Hotel Porto Galini*** in Agia Galini Griekenland beoordelingen 8.2 | Zoover

Hotel Porto Galini*** Agia Galini

Beoordelingen Hotel Porto Galini***

Agia Galini, 74056, Agia Galini
Hotel Porto Galini scoort een 8,2 uit 10, op basis van 70 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Porto Galini***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Porto Galini*** in Agia Galini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 75 vakantiefoto's van Hotel Porto Galini*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Porto Galini*** met andere accommodaties in Agia Galini.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Porto Galini***

"Heerlijke vakantie"
Ann De Becker
5-10-2011 Voor de derde keer naar Porto Galini en het is telkens weer thuiskomen. Je wordt er letterlijk met open armen ontvangen en met veel vriendschap omringd. Kamers zijn heel sober maar heel proper. En het ontbijt stelt niet veel voor maar de warmte van de mensen daar maakt het allemaal goed. Het hotel ligt een beetje van het stadje af maar dat zorgt ervoor dat het in het hotel altijd rustig is. Wij nemen altijd halfpension en het is voor ons altijd reuze meegevallen. Polleke kan lekker koken. Stadje zelf is supergezellig, niemand is er opdringerig. Het gaat er gemoedelijk aan toe. Het eenvoudige cafeetje Miros in het midden van het stadje is heel gezellig en je krijgt altijd wat lekkers bij je drank. Daar waren we elke dag wel te vinden. Vele lekkere restaurantjes met superlekker eten. Wij gaan er zeker nog naar terug.

met vrienden, Aug. 2011
"Heerlijke plek om bij te komen."
J
11-9-2011 Hallo,
Afgelopen augustus ben ik met een vriendin naar hotel Porto Galini geweest.
Het is een heel mooi complex, schone kamers en vriendelijk personeel.
Je voelt je gelijk thuis en je wordt hartelijk ontvangen.
Het strand ligt op nog geen 50 meter van het complex en je kunt er heerlijk eten in het haventje voor een prikkie.
Verder in de haven heb je vele kleine gezellige winkeltjes.
Was zelf nog nooit op kreta geweest maar nu wil ik niet anders meer.
We gaan zeker nog een keer terug.
Echt een aanrader.

met een groep, Juli 2010
"Geweldig!!"
M.L
25-4-2011 We hebben het daar enorm naar ons zin gehad. We hadden echt een relax vakantie. Je hebt er niet al te veel faciliteiten in de buurt, maar zit dicht bij de zee en een boulevard met allemaal gezellige restaurantjes. De kamers zijn erg netjes en worden goed schoon gehouden, wel zijn ze aan de kleine kant. Wij waren niet veel in het hotel aanwezig, dus daar hadden we dan ook geen moeite mee. Personeel is zeer vriendelijk. Een echte aanrader voor de mensen die van een rust vakantie houden!!

"Heerlijk rustig"
Jos en Marleen
22-1-2010 Vorig jaar voor de eerste keer in Porto Galini verbleven en wij hebben voor juni 2010 opnieuw geboekt. Het hotel is sober maar heel netjes. Een perfect uitgangspunt voor wandelingen of uitstappen met een huurwagen om daarna weer tot rust te komen bij het zwembad en te genieten van een heerlijk vers geperst appelsiensap of één van de lekkere snacks geserveerd door Nikos. Wij kijken er naar uit.

met partner, Sept. 2009
"Het was weer genieten"
Jannet de vries-zwe...
2-1-2010 Vanaf 21 september zijn we weer 3 weken in dit hotel geweest. Ik vond het weer fantastisch. Wij kregen meteen de volgende dag een grotere en rustiger kamer. De service is fantastisch en de schoonmaak is zeer goed.
Nikos is als een vader over ons en is een zeer vriendelijke man.
Wij hebben weer geboekt voor dit jaar enhopen dan bijna 4 weken in dit paradijselijk oord te verblijven

"Ons paradijsje"
Jannet de Vries-Zwe...
20-8-2009 Wij zijn vorig jaar 3 weken in dit mooi gelegen hotel geweest. Het ontbijt is karig maar was voor ons genoeg. Voor Griekse begrippen was het best goed. En wanneer je trek hebt in iets lekkers ga je naar het plaatselijke bakkertje. Lekker bij de haven opeten en genietend van de bootjes. De mensen zijn er erg vriendelijk. Wij gaan in september weer 3 weken en wij zien er naar uit.
Ik vind het een beetje onredelijk van de voorgaande gasten om alles zo af te kraken.
Voor ons het het een ideaal vakantieparadijs.

met partner, Juli 2009
"Goed, sfeervol en compact hotel"
Nina & Stephan
15-3-2010 Uitzicht op de bergen en zee, binnenplaats van het hotel bevat veel mooie bloemen! Een erg mooi hotel dus!

Het eten varieert elke dag. Naar onze mening was het eten er heerlijk! Je krijgt van alles wat! Altijd een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.
Toen wij er waren was het in hotel erg rustig. S' avonds naar het strand is het wel donker en niet echt geschikt voor dames of kinderen om alleen te lopen richting het dorp.

Het zwembad is niet erg groot en voor kinderen zijn er niet veel activiteiten in het hotel te beleven. Toch is dit hotel geschikt voor jong en oud, het personeel is er erg vriendelijk en het hotel en de kamers zelf zijn eenvoudig maar schoon. Voor de airco moet wel apart betaald worden (5 a 6 euro per dag) Wij hadden uitzicht op zee en s'avonds kun je ook bovenop het hotel naar de sterren kijken!

Vanaf hotel is de locatie uiterst geschikt om met de auto, of bus (halte is meer naar het dorp toe, ongeveer 15 minuten wandeling) naar andere plaatsen te gaan.

"Slechtste wat ik heb meegemaakt"
Patrick
19-6-2009 Ligging: verste van Agia Galini verwijderd (in vergelijking met andere hotels), op een plaats waar het strand al rotsachtig wordt, en bijgevolg niet meer bruikbaar is. Eten: wij hadden enkel ontbijt, en na 2 weken heb ik nog nooit zo gesnakt om thuis te kunnen ontbijten, terwijl wij dit meestal 1 van de hoogtepunten in een hotel vinden. Het buffet stond opgesteld op een hoek van een tafeltje en omvatte een mand met 1 soort broodjes, kaas, ham en om de dag gele of rode confituur, en tot slot geel water (wat doorging voor sinaasappelsap). Smakelijk!
Kamers: kan je van stellen dat die enkel dienen om te slapen, maar dat ging ook niet omwille van de warmte. 's Nachts kwam er wat wind, en zetten we de inkomdeur en terrasdeur open zodat de wind voor wat verkoeling zorgde.
Kindvriendelijkheid: zwembad ongeschikt voor kleine kinderen, en voor de rest niks te beleven.

met partner, Okt. 2008
"Schitterend paradijsje"
Jannet de vries-zwe...
23-10-2008 net vandaag terug gekomen en nu al heimwee.
We hebben er 3 weken doorgeracht en hebben het fantastisch gehad.Superschone kamers en altijd schone handdoeken. Wij hadden ook geen douchegordijn maar dan maar met de trekker de vloer weer schoon maken.
Nikos is een fantastische man evenals de rest van het personeel.
Voor herhaling vatbaar. Foto's volgen nog.

met partner, Sept. 2008
"Eenvoudig idyllisch"
R.A. van Leeuwen
5-10-2008 De ligging is prima en de mensen vriendelijk. De nadelen zijn de slechte matrassen (terwijl ik een goede slaper ben, toch slecht geslapen), de slecht werkende toilet en een douche zonder douchegordijn waardoor je minimaal kunt douchen (anders maak je er een zwembad van)

1 2 3 4 5 6 volgende