Hotel Irini Mare**** in Agia Galini Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Irini Mare**** Agia Galini

Beoordelingen Hotel Irini Mare****

202nd St 17 W. 350, 74056, Agia Galini
Hotel Irini Mare scoort een 7,9 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Irini Mare****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Irini Mare**** in Agia Galini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Irini Mare**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Irini Mare**** met andere accommodaties in Agia Galini.

12 beoordelingen over Irini Mare****

"Goed 4*-hotel tegen betaalbare prijs."
Peter
31-7-2011 Ligt net buiten het dorp Agia Galini. De loopafstand is ca 15-20 minuten naar het dorp (zeer goed te doen). Van de kamers naar het restaurant/zwembad moet je ongeveer 60 treden naar beneden (5 trappen), dus een mooie training...
De ligging krijgt van mij een lager cijfer, omdat er in de omgeving niets te doen is. Matala is ca 20 km en Herakilon ligt op 70km (met bus 2 uur rijden naar vliegveld). Er worden wel diverse excursies aangeboden (Samaria kloof, €54 (juli 2011) ).

met vrienden, Juli 2010
"Een aangenaam hotel vlak aan de zee"
Carla en Bart, Elin...
6-9-2010 Agia Galini is een rustig dorpje in een baai aan de kust. Helemaal anders dan het drukke noorden van het eiland. Het hotel ligt op wandelafstand van het dorp en is makkelijk te bereiken via een wandelpad langs het water. Voor de verdere verkenning van het eiland is een wagen wel aangewezen.
Het hotel beschikt over alle moderne faciliteiten en heeft grote nette kamers. Het ontbijt was uitgebreid en steeds verzorgd. Het personeel spreekt naast Grieks ook voornamelijk Duits. In het dorp stapelen de gezellige restaurantjes zich op tegen de heuvel. We hebben er een leuke vakantie gehad.

met oudere kinderen, Apr. 2010
"Heerlijk en Gezellig"
nanette01
11-5-2010 Aan het begin van het seizoen hier geweest. het weer was fantastisch. elke dag 27gr. Bij de receptie zeer vriendelijk onthaal. vooral met Thea zeer goed contact. spreken beetje NL en verder Duits en Engels. Kamers zijn in appartement blokjes van 2x3 kamers. mooie tuin, met groot en kinder zwembad. was nu net gevuld dus nog erg koud. Restaurant met heerlijk ontbijtbuffet en avond buffet met echt grieks eten. onze kinderen mistten soms wat 'gewoon' eten. maar wij vonden het heerlijk. Jannis en Michalis waren super ! echte gezellige avonden. strand op 1 min. lopen. idd schoentjes meenemen voor in zee. allemaal leuke tentjes om te lunchen. vooral Costas Taverne Bar; erg gezellig ( Ober Makis) en goed eten ! ligstoelen waren nu nog gratis. dorpje op 10mn lopen van hotel via boulevard. schattig dorpje met haventje en ook hier weer ontzettend aardige mensen. je kan via de heuvels 6km lopen naar strandje. leuk om te doen en dan weer terug met bootje.We komen zeker terug !!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Irini Mare**** bij:

met jonge kinderen, Mei 2009
"Heerlijk"
gemma
8-5-2009 Heerlijk hotel. Wel gehorig, zoals elk Grieks hotel en uiteraard weinig waterdruk. Zeer vriendelijke mensen. Mooi zwembad en lekker echt Grieks eten, lauwwarm zoals alle Grieken het eten. Heerlijke "boeren" ovenschotels. Ik herkende elk hoofdgerecht van mijn verblijf (1 jaar) in 1986/87.

Familie, Apr. 2008
Arjon, Anneke
14-5-2008 Na een busreis dwars door Kreta van 2 uur, echt de moeite waard, kwamen we aan in het hotel.
We werden vriendelijk ontvangen en onze kamers waar heel schoon en goed. We hadden een kamer met een tussendeur. Onze 2 meiden van 11 en 16 jaar vonden het prima.Hotel is heel rustig gelegen geen lawaai van auto's en scooters, je werd wakker van de vogeltjes. Het ontbijt buffet was grandioos het avondbuffet iets minder maar toch voldoende. Jammer dat het eten zo lauw was. Een hele mooie tuin met ligbedden 2 zwembaden. Strand op 100m, zandstrand en als je in het water gaat dan wel waterschoenen aan vanwege stenen. Het dorpje is gezellig met verschillende straatjes die je wel moet omhoog lopen. Leuke barretjes en goede eetgelegenheden. Leuk haventje. Wij waren hier van 26 april t/m 3 mei. Mooi weer gehad. Voor 1 week was het voldoende.

alleenreizend
Hilde
17-1-2008 Single mama met dochter van 9 jr. (5-15 juli07). Verre maar mooie transfer naar het zuiden. Romantische ligging, vlakbij keizelstrand waar je heerlijk kan zwemmen (plastic schoenen!), zonnen (ligstoelen tegen betaling), en lekker kan eten in de vele restaurantjes. Agia Galini is een mooi stadje met veel winkeltjes, restaurants en café's. Huurauto nodig voor wie meer wil zien.
Hotel is gezellig, personeel vriendelijk, eten eenvoudig maar lekker. Klein zwembadje in een mooie tuin. Publiek is Duits,de hostess van Touroperator onvriendelijk. Nauwelijks animatie (vind ik pluspunt). Af en toe wordt het publiek geëntertaind met een bandje, een quiz, allemaal erg rustig. Voor mensen met kinderen die vriendjes willen maken is dit niet echt een aanrader, tenzij ze Duits spreken. Ik zou er zeker terugkeren voor een leesvakantie, of met oudere kinderen.

Hans en Jos
10-7-2007

Rustig gelegen hotel op korte afstand van een kiezelstrand. Agia Galini is minder geschikt voor jeugdige mensen (geen discotheken). Wel veel eetgelegenheden. A G ligt op ca 15 minuten lopen. Klein maar met gezellige straatjes. Strand is niet zo fraai en ongeschikt voor kinderen. Alternatief is Kalamaki Beach (25 min auto) De boot naar Preveli vaart niet meer! In het hotel erg veel Duitsers.
Hotel heeft fraai zwembad en erg mooie tuin. Kamers zijn eenvoudig maar zeer schoon. De badkamer is klein en heeft slechts een zitbad.
Personeel is erg vriendelijk. Ontbijt was erg uitgebreid met veel variaties en fruit. Het diner was minder met juist weinig variatie. Meestal geen fruit, yoghurt e.d., wel veel taart e.d. De prijzen zijn hier in het algemeen een stuk lager dan aan de drukke noordkust.
Een huurauto is echt een must.

Familie, Juni 2007
Ankie Wondergem
19-6-2007 In Juni 2007 ben ik met mijn dochter hier geweest om uit te rusten van haar eindexamen. Geweldige keuze. Erg vriendelijk personeel, niets is hen teveel. Voor mensen die wat moeilijk ter been zijn is deze accommodatie niet geschikt want er zijn nogal wat niveauverschillen dus veel trappen. Het ligt heerlijk rustig. je loopt binnen 10 minuutjes langs het strand naar Agia Galini, een leuk stadje met wél heel veel trapjes. Mocht je gaan doe a.u.b. Jannis, Michali en Christina de hartelijke groeten (jassas) van Ankie en Marjolein en voor de raki: jamas! ik ga beslist nog een keer terug.

boris
18-3-2007 een heel prettig hotel in een hele mooie omgeving. niet direct wat je verwacht als je alleen het kreta van chersonissos gewend bent (lees: kaal, vlak en dor). hier is het groen en bergachtig. mooie omgeving! auto huren is leuk om wat van het eiland te zien. het strand is prima, in het plaatsje kun je lekker eten. dat hebben we maar gedaan omdat het eten in het hotel niet zo geweldig was. het ging wel, met name als er frietjes waren :) voor de rest echt een aanrader!

Annelies Lore de Jo...
3-10-2006 Leuk hotel met heel aardige mensen. Wij zijn de laatste week van september geweest en hebben het heerlijk gehad. Lekker eten, heerlijk weer en leuk (kiezel)strand. Wel waterschoenen meenemen! Agia Galini is een leuk klein plaatsje met veel restaurantjes.