Hotel Glaros** in Agia Galini Griekenland beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Glaros** Agia Galini

Beoordelingen Hotel Glaros**

Agia Galini, Lampi, 74056, Agia Galini
Hotel Glaros scoort een 8,6 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Glaros**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Glaros** in Agia Galini, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Glaros** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Hotel Glaros** met andere accommodaties in Agia Galini.

17 beoordelingen over Glaros**

met een groep, Okt. 2010
"Super, hotel mag zeker wel een extra ster krijgen"
Ellen
11-10-2010 In tegenstelling tot vele andere hotels in Agia Galini hoef je bij dit hotel niet ver de berg op te lopen. De modern ingerichte kamers zijn voor een twee sterrenhotel echt prachtig. De badkamer is wellicht wat klein, maar ziet er erg netjes en nieuw uit. Zelfs aan het einde van het seizoen waren de kamer en badkamer erg netjes en schoon. (Er werd elke dag schoongemaakt). De service is ook prima. Een kapotte douchekop werd na melding vrijwel direct vervangen. De mooiste kamers die we ooit in een Grieks hotel gehad hebben. De foto's op de website van TO doen het hotel geen eer aan. Bij het ontbijt moet je geen full English breakfast verwachten, maar het is absoluut voldoende, twee soorten brood, twee soorten cake, gekookte eitjes, verschillende soorten vleeswaar, kaas, jam, cornflakes, yoghurt, verse meloen, koffie, thee, melk. Er is geen lift, wat voor sommigen wellicht een minpuntje is. Voor ons niet. Dit hotel is een absolute aanrader.

met partner, 2010
"Goed hotel."
Emile en Aranka
24-9-2010 Hotel ligt op uitstekende locatie. Je hoeft, zoals bij vele andere locaties geen steigende straten op en af te klimmen om bij strand en dorpje te komen.In het Hotel zelf moet je enorme trappen op en af.Er is geen lift! Vraag dus als preferentie naar kamers op de lagere etages. Neem je een studio dan zit je sowieso(net zoals wij)op de 4e etage, dus veel klimwerk! Koelkast is bij studio inbegrepen, airco niet. Kamers zijn dik in orde,net zoals ontbijt.Eigenaren zijn vriendelijk maar zeer zakelijk! Betalen voor airco, koelkast. Ook voor kamer evt. wat langer aanhouden bij ongunstige vertrektijd, al heeft men deze niet nodig voor nieuwkomers! Er is een algemene douche en toilet om je op te frissen wanneer je na 12.00 uur je kamer hebt moeten verlaten en net zoals wij er geen 30 euro voor over hadden onze kamer tot 18.00 uur aan te houden. Neemt niet weg,dat wij dit hotel een aanrader vinden.

met partner, Aug. 2010
"Heel verzorgd en goeie prijs/kwaliteit"
W en A
7-9-2010 Heel verzorgd familiehotel. Alles dicht in de buurt. Goed verzorgd, sober ontbijt, prima zwembad, prima kamers. Enig minpunt is de koelkast die uitvalt als je de kamer verlaat.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Glaros** bij:

met partner, Juli 2009
"Zalig!!!"
Vix.
10-9-2009 Een super fijne vakantie om niet snel te vergeten. Agia Galini is een enorm fijn dorpje. Toerisme is hier aanwezig maar je bent wel in Griekenland. Verder hoef je niet veel moeite te doen om veel mooie plekjes te ontdekken. Leuke wandelingen (al is het in juli wel snel erg warm) en fijne autoritjes om te doen.
Het hotel was ook zeer netjes in orde. Niets op aan te merken. Een simpel ontbijt maar wel steeds netjes in orde. Aan het zwembad was het super relax en nooit druk dus enorm aangenaam. Het hotel ligt ook vlak aan de rand van het stadje dus je bent meteen aan bushalte, eethuisjes, haven en strand.
De prijzen in het hotel en dorpje zijn heel schappelijk en je kan voor weinig geld lekker eten. Dus het is zeker aan te raden om gewoon kamer met ontbijt te nemen en te genieten van de vele eethuisjes.
De kamers werden netjes onderhouden en we kwamen nooit iets tekort. Wij zijn verliefd op Kreta en nog meer op Agia Galini en komen er zeker nog eens terug. *droom*

met partner, Okt. 2008
"Eens geweest en verloren aan galini voor altijd"
Lysens Johny
25-4-2009 Hotel Glaros hoort bij de betere hotels in Agia, mooie kamers, degelijk ontbijt met zeer vriendelijk personeel. Leuk zwembad maar wat klein. We waren er voor de vierde maal en hebben de vernieuwing van het hotel meegemaakt, gewoon prachtig.

" geweldig "
christel
29-9-2008 het hotel was heel netjes , vriendeliijke mensen (overal), ontbijt is pover maar niet slecht , minpunt was het bijbetalen van ijskast en airco . Het plaatsje zelf was heel aangenaam, gezellig , en lekker eten overal .WIJ GAAN TERUG!!!

met vrienden, Juni 2008
Myriam Vischschoonm...
24-6-2008 Voor de tweede maal in dit schitterend vernieuwde hotelletje! Prachtige, kraaknette kamers! Wel wat trappen, maar dat namen we er graag bij! Alles went!Héél vriendelijke eigenaars,die ons met een glimlach hielpen,waar het nodig was!
1 september gaan we terug!JAMAS!!!

Familie
fam Luyten
19-11-2007 Wij verbleven in augustus in hotel Glaros in Agia Galini. Er was in het begin wat verwarring over de kamers, maar we hadden het geluk dat we in de splinternieuwe studio's terecht konden op verdieping 4. Ok, de trapppen dat is puffen, maar voor de rest is dit hotel een ideale uitvalsbasis en toch niet midden in de drukte. Autoverhuur en winkel over de deur, geldautomaat ook. Centrum op stapafstand. Vriendelijke uitbaters. Geen klagen over het eten. Langslapende kinderen konden van ontbijt op bed genieten. Geen eerste klas, maar dat is niet nodig op Kreta.

tony
19-10-2007 vriendelijk onthaal
kamer + verzorgd ontbijt
vernieuwde kamers zijn sober maar zeer aangenaam

met vrienden, Okt. 2007
tony en greet
27-11-2007 de kamers zijn deels vernieuwd, dus binnenkort wellicht duurder.