Appartement Cretan Village*** in Agios Nikolaos Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.791 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Agios Nikolaos > Appartement Cretan Village***

Beoordelingen Appartement Cretan Village***

10 februari 2012

5,5
appartementen

Appartement Cretan Village scoort een 7,4 uit 10, op basis van 146 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Cretan Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Cretan Village*** in Agios Nikolaos, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Appartement Cretan Village*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Cretan Village*** met andere accommodaties in Agios Nikolaos.

145 beoordelingen over Cretan Village***

met een groep, 2011
Er bestaat geen betere plek om vakantie te vieren.
christel cuijpers
28-6-2011 Heerlijk bij Maria.

De ligging is fantastisch. De appartementen zijn ruim en heel gezellig ingericht.
Maria is een schat. Ze is een geweldige gastvrouw die je al snel tot je vrienden telt. Gedraag JIJ je niet als gast dan zal het met JOU niet goed klikken. Dat heb je dan aan jezelf te danken.
Een plek om nooit te vergeten ! Probeer het maar zou ik zeggen.
Niet voor mensen die een hele slechte conditie hebben of anderzijds moeilijk ter been zijn. Dit i.v.m. het lopen van trappen en hellingen.

Christel cuijpers

met partner, 2010
Fiasco
H.Hermans
19-11-2010 Verouderd complex met betonnen bedden, oude matrassen, stinkende dekens, vettig interieur en vuile inventaris keuken, slecht verzorgde pool area. De rancuneuze eigenaresse heeft ons nog een trap na gegeven toen wij deze locatie besloten te verlaten. Werkelijk ongastvrij.

met jonge kinderen, Okt. 2010
Mooie locatie, veel mogelijkheden in de omgeving
Eelco
10-11-2010 Leuke appartementen met veel ruimte. Het complex ligt op een heuvel, wil je naar het restaurant dan moet je de nodige treden afdalen..... Een auto (eventueel daar te huur) is een must om wat van de omgeving te zien. Leuk strand in Amoudara met enkele eenvoudige terrasjes. Aghios Nikolaos op 5 km is echt een heerlijke stad met de nodige toeristen maar toch nog authentiek! TIP: Ga lekker Hollands eten bij Rolf en Petra van Restaurant de Molen boven bij het meertje midden in Aghios! Doe ze maar de groeten van Eelco. TIP 2: Maak een rondrit naar het zuiden naar Ierapetra en vandaar naar het westen langs de kust. Ga door Mirtos en blijf de weg langs de kust volgen tot in Tertsa en ga dan lekker eten bij Lambros direct aan het strand! Ook leuk huur een quad en maak een rit door de bergen of langs het strand. Wij zijn reeds meerdere malen op Kreta en in Cretan Village geweest en zullen een volgende keer vast weer voor deze accomodatie kiezen, ooko vanwege de rust en het fantastische uitzicht!

met partner, Sept. 2009
Heerlijk!
marja
14-12-2009 Prachtige uitzicht, echt een lokatie om te genieten. Wel vervoer nodig.

We gaan zeker nog een keer
wendy
14-9-2009 Erg mooi appartementencomplex, iedereen erg naar hun zin gehad. Van het personeel moet je niet te veel willen/vragen want dan krijg je een arroganten blik toegeworpen.
Bij aankomst deed maria erg gestress alsof we een kamp binnen gekomen waren. Maar achteraf wel meegevallen.
Eten goed te doen. En onze conditie was weer op en top na 8 dagen vanwege de trappen. taxi naar het stadje niet duur, wel gevaarlijke rit.

met jonge kinderen
Heerlijke vakantie gehad
Fam.Kerkhof
19-4-2009 Lekker kleinschalig. Maria valt erg mee, overige personeel zeer vriendelijk. Ze doen een hoop voor je.
Wel veel trapjes naar het appartement.
Wij waren er in mei en er waren nog 3 gezinnen. We kregen het grootste appartement. Heerlijk riant.
Wat wel tegenviel was de lange transfer van/naar het vliegveld.

met oudere kinderen
Al drie keer terug geweest
Remco
28-3-2009 Het is naar onze mening een prima accomodatie, we haddn mooie appartementen en ze waren keurig ingericht. Schoonmaak was inderdaad wat weinig maar goed te doen. Enige minpuntje is Dat het zwembad erg zout is maar je kunt bij het winkeltje op de berg vooor een prikkie een zwembril aandschaffen. En Maria valt ook wel mee, als je maar vriendelijk tegen haar bent. Voor ons dus reden genoeg om er komende zomer voor de 4e keer heen te gaan.

Familie
Niet voor herhaling vatbaar
Natasja
25-10-2008 Cretan Village,
Het ziet er wel netje uit allemaal, maar de appartementen worden slecht onderhouden en tijdens ons verblijf zijn de handdoeken e.d maar 1 keer verwisseld.
Het personeel is wel vriendelijk vooral in het restaurant.
Het eten in het hotel vonden wij niets, en we hadden een auto gehuurd voor een paar dagen dus zijn zoveel mogelijk in restaurantjes wezen eten
All-in is het niet helemaal want tussen 15.30 en 16.30 kun je geen drinken halen helemaal niets! en het middag eten is tot 14:00u en het avondeten begint pas om 19.30 tussendoor kun je niets te eten halen.
Voor kinderen is er eigenlijk weinig tot niets te doen.
Verder hebben wij ons prima vermaakt op Kreta vooral Sissi en Malia zijn een echte aanrader.
En als u in Malia bent moet u zeker een keer lang het Vergulde Varken dit is een Nederlands restaurant en erg gezellig en vriendelijk personeel.

'T Ging
Danny & Alize
22-10-2008 Voor de prijs konden we het niet laten,maar verwacht er niet teveel van, ligt ver buiten t plaatsje zelf. Betaal je drankjes na 23.00 uur contant anders kan je wel eens voor rare verassingen komen te staan op de dag van vertrek, veel zwerfkatten tijdens t eten. kamers redelijk ingericht,lakens,handoeken bij ons maar 1 keer vernieuwd in 8 dagen, eten was goed te doen voor 8 dagen. Bier lijkt wel evenementenbier wat de hoeveelheid alcohol betreft. Al met al leuke vakantie, maar niet voor herhaling vatbaar, Groeten aan de tafelgenoten die we s'avonds troffen in de week van 6 oktober t/m 13 oktober.

Voor wat wij betaalden-prima
Sandra en Liesbeth
21-10-2008 Net terug van weekje Cretan Village. Prijs/kwaliteit zeer tevreden. Ontbijt was sober maar lunch en diner voor dat geld prima voor elkaar hoor.

5,6

zakelijk (1)