Appartement Fili*** in Tigaki Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 8.023 bezoekers online
Home > Griekenland > Kos > Tigaki > Appartement Fili***

Beoordelingen Appartement Fili***

9 februari 2012

6,6
Appartement Fili*** Tigaki

Appartement Fili scoort een 7,9 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Fili***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Fili*** in Tigaki, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Appartement Fili*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Fili*** met andere accommodaties in Tigaki.

39 beoordelingen over Fili***

met vrienden, Sept. 2011
Voor de derde keer en weer niks te klagen
Dave
12-10-2011 Net terug uit Tigaki waar we weer een dag of 11 in het appartementencomplex Fili hebben verbleven.
We waren daar met vrienden en voor ons was het de derde keer.
Gaan daar zeker nog terug naar toe omdat het er gewoon weer goed was.
Om de dag schone lakens en handdoeken, prima eten en een zeer gezellige sfeer die mede aan de eigenaar en zijn personeel te danken is.

Goed te doen
ina
3-9-2011 Rustig gelegen .Karige inrichting maar dat is normaal in griekenland. bij de poolbar kun je goed eten voor een lage prijs.Vlak achter Fili is een geweldig goed restaurant Ampeli
Wij zijn net terug en hadden een geweldige tijd gehad

Heerlijke rustige locatie, zelfs in hoogseizoen
Lidi
9-8-2011 schitterende zwembaden, goede schoonmaak, bedden voor griekse begrippen lekker, eenvoudige appartementen verder, redelijk veel engelsen, maar geen lawaai papegaaien. aardig personeel

met partner, Sept. 2010
Rustig gelegen. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Iris Jongejan
4-11-2010 -Accomodatie ligt ver van het centrum van Tigaki.
-Aardige schoonmaaksters.
-Kleine oud uitziende badkamer.Warm water.
-Karige kookgerei.
-Mooie zwembaden
-'s Avonds te harde muziek bij de bar/terras. Normaal met elkaar praten is niet mogelijk.
Omgeving:Wij waren er aan het eind van het seizoen. In Tigaki liggen de meeste restaurants/barretjes/winkeltjes aan de doorgaande weg. Dat is jammer. Er zijn wel een paar restaurantjes aan de strandkant.
Voor de actieve vakantiegangers is het leuk om door de bergen naar verschillende dorpjes te fietsen.
Het weer was perfect. Niet te heet overdag, 's avonds niet koud.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Leuk!
René en Sonja
17-9-2010 Appartement waar wij zaten (oude gedeelte) ruim en netjes. Zwembaden goed onderhouden, leuke glijbaan voor de kinderen. Erg aardig personeel, lekker eten.
Afstand tot dichtsbijzijnde Mini-Mart is 5-10 minuten lopen, beperkt assortiment.
Afstand tot Tigaki is te ver om te lopen (zeker als het erg warm is), en je moet dan langs de drukke kustweg lopen, niet echt veilig. Fiets is zeker noodzakelijk, of nog beter, een auto! Je kunt dan meteen op zoek naar allerlei leuke strandjes op het eiland, erg leuk!
Al met al een erg leuke vakantie gehad!! Aanrader!

Wij gaan dit jaar nog een keer
Dave@Magda
15-8-2010 In juni 2010 een geweldige tijd gehad.
Eten is daar heel erg goed.
Fijne zwembaden, vriendelijke, gezellige mensen.
Inrichting van de appartementen is Grieks maar dat kom je in Griekenland vaker tegen...
Het was er zo goed dat we in september nog eens gaan.

met partner, 2010
Niet gek voor weinig
Kees van Aken
7-7-2010 Eind mei 1 week daar geweest voor erg weinig geld.
We mochten om 11.00 uur gelijk in het appartement. We hadden een 4 persoons en dat was voor 2 personen lekker ruim.
Als het op het balkon te warm was kon je op de galerij zitten. We hadden erg mooi uitzicht.
Zijn gaan ontbijten en dineren in hotel Corali, met de fiets.
Dat was ook zeer goed.

met vrienden, Juni 2010
Voor herhaling vatbaar.
Dave&Magda
14-9-2010 Een heel leuke accommodatie met mooie zwembaden.
Het eten is ook heel erg goed. Het appartement is ruim, de keuken in het appartement is simpel en minimaal ingericht.
Gezellige mensen.
Zijn er nu met meerdere personen (5) geweest en gaan in september met zijn tweeën terug.

met partner, Mei 2010
Volgend jaar komen we weer!!!
Anne
13-6-2010 Wij jong stel van rond de 30 hebben ons prima vermaakt vanaf dag 1. s'avonds laat aangekomen en werd er voor ons wat eten gemaakt. De eigenaar is een echte entertainer, zijn vrouw en schoonmoeder zijn ontzettend lief. ik kreeg altijd verse bloemen. Wij hadden app. 10 in het oudere gedeelte en was echt perfect en erg ruim, schoonmaak was ook top. Eten en drinken in de bar is vergeleken met NL goedkoop. maar ik raad in heel griekenland aan grieks te eten geen engelse dingen etc. fietsen huren is een aanrader. In kos zijn een aantal leuke griekse clubs. aangezien ik zelf van gr afkomst ben houdt ik niet van al die toeristische dingen. In Tigaki bij Theodorakis travel een lazy cruise geboekt dat is echt een aanrader en goedkoper dan via je reisorganisatie. Bediening in het app is top.engels georienteerd maar als je andere muziek wilt horen draaien ze dat. We zijn ook met de eigenaar en Katjana uitgeweest naar een Griekse Club ,onvergeetelijk. Kortom wij komen volgend jaar graag terug.

Mooi maar lawaaierig
Martin en Martina u...
18-10-2009 Oktober 2009 geweest, 16 dagen.
Appartement prima voor de prijs.
Koelkast wel oud en vriesgedeelte erg veel ijsaanslag.
Veel lawaai van Engelsen.
Douche niet optimaal.
Zelf zorgen voor toiletpapier.
Omgeving prachtig, met een fiets of scooter alles prima te doen, genoeg minimarket's in de directe omgeving.
Aanrader voor mensen die houden van een rustige omgeving en het niet erg vinden dat er in de avond harde muziek in de bar gedraaid word.
Waterkoker aanwezig, en wat pannen,bestek en kopjes.
Voor huur van een fiets/scooter/auto/quad/buggy is het even verderop gelegen Nancy rent a car.
Een aanrader, erg aardige mensen, en over de prijs valt altijd te onderhandelen.
Kortom : Kos echt een aanrader!