12-5-2010
Wij zijn in de gelukkige omstandigheid geweest om een weekje Eva Mare mee te pikken. Wat een belevenis! Het is er zo sereen en mooi, we waanden ons geregeld in een ansichtkaart. Aan beide kanten van Eva Mare zijn, op kleine loopafstand, in pittoreske baaien, strandjes. Bij 1 ervan zijn ligbedden te huur. Ook in het dorp is een strandje (waterschoenen niet vergeten!). De zee is prachtig. Het dalen of klimmen, al dan niet via trappen, is een welkome activiteit bij zoveel rust. Het rijkelijke ontbijt en het diner, van de kaart, een overdaad aan lekkernijen, hebben we met veel smaak genuttigd bij Yamas, het restaurant van Eva Mare. Dit weekje is beslist voor herhaling vatbaar! Groet Marios van ons!
9-10-2009
weg van toeristische drukte. Ontbijt: verzorgd en afwisselend. Appartement ruim, sanitair niet nieuw, maar net. Ruim terras.Yamas restaurant zeer goed: niet typisch toeristen-Grieks, veel fijner, ruime kaart, grote porties, vriendelijke bediening, aangename sfeer. Regionale bussen 70 m v hotel – tickets tegenoverliggend hotel. Autoverhuur hoek van hotel te vertrouwen, niet duur. Griekse rijstijl is niet alles, rijden zelfs in een bocht over de dubbele lijn!!! Bedden Grieks: te hard, geeft rugklachten. Hotel niet ideaal voor mensen met knie- of heupproblemen, voortdurend hoogteverschillen. Niet voor kleine kids, klein speelplein, geen kinderbad. Strand zeer dichtbij, Bus van reisorganisatie zet je af a/d weg boven hotel. Valiezen v/d trappen sleuren tot a ingang hotel. Oudere mensen of kleine kids !!!
Internet aanwezig. Hoteleigenaar zeer vriendelijk.