1-6-2009
Dit hotel is zeer basic maar wij zijn niet gegaan om op onze hotelkamer te zitten. wij werden goed ontvangen, Maxine is een zeer toffe madam. Het uitzicht is adembenemend. Het standaard ontbijt stelt idd niet veel voor maar zodra je wat bijbestelt, dan wordt het een feest: Griekse yoghurt met Kretensische honing, waaw! Omeletten in alle soorten, echt lekker. Fruitsla van fruit uit de tuin, kan het authentieker? En dit alles voor enkele euro opleg per ontbijt, who cares. Het avondeten was OK, het menuutje kost dan ook maar 10 euro p/p. Het strand op wandelafstand is niet van het afgelekte soort, echter wij houden daarvan. Enkele plezante taverna's met lekker eten en grasveldje om te zonnen. Leuk dorpje, spotgoedkope restaurants. Wij hebben ons geforceerd om ons geld op te krijgen maar dat ging niet. 1 week Kreta = geen 500€, alles maar dan ook alles in. Wij keren terug!
9-5-2009
na alle beoordelingen gelezen te hebben gingen we met met een bang hart naar villa maxine... maar maxine is een toffe madam, ik ben vegetariër en iedere avond (we hadden HP) werd er voor mij iets speciaal klaargemaakt, 's morgens kreeg ik ook zonder probleem een schoteltje met enkel kaas op (ipv kaas + vlees), de eerste avond kregen we brood met tzatziki mee naar onze kamer voor als we nog honger zouden krijgen, de ligging is ook heel fijn, op 15min. wandelen van het stadje, het uitzicht is geld waard, je hebt echt een panoramisch beeld v/d zee, de bergen en agia galini! het ontbijt in zuid-kreta is overal sober (naar onze belgische gewoonte) maar voldoende (brood enz. kan je bijvragen, de rest is tegen betaling)! kamer + ontbijt is voldoende, er zijn veel lekkere restaurants in ag. galini dat HP echt niet nodig is, niet dat er iets aan te merken is op maxine haar keuken hoor, want wij hebben heel lekker gesmuld! hou er rek mee dat de grieken hun eten niet echt warm eten maar lauw!