Hotel Village Panorama*** in Agia Pelagia Griekenland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Village Panorama***

Hotel Village Panorama*** Agia Pelagia

Beoordelingen Hotel Village Panorama***

Agia Pelagia, 71110, Agia Pelagia
Hotel Village Panorama scoort een 7,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Village Panorama***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Village Panorama*** in Agia Pelagia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Village Panorama*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Village Panorama*** met andere accommodaties in Agia Pelagia.

3 beoordelingen over Village Panorama***

5,3
5,3
4,5
4,5
Familie, Aug. 2006
Fam .de R
13-8-2006 noodgedwongen door overboeking in dit hotel terecht gekomen.
Als je het niet erg vind om op 3 planken te slapen en je eigen tafeltje het s'morgens eerst schoon te maken om te mogen eten, onder de muggen (extreem veel)te zitten, een km lopen berg af om naar de zee te komen enz.enz. moet je dit hotel zeker boeken .wij indergeval vonden het na 2
dagen al meeeeer als genoeg... en dit is nog bescheiden en geen uitgebreide omschrijving..

met partner, Aug. 2006
Wim Van den Hof
12-8-2006 We hebben hier 4 dagen gezeten i.v.m. een overboeking, maar we hebben ons weer ergens anders laen zetten. Het panorama is hier echt prachtig, maar voor de rest heb je niks aan de ligging. In het dorpje Agia Pelagia is echt niks te doen en het strand is niet mooi. Wil je een erg rustige vakantie, een mooi uitzicht en ben je geen moeilijke eter, dan is dit een aanrader. Anders kun je beter ergens anders heen gaan.

Christa Stevens
11-6-2004 Wij zijn er in 2001 geweest, als je geen moeite hebt met lopen dan is het te doen naar de beide stranden. Het ontbijt kon meer broon bij i.p.v. koekjes en jam etc. Het avondeten was redelijk maar kon beter, de mensen zijn erg vriendelijk (de vele Duitsters wat minder, wij waren destijds de enige Nederlanders) uitstapjes zijn prima geregeld maar vergen veel tijd i.v.m. de afstand, Fijne locatie als je een rustige vakantie wilt. En inderdaad die bergwand waar je tegenaan kijkt is niet prettig na 3 dagen wordt je dan stuiterdol, maar je kunt vragen naar een andere kamer daar doen ze niet moeilijk over.
Lygaria Beach is rustig, Agia Pelagia beach is druk.