Appartement Dioskouroi*** in Agia Pelagia Griekenland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Dioskouroi***

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Dioskouroi***

71500, Agia Pelagia
Appartement Dioskouroi scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Dioskouroi***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Dioskouroi*** in Agia Pelagia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Dioskouroi*** met andere accommodaties in Agia Pelagia.

2 beoordelingen over Dioskouroi***

Grifre - Sint-Nikla...
4-1-2007 Na twee verblijfperiodes van een week weten we dat wij nog naar Dioskouroi zullen teruggaan. Vrij eenvoudige maar voldoende uitgeruste appartementen, met een bijna altijd aanwezige zeer vriendelijke uitbater, die bijvoorbeeld zeer kort op de bal speelde na of liever tijdens een luidruchtige nacht veroorzaakt door dronken "gasten" uit een niet nader te noemen Noordeuropees land. De prijs is zeer eerlijk, de restaurants en supermarktjes zijn vlakbij en je hebt geen last van de avondlijke of nachtelijke drukte in Agia Pelagia.

Familie, Juli 2005
eva
31-7-2007 ieder jaar gaan wij naar griekenland. maar wat ik me altijd blijf herinnerinen is dioskouroi, een klein complex vlakbij het strand, met een gezellige sfeer. ongeveer 100 m van het strand, en centrum van agia pelagia. niet alleen de mensen van het appartement zelf zijn ongelofelijk vriendelijk, en nodigen ons ieder jaar weer op nieuw uit. maar ook de vrienden die zij affentoe op bezoek hebben zijn altijd blij om de klanten te zien. de stamatakis familie, mailt affentoe met ons. om te zeggen dat we het altijd zo gezellig hebben met z'n allen. we zijn zelfs een keer bij de familie zelf uitgenodigt. in heraklion. het zijn super mensen, het is een super verblijf , met kleine maar vooral gezellig ingerichte kamers. en een zwembad. Super !!