Appartement Tropica in Agia Galini Griekenland beoordelingen 8.4 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.254 bezoekers online
Home > Griekenland > Kreta > Agia Galini > Appartement Tropica

Beoordelingen Appartement Tropica

8 februari 2012

Tropica

Appartement Tropica scoort een 8,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Tropica? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Tropica in Agia Galini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Appartement Tropica vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Tropica met andere accommodaties in Agia Galini.

3 beoordelingen over Tropica

met partner, Sept. 2010
Heerlijkerustige appartementen. perfecte ligging
lucas en sylvi
24-9-2010 Appartement Tropica in Agia Galini is zeker een aanrader.
We zijn er net 2 weken geweest , samen met mijn ouders van 81 en 85 jaar. Er was goed rekening gehouden met de behoeftes van mijn ouders en de ruime appartementen zijn prima gelegen, 20 meter v/h strand, groot zwembad, taverna voor de deur, s ávonds gesloten, dus geen overlast.
Appart.hebben een lekker balkon of terras,en 1 of 2 kamers. Prima badkamer, s'avonds warm water.Inrichting is karig , wel lekkere bedden.De keuken is echt grieks, dus heel simpel, weinig keukengerei en twee elektrische pitjes. Geen koffieapparaat en maar 1 pannetje.
Het water kun je gewoon drinken uit de kraan, dat scheelt een heleboel sjouwen met zware flessen. De kleine supermarkt van de camping is op 150 meter, daar is ook een restaurant, op vrijdag live griekse muziek, dansen, lekker eten. Ook bij Romantika, Tropica, Faros, Kosmas is het lekker eten. Veel gezellige barretjes en taverna in het dorp op 5 min lopen.Aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2010
Hier moet echt iets veranderen
Kees
4-8-2010 Dit complex heeft grote mogelijkheden, en wellicht wordt het met de beste bedoelingen gerund, maar er is duidelijk een tekort aan goed management. Halverwege ons verblijf ging de apparatuur van het zwembad kapot, waardoor het water niet meer werd doorgepompt, met als gevolg een smerig half gevuld zwembad waarin niet kon worden gezwommen. Geen enkele informatievoorziening hierover vanuit het management. Dronken gasten van de naburige camping sprongen 's nachts in het bad en poepten in het water. De poep werd uit het water geschept en in het gras gedeponeerd, waardoor kinderen er door heen liepen.
In de appartementen troffen wij geen enkel kookgerei aan. Na 2 dagen ontvingen wij 1 braadpannetje, waarin je 2 worstjes op kon warmen.
Appartementen zijn klein, maar verder goed in orde, elke dag schoonmaak.
Er moet echter hoog nodig geïnvesteerd worden op veel plekken op dit complex.

met partner, Sept. 2008
Fijne dagen in Agia Galini
Amelie Verhaag
12-5-2009 Wij hebben ook hier hele fijne dagen (5) doorgebracht. Mijn man en ik hebben bij Kritinet Travel een rondreis over Kreta geboekt. Dus we waren 5 dagen in Stavros in Zorbas Appartementen, 5 dagen in Agia Pelagia in Sirena Appartementen en 5 dagen hier in Tropica Appartementen (Agia Galini). Alles perfect geregelt ! Tropica Appartementen is ideaal gelegen direct aan het mooie strand van Agia Galini. Schone kamers en altijd schone handdoeken. Het was er ook heerlijk rustig. Het personeel en de eigenaar van Tropica zijn echt geweldig, en staan altijd voor je klaar.

6,1