Appartement Sirena in Agia Pelagia Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.658 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Agia Pelagia > Appartement Sirena

Beoordelingen Appartement Sirena

9 februari 2012

6,7
Appartement Sirena Agia Pelagia

Appartement Sirena scoort een 7,7 uit 10, op basis van 97 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sirena? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sirena in Agia Pelagia, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Appartement Sirena vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Sirena met andere accommodaties in Agia Pelagia.

96 beoordelingen over Sirena

met oudere kinderen, Juli 2011
Geweldig! Gastvrij, prima locatie
christel van reekum
12-8-2011 Prima accommodatie, wat je nodig hebt is er, centrale ligging, zeer gastvrije eigenaressen, centraal gelegen en toch erg rustig. Prijs-kwaliteit ook in orde, prijsstelling in plaatsje zelf truowens ook prima te doen.
Ik ga er zeker nog een keer naar toe.

met vrienden, Sept. 2010
Fantastische plek
Loes van Deurse
17-9-2010 heerlijk vertoeven ruim appartement heerlijk balkon en tuin een strand om niet te vergeten en hele fijne restaurants en barretjes vooral restaurant Mythos die verdient een tien volgend jaar gaan we zeker terug naar Sirena

met partner, Sept. 2008
Fijne dagen in Sirena bij Eva en Vaso
Amelie Verhaag
2-5-2009 Wij hebben hier hele fijne dagen (5) doorgebracht. Mijn man en ik hebben bij Kritinet Travel een rondreis over Kreta geboekt. Dus we waren 5 dagen in Stavros in Zorbas Appartementen, 5 dagen in Agia Pelagia in Sirena en 5 dagen in Agia Galini. Alles perfect geregelt.
Sirena Appartementen worden wel goed schoon gehouden. Het intrieur van de appartementen is wel wat ouder maar wel prima, de boulevard en het strand zijn maar een paar stappen verwijdert. Wij hebben een perfecte vakantie gehad.

Familie, Aug. 2008
Een keer maar nooit meer
j,v,schaijk
19-8-2008 schoon vergeet het maar
een keer in de 2 weeken bed verschonen
poetsen kene ze niet
douche is zo groot dat je er aleen kunt staan en niet wasen

Johannes
20-7-2008 Agia Pelagia is een erg leuk plaatsje. We hebben ook een leuke vakantie gehad, maar het appartement viel erg tegen.

Het appartement was niet schoon, de randen van de bedden en de koelkast plakten gewoon helemaal.
De Tv had geen ontvangst.
Tot 2 keer toe geen warm water gehad.
De handdoeken zijn 1 keer gewisseld daarna moest ik er zelf om vragen. Dit is gewoon te weinig.
De knop van de douche stond onder stroom. Volgens de eigenaaresse was dit statische elektriciteit maar dit hoort gewoon niet.
Er was veel te weinig bestek.

Het ziet er van buiten allemaal prachtig uit maar van binnen viel het ons zwaar tegen.

met partner, Juni 2008
Vakantie Dick en Trudy
Dick en Trudy Berkh...
5-7-2008 Goed maar simpel appartement. Kleine niet zo schone douce ruimte.Handdoek wissel was ook niet alles. Strand is klein en erg druk,maar op 20 minuten lopen is de baai van Lygaria hier is het zeer rustig. Hier kan je heerlijk eten en drinken bij taverna Siroco. Wij hebben ons hier kostelijk vermaakt.

Bert en desire
31-10-2007 met een woord gewoon FANTASTISCH Augustus drie weken geweest was erg rustig i v m wegvallen van olympia,
hadden ook reis geboekt in oktober,maar door reisburo geannuleerd maar toch met hulp van Eva en Waso kunnen komen.
Gaan zeker volgend jaar voor de 9de keer
terug naar SIRENA. Groeten bert en desi

Familie
Leo,Louise en jorgo...
27-9-2007 201 jaar in agia pelagia geweest afgelopen jaar in sirena vertoefd.
heel erg naar ons zin gehad lieve mensen eva en vaso staan gelijk voor je klaar.

Familie
Karin
7-9-2007 Wij zijn nu voor het 11e jaar bij Eva en Vaso geweest.Ik heb maar weinig woorden nodig voor Sirena,maar dat we 11 jaar al hier komen zegt genoeg.
Het is er heerlijk.Het is elke keer weer een thuis komst als we de berg afrijden naar Agia Pelagia,soort van 2e huis zal ik maar zeggen.
Dit jaar was het 2e jaar met de kids en ook die willen volgend jaar weer.Dat wordt dus wel even zoeken,want er is dan geen Olympia meer.

met partner, Sept. 2007
W. van der Haas
12-9-2007 De eerste indruk is goed , het zwembad is klein de tuin ziet er mooi verzorgd en schoon uit, wat ik van het apartement niet kan zeggen, personeel is vriendelijk.

6,5