Appartement Chryssida*** in Aghia Marina Griekenland beoordelingen 8.3 | Zoover

Appartement Chryssida*** Aghia Marina

Beoordelingen Appartement Chryssida***

Panoramatos Street 555, 73014, Aghia Marina
Appartement Chryssida scoort een 8,3 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Chryssida***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Chryssida*** in Aghia Marina, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Appartement Chryssida*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kreta. Vergelijk Appartement Chryssida*** met andere accommodaties in Aghia Marina.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Chryssida***

met jonge kinderen, 2012
"Helemaal geweldig !"
jo Spencer
15-3-2012 Ik ga dit jaar voor de 3e keer, Het is een heerlijke verborgen Oase van rust, Maar toch ook heel gezellig.

Het is heerlijk overzichtelijk, waardoor je je kinderen goed in de gaten kunt houden.

Uitermate fijne service van Kostas de vriendelijke griekse reus en een heerlijke keuken verzorgd door zijn vrouw Eva.

Absolute aanrader ( huur wel een auto, want de klim is niet gering !)

"Gaan we zeker nog een keer naar toe !"
Karin
13-9-2011 Wij zijn maandagavond 5 september 2011 terug gekomen van 11 heerlijke dagen bij Chryssida. Fantastisch appartement met 3 balkons waarvan één uitkijkt op het zwembad en de andere twee op zee. Het zwembad was erg lekker. In tegenstelling tot andere vakanties elke avond bij de accommodatie gegeten: erg goede keuken,fantastisch uitzicht en perfecte verzorging door Kostas.
Het is wel aan te bevelen om een auto te huren. Zelf doen wij dit altijd, zodat je wat meer van de omgeving kunt zien.
We komen zeker een keer terug !

"Prima plek"
Bekker/Langendorff
5-9-2011 Wij vonden app. Chryssida een mooie plek voor een redelijke prijs. Onze dochter van 3,5 vond het er heerlijk. Fijn zwembad, leuke poezen. Jammer dat er niet iets meer kleine kinderen waren, we zaten net aan het eind van het seizoen.
Wij vonden Costas een aardige vent, maar het er wel op leek dat hij aardiger deed naarmate je meer bij Chryssida bestelde.. Schoonmaken was prima, steeds nieuwe handdoeken. Inrichting van app. is sober, maar o.k. Keukeninrichting is erg sumier en koken duurt eeuwig..
Wandeling naar boven is wel pittig, zeker iedere dag, maar wij waren toch al van plan een huurauto te nemen. En kuststrook (vooral Platanias) was niets voor ons. Veel te druk en toeristisch. Het karakteristieke Kreta ligt echter heel vlakbij: de heuvels achter Chryssida bieden genoeg moois om met de auto te ontdekken. En rustigere stranden en baaitjes zijn op 10 min. rijden. Wij vonden het strand van Falassarna heerlijk, voor elk wat wils: snorkelen, uitgestrekte stranden en toch gezelligheid.

alleenreizend, Aug. 2011
"Uitermate relaxen!"
Carianne
26-8-2011 Ik ben net terug van 12 dagen in Chryssida. Ik zat in appartement 3 en had prachtig uitzicht over het grote zwembad en de zee. De zonsondergang is prachtig! Het appartementje was sober ingericht, maar wel schoon, netjes en het bed lag heerlijk. Ik was verbaasd over de grootte van het appartement, dat ik toegewezen kreeg, terwijl ik in mijn eentje was. 's Avonds heb ik heerlijk gegeten bij Kostas en Eva, die altijd klaarstonden voor een praatje en de extra drankjes van Alex waren ook welkom. Eva is een goede kok en het eten smaakte prima. Het maakte ook helemaal niet uit of je een voorgerechtje of salade nam of een uitgebreide maaltijd bestelde. Het is wel een stukje lopen naar het strand (15 minuten berg af, 20 min. berg op) maar dan heb je ook een prachtig zandstrand ter beschikking. Bovendien, als je boodschappen doet in de supermarkt van Kostas' familie, krijg je een lift naar Chryssida. Dat is nog eens service. Kortom: heerlijke plek om helemaal tot rust te komen!

"Een oase van rust"
Henk
3-9-2011 Ook dit jaar weer een fijne vakantie gevierd op dit complex. Het was niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn. Heerlijk toeven daar aan de poel of bij Kostas in het restaurant. Overigens; Chryssida heeft nu ook een eigen Nederlandstalige website met een gastenboek. Kijk maar even.

Tot volgend jaar!!

met partner, 2011
"Heerlijk paradijsje, unieke tuin zwembad !!!"
Hans en Jes
22-7-2011 Heerlijke omgeving om de hele dagbte blijven hangen.
Superrelaxte sfeer in de tuin met zembad en zeezicht.
Gastvrije en niet opdringerige barservice met prima eten en drinken.
Wij zijn veel weg geweest om de omgeving te zien, en een huurauto of brommer is wel handig als je snel naar het dorp wilt
Kortom: de methode om lekker helemaal tot rust te komen em de tIjd te vergeten.
Oh ja, en over de de mensen die in hun ogen "minpuntjes" noemen: die zijn meer gebaat bij een superstrak en onpersoonlijk appartementencomplex in het dorp zelf (drukke toeristenstrip, moet je van houden).
Topper !!!

met jonge kinderen, 2011
"Chryssida heeft nu een eigen website"
Henk
21-7-2011 We hebben er even op moeten wachten, maar Chryssida heeft nu een eigen website. En het mooie is; de website is in het Nederlands. Je kunt hier meer en aanvullende informatie vinden over het complex en de omgeving.
Er is ook gedacht aan een gastenboek. Doe de eigenaar van Chryssida een plezier en plaats, naast je reactie op Zoover, ook een berichtje in het gastenboek op de Chryssida website

met een groep, Juni 2011
"Oh wat mis ik het"
Ed Smit
2-8-2011 Gelukkig weer een paar positieve reacties. Als veelvuldig repeater kan ik alleen maar zeggen, de mooiste plek op Kreta. In juni 3 weken geweest en gelukkig over 2 weken weer een weekje. Ff weer genieten van the place to be. Zal er ook altijd blijven komen want ik kan er niet zonder. Hopelijk blijven Kosats en Eva nog een tijd zitten, want ze doen gewoon hun uiterste best om het naar je zin te maken. Ik kan dan ook niet begrijpen dat mensen niets van hun vrolijkheid merken. Ik denk dan eerlijk gezegd dat dat echt aan jezelf ligt. Steek de hand eens in eigen boezem en schuif het niet af op iemand die het iedereen naar de zin wil maken. Chryssida here I come again.

met vrienden, Feb. 2011
"Leuke plek, maar niet als echte vakantie"
Pan Hoeks Jan
3-9-2011 Het is een leuke vakantie plek om eventjes naar toe te gaan, maar als hoofdvakantie; niet meer. Verder was het er mooi en zijn de kamers leuk ingericht.

alleenreizend, Okt. 2010
"Nog steeds the place to be"
Ed Smit
19-10-2010 En wederom dank ik Kostas en Eva voor de fantastische week die ik heb gehad (net als de 2 weken in mei 2010). Ik lees nog steeds met verbazing dat er mensen zijn die zo veel te zeuren hebben. Zwembad smerig, nog nooit meegemaakt. In die ene week dat ik er was in oktober heeft Kostas het zwembad geloof ik wel drie keer gedaan???? Kamers slecht schoongemaakt? Ook nog nooit meegemaakt, de schoonmaakster was iedere dag in mijn appartement, wie weet helpt een tip een keer?? De prijzen duur in Chryssida? Neem dan lekker een drankje in Agia Marina of Platanias waar je voor een glas fris (dus geen blikje) al 2 euro neertelt. Waarom proberen mensen iemand onderuit te halen, want zo zie ik het. Ik kom hier nu al vanaf 1996 en het kan aan mij liggen maar er is bijna nergens geen mooier complex dan dit. Maar we zijn en blijven Nederlanders en wij staan er om bekend om wat te zeuren te moeten hebben.

1 2 3 4 5 6 7 volgende