Appartement Socrates*** in Tigaki Griekenland beoordelingen 9.1 | Zoover

Voorkant van het appartement

Beoordelingen Appartement Socrates***

Tigaki, 85300, Tigaki
Appartement Socrates scoort een 9,1 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Socrates***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Socrates*** in Tigaki, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Appartement Socrates*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Socrates*** met andere accommodaties in Tigaki.

23 beoordelingen over Socrates***

met partner, Mei 2012
"Waar voor je geld"
Stephan en Marleen
18-5-2012 Wij werden vriendelijk ontvangen bij Socrates Studios. We kwamen savonds aan en het zag er buiten fantastisch uit en er was goede muziek.
Helaas kwamen wij er achter dat de kamer vrij verouderd was, maar vooral dat er niks ´studio´ aan dit hotel is. Wij hadden welgeteld 1 pannetje (een heel kleine) en verder lag er ook niks om iets mee te bereiden. Heel jammer, want wij hadden hier wel rekening mee gehouden. Zo werd de vakantie voor ons toch duurder dan we in eerste instantie hadden verwacht.
Het personeel is wel heel vriendelijk, de kamer wordt drie keer schoongemaakt en je krijgt 1 keer nieuw beddengoed. Je kan overdag heerlijk bij het zwembad liggen, op en top sfeer! De locatie vonden wij ook heel goed, drie kwartier fietsen van Kos stad en op 500 m van het strand.
Eigenlijk vonden wij het een heel erge aanrader.

met partner, Mei 2012
"Lekkere vakantie gehad"
Sander
21-5-2012 We zijn net terug van een heerlijke vakantie op KOS bij Socrates studios.
Een heel gezellig klein complex , we kwamen laat op de avond aan bij het complex en normaal was de keuken gesloten maar je kon nog een kleine snack bestellen , tostie of pizza . Je werd ook vriendelijk en hartelijk ontvangen door vader en zoon en Efi. Wij zaten in het reeds gerenoveerde studio en dat was prima voor elkaar , mooie ruime kamer en een nette douche / toilet. Als je wat meer van drukte houd zou ik wat later gaan wat het was nu nog wel erg rustig in Tigaki (bepaalde restaurants waren nog niet open) maar wij hebben een prima vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Ontzettend leuke vakantie : we hebben erg genoten"
fam. Kanters
18-5-2012 We kwamen 's avonds in het donker aan, en het was werkelijk te gek om 's morgens wakker te worden met zicht op zee, palmbomen, prachtig zwembad, leuke zitjes en strak blauwe lucht met zon.
De eigenaar en bediening zijn erg aardig en behulpzaam. De meeste studio's zijn vernieuwd, maar wij zaten in een veroudere, maar het was erg schoon en een paar ongemakken werden direkt opgelost. De kinderen hebben heerlijk in de tuin gespeeld en veel gezwommen in het zwembad. We waren dol op de smoothies. We hebben daarnaast erg genoten van het eiland; veel groen (we kwamen eind april en dus overal bloemen), de fietstochten, de autotocht, de excursies, maar vooral van de aardige mensen op Kos. En niet te vergeten het eten was heerlijk. We kunnen iedereen Socrates aanbevelen.

met vrienden, 2011
"Onvergetelijk!!!"
Bianca
1-11-2011 Wij zijn in September 2011 hier op vakantie geweest en wat was het een onvergetelijke vakantie!!! De eigenaar en zijn familie/personeel werd toch een beetje familie...doen alles om de vakantiegangers tevreden te stellen. Alles netjes schoon en mooi!
De badkamers krijgen deze winter een renovatie, dus dat zit ook wel goed.
Kortom, wij zijn verknocht aan Socrates studios en hebben zojuist geboekt, wij gaan terug op 14 Juni 2012!!!!!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Volgend jaar weer"
richard
5-11-2011 Wij zijn nu voor de 4e keer bij Socrates geweest en de 5e keer is op t boeken na geregeld.
Wij zijn nu in het naseizoen geweest dan is Tigaki niks maar bij Socrates is het goed toeven.
Tav andere hotels/app. is het een goede plek inzake kwaliteit/prijs verhouding.
Wij hebben 4 andere hotels/app. gehad in Tigaki en dan springt Socrates er echt wel uit.
Het is zeker gedateerd maar als men zeker in het seizoen elke dag op pad is dan is het slapen/eten/drinken op de kamer prima.
Heb je geen klik met Socrates/zn vader/zus of Effie achter de bar, dan denk ik dat t deels aan je eigen ook wel ligt.
Wij hebben weer voor volgend jaar bouwvak Socrates op de planning staan.

met partner, 2011
"Ouwe zeur"
van Zee
29-9-2011 Op zich is het een leuk complex. De kamers zijn inderdaad gedateerd. Wat wij een groot nadeel vonden is dat er een halve meter schimmel op de douche gordijn stond en er geen ventelatie in de badkamer was.
Onze grootste ergenis was echter pa. Wij kregen te horen dat we teveel energie verbruikten (airco stond gewoon de hele dag aan) en dat we een naberekening zouden krijgen voor de verbruikte energiekosten. Ehhh ik betaal al 6 euro per dag voor de airo. En hoe pa daar achter is gekomen? Hij is toen wij er niet waren in onze kamer geweest. We hebben de airco ingeleverd en hebben bij de supermarkt een ventilator gekocht. Op het complex geen stuiver meer uitgegeven en dan wordt je meteen niet vriendelijk meer begroet etc.
Wat wij ook vervelend vonden is dat er mensen van buiten af bij het zwembad konden liggen. Waar de Engelsen dan ook zeer dankbaar gebruik van maakten,

"Goed vakantie gevierd!"
SuuzplusGijs
23-9-2011 Na wat strubbelingen in het begin (een mindere kamer aan de straatkant, en onder een overkapping waar hun eigen terras was) hebben Socrates, zijn vader, zus en Efi er alles aan gedaan om ons een goede vakantie te bezorgen en dat is gelukt. Het zwembad is heerlijk, de bar gezellig (er staat wel muziek aan gedurende een groot deel van de dag), en de ligging is prima met allerlei restaurants en supermarktjes in de buurt. De kamers zijn, zoals hieronder al aangegeven, wat gedateerd maar worden binnenkort gerenoveerd. De bedden waren wat hard, zoals overal in Griekenland, maar wij hebben prima geslapen.
Ondanks de valse start hebben we een fijne vakantie gehad!

met vrienden, Sept. 2011
"Beste vakantie ooit!"
Desiree
16-9-2011 Wij 2 hardwerkende vriendinnen waren toe aan zon, zee & strand. We wilden heerlijk genieten van Kos. Al vanaf het moment dat we met de bus aankwamen bij het complex, wisten we dat dit een geweldige vakantie zou worden. Na een lekkere korte transfer (20 min) werden we warm onthaald door Socrates en zn lieve vader. Kamer zag er prima uit en ondanks onze late aankomst, was een heerlijke cocktail van Efi aan de bar nog steeds mogelijk. Ook was het mogelijk om meteen toegang te krijgen tot de (betaalde) airco.

De dagen erna hebben we ons prima vermaakt op de relaxte lichbedden aan het zwembad, dit afgewisseld met zonnen op t mooie zandstrand :D Savonds na een opfrissende douche in de directe omgeving verschillende goede, goedkope en sfeervolle restaurantjes bezocht. Voor de lekkerste cocktails moet je toch echt bij Efi zelf zijn. Super gezellig savonden aan de bar op t complex.

Buiten is alles al gerenoveerd en Socrates zal deze winter de kamers onder handen nemen. Wij gaan zeker terug!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldige vakantie"
kim van dijk
30-9-2011 We kwamen in de avond aan bij appartement socrates en werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. De kamers zijn wat ouderwets maar ze gaan van de winter verbouwen dus volgende zomer is alles in het nieuw.
De appartementen liggen op loopafstand van het strand en als je naar het strand loopt kom je een heleboel supermarktjes en eettentjes tegen.
Verder zijn er bij het appartement altijd genoeg ligstoelen zodat je niet om 8 uur al je handdoek hoeft neer te leggen. Wij hadden af en toe gewoon een prive zwembad.
Tigaki is er vrij rustig en als je de drukte op wilt zoeken ben je met de bus binnen 15 min in kos stad.
's avonds is het in Tigaki ook gezellig want er zitten genoeg gezellig tentjes waar je na het eten wat kan gaan drinken.
Verder was het lunchen bij appartement socrates echt een feest!! Als ik aan het eten denk krijg ik spontaan honger echt superlekker. De mensen van appartement socrates doen echt alles voor je! Ze zijn echt heel gastvrij. Wij komen zeker een keertje terug.

"Prachtige locatie, zeer gastvrij, kamers gedateerd"
Johan en Annemiek
17-8-2011 Wij waren van 28 juli t/m 7 augustus op vakantie in Kos. Werden zeer hartelijk ontvangen door de eigenaar en zijn personeel. Wat ons direct opviel was dat de eigenaar en de barvrouw zeer behulpzaam waren. Kamers waren minder! Zeer gedateerd en moeten echt opgeknapt worden. Douche was zeer klein. Kregen te horen dat deze in de winter worden gerenoveerd. Verder airco en kluisje tegen betaling. Tygaki is een heel leuk dorp met een prachtig strand. Heerlijke strandbedden en perfect cappucinno bij "Mick's Bar" Heerlijke restaurants die we bijna allemaal hebben uitgeprobeerd.