Beoordelingen Agios Nikolaos

21 mei 2013

Agios Nikolaos
Beoordelingen Agios Nikolaos
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Agios Nikolaos. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Agios Nikolaos. Ben je zelf op vakantie geweest naar Agios Nikolaos? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Agios Nikolaos scoort een 8,3 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 38 Appartementen, 5 Aparthotels, 1 Bed and Breakfast, 1 Camping, 41 Hotels en 8 Villas in Agios Nikolaos. Op Zoover vind je bovendien 358 vakantiefoto's van Agios Nikolaos. Je kunt 6 video's van Agios Nikolaos bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Agios Nikolaos. Bekijk ook andere accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta.

115 beoordelingen over Agios Nikolaos

Mei 2013
"Gezellig stadje"
anke
Sfeer
11-5-2013 Agios Nicolaos blijft een gezellig stadje, met veel terrasjes, een prachtig binnenmeer en leuke winkeltjes.

met partner, Apr. 2013
"Gezelligheid kent geen tijd"
Joyce
Sfeer
26-4-2013 Agios Nikolaos is een van die plekken op Kreta waar je de gezellige griekse sfeer kan proeven met allemaal kleine straatjes, leuke tavernas en winkels. Je rijdt vanuit hier heel eenvoudig naar Elounda, een prachtige baai en hier kan je ook Spinalonga bezoeken.

met partner, Okt. 2012
"Heerlijk, relaxed stadje"
E.
Sfeer
5-12-2012 Een perfecte combinatie van rust en toerisme zonder dat dat te nadrukkelijk aanwezig is. Nog steeds geen opdringerige kelners bij de terrasjes, prijzen niet te hoog en zeer vriendelijke mensen.

met een groep, Okt. 2012
"Goede uitvalsbasis"
sweet_saskia64
12-10-2012 Goede uitvalsbasis om Kreta verder te verkennen

met partner, 2012
"Slechts twee of drie keer"
C.M. Normann
Sfeer
29-9-2012 Met mijn partner ben ik slechts twee of drie keer in Agios Nikolaos geweest. We zijn allebei niet van die stappers, dus sávonds en s'nachts zijn wij niet in het uitgaansleven te vinden. Het stadje was wel druk, zelfs in september (naseizoen). Het heeft een leuk haventje, waar wij enkele malen op een terras hebben gelunched. Ook hier weer het nadeel dat
de straatjes een behoorlijk hoogteverschil kennen. We zijn allebei niet echt jong meer, dus daar hadden wij wel moeite mee.

met partner, Aug. 2012
"Leuk stadje met binnenmeer en haven"
Benno en Erna Zwart
Sfeer
8-9-2012 Met regelmaat komen er grote cruise-schepen in de haven van Agios Nikolaos, zodat er altijd wel wat te beleven valt.
Ondanks het toerisme heeft het stadje haar oorspronkelijke identiteit wel behouden.

met partner, Aug. 2012
"Een hele leuke plaats met een gezellig centrum"
marianne en ronny s...
Sfeer
5-9-2012 agios is een hele leuke plek om op een terasje te zitten vooral rondom het meer en de twee kleine strandjes. De strandjes van agios zelf zijn klein, maar buiten agios heb je allerlei leuke strandjes. En bijna vergeten, agios is rijk aan een gezellig centrum met veel leuke winkeltjes!!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Leuk dorp"
Frenny
Sfeer
26-8-2012 Heel leuk dorp allee niet voor oudere mensen of mens en die slecht te been zijn het is daar erg veel trap lopen en er ongelijke wegen en stoepn

alleenreizend, Aug. 2012
"Geweldig dorp"
Tante
Sfeer
12-8-2012 Super gezellig dorp, met heel veel terassen en een geweldig leuk uitgaansleven, geen crises in dit dorp.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Top locatie lekker rustig"
robbie
12-7-2012 agios mijn 2e stadje echt rellax

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit