindelijk hadden we dus wel een kamer met bad. Ook kregen we na 2 dagen geen nieuwe handdoeken. Toen we die gingen vragen werden we afgescheept met een smoesje dat er geen sleutel was van de handdoekenkast ofzo, die had alleen de schoonmaakster? Ontbijt was okee, je keek leuk uit over de baai. Brood was wel wat waterig. Ligt wel ver van het centrum, auto is noodzakelijk. Helaas ook weinig parkeerplekken in centrum.

fam meinen
26-6-2007 Slecht hotel als afsluiting van onze 15-daagse reis duren de laatste 5 dagen erg lang
Geen mooi lux hotel van alle gemakken voorzien, maar een oud hotel van vergane glorie, ligt wel mooi aan baai

Slechte bedden, kamers minimaal ingericht, oude koelkast, geen TV, douce moet je vasthouden (geen haak), zeer gehorig, personeel niet echt behulpzaam
Ligt wel stukje van centrum af, maar is niet erg als je na het eten een wandeling wil maken

Ontbijt was oke, alleen jammer dat het water voor koffie/thee uit de lokale leidingen kwam, dus chloorsmaak
Geen diner verkrijgbaar

met een groep, Mei 2007
dick
27-5-2007 Een van de mooiste ontbijtzalen die je je kunt wensen. Mooie omgeving, gezellig stadje met leuke restaurants - een toppertje is Diogenes, niet zozeer door de uitstraling, maar wel door de zeeeeeer aardige eigenaar + zoon. Wij hebben er een topavond beleefd.