Appartement Ambelos*** in Agia Pelagia Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Appartement Ambelos***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement Ambelos***

71500, Agia Pelagia
Appartement Ambelos scoort een 8,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ambelos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ambelos*** in Agia Pelagia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Ambelos*** met andere accommodaties in Agia Pelagia.

4 beoordelingen over Ambelos***

6,6
Diaan
17-4-2007 Ben er in augustus 2000 geweest toen Geert en Karla nog eigenaren waren, en Andreas tuinman, nog gelachen met zn allen beneden in het dorp als de bar bij het complex al dicht was. Heerlijke druiven overal die je gewoon mocht eten, lekker rustig zwembad en op loopafstand een heeel leuk en goedkoop restaurant met eigenaar Nikos!!

ben
15-3-2006 we zijn 1991 1994 1995 er ook geweest
we hebben er alleen maar goede herrineringen aan met toen nog jorgos marcos en later andreas en dat zijn goede maatjes van ons geworden.
en de eigenaar was ook een top kerel vangelis
we zijn wel weer vanplan om er weer eens heen tegaan
alles is me goed bevallen
we gingen 2 x per jaar er heen top locatie
mooi uitzicht en klasse zwembad
ben en joke van de worp

Rens en Anna
30-8-2004 Wat jammer van Ambelos!!!! Ik was er in 2000 ook. Er waren toen Nederlandse heheerders, die het perfect deden. Andreas was toen de tuinman. Had hij beter kunnen blijven. Nu is hij een soort baasje daar, die niets meer wil. Aug. 2004: Bar gesloten, absoluut stil en donker daar. Je ziet af en toe iemand lopen; of je hebt last van groepen Italianen
Jammer dat zo'n mooi komplex zo achteruit kan gaan.

Jo en Ans Maastrich...
31-1-2004 In 2003 wel in Agia Pelagia geweest,maar niet gelogeert. Er was aardig aan de weg getimmert, alle app. voorzien van airco en het zwembad is nu helemaal betegelt,echt een juweeltje.En wat betreft de verhalen van mijn voorgangers, ik kom al in Ambelos sinds 1989 en heb nog nooit een bordeel gezien, en voor de rest is het er beregoed. 2004 zijn wij ook weer van de partij.