Aparthotel Minerva Dore*** in Aghia Marina Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Minerva Dore***

Aparthotel Minerva Dore*** Aghia Marina

Beoordelingen Aparthotel Minerva Dore***

Aghia Marina
Aparthotel Minerva Dore scoort een 7,9 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Minerva Dore***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Minerva Dore*** in Aghia Marina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Aparthotel Minerva Dore*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Aparthotel Minerva Dore*** met andere accommodaties in Aghia Marina.

2 beoordelingen over Minerva Dore***

met partner, Sept. 2010
"Fantastisch!!!!"
Brouwer
21-9-2010 Wij zijn in sept 2010 in minerva Dore geweest. Personeel heel aardig en de baas is echt geweldig. Hij heeft zelfs 3 keer voor ons gekookt en we mochten eten wat we wilden en hij maakte het voor je klaar voor een bedrag van slechts 7,50!
Mooie grote kamers met smaakvolle meubels. Als je een kamer vraagt aan de kant van het zwembad heb je ook nog geweldig uitzicht. Hier zagen we iedere ochtend de zon opkomen. Alles binnen handbereik. Strand, winkels, restaurant en bushaltes.
Echt de moeite waard.

"Verzorgd, prima service, vriendelijk"
Ad van Dam
20-6-2010 Wij waren in juni 2010 2 weken in dit appartementenhotel, schone ruime kamers, mooi uitzicht op 3e etage achterkant op zee, rustig gelegen, vriendelijk personeel, goede service, goed ontbijt, mooi groot zwembad, 4 minuten lopen sta je op het strand, goede busverbinding naar Chania of Platanias op 2 minuten lopen, eetmogelijkheden volop. Kortom een aanrader.