Appartement Yiannis in Psalidi (bij Kos-stad) Griekenland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Yiannis

6,7

29 mei 2012

Appartement achter

Beoordelingen Appartement Yiannis

Main Street, 85301, Psalidi (bij Kos-stad)
Appartement Yiannis scoort een 7,7 uit 10, op basis van 129 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Yiannis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Yiannis in Psalidi (bij Kos-stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 86 vakantiefoto's van Appartement Yiannis vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Yiannis met andere accommodaties in Psalidi (bij Kos-stad).

130 beoordelingen over Yiannis

6,7
met partner, mei 2012
"Te rustig voor begin mei"
José en Bram de Ber...
28-5-2012 Aangekomen op 6 mei j.l. waren we de enige 'huurders' van maar liefst 65 appartementen. Jammer, maar te stil en daardoor geen of weinig gebruik kunnen maken van de service. Aardige mensen, een familiebedrijf maar gelukkig konden we voor veel meer gezellige service terecht bij Appartementen Denise, iets verderop. Appartement was goed, maar nogmaals alleen vertoeven is niet wat wij voor ogen hadden. Na 1 week kwamen er 2 Nederlandse vakantie-families bij. Maar nog steeds was er geen bar o.i.d. open. Helaas........... deze familie gaat het zwaar krijgen in deze moeilijke tijden in Griekenland.

"Gmoedelijk kleinschalig complex, uitstekende sfeer"
Peter en Gerda
9-9-2011 Ligging was prima tov het centrum. Net erbuiten. Inrichting was "Grieks" oftewel sumier en gedateerd, maar dat deerde ons niet. Meestal uit eten, maar niet altijd. Door het relaxte en de sfeer hebben we zo'n heerlijke vakantie gehad. Geweldig!
E-bikes gehuurd bij Moto Harley. Aanrader. Hebben in 10 dage 360 km gefietst.

"Heerlijk verblijf gehad!"
Thijs
14-9-2011 Samen met mijn vriendin 13 dagen naar Yiannis geweest en we hebben er absoluut geen spijt van gehad! We boekten een 2 kamerappartement en ondanks de late aankomst was de keuken nog steeds voor ons geopend zodat we nog wat konden eten. Superservice, daar deze normaal al dicht zou zijn!

Het appartement lag tegen de weg aan op de begane grond. De weg is wel hoorbaar, maar niet heel storend. De inrichting was wat gedateerd, maar brandschoon. Balkon was heerlijk ruim met uitzicht op het prima zwembad. Het douchen is echter wel een crime... douche je wat later op de dag, dan is de warm-water tank op het dak leeg en ontvang je dus een koude douche!

Fietsen huren is een echte aanrader! Dit kan goed en goedkoop bij Moto David in de straat. Een zeer aardige en kundige fietsenverhuurder, wisselt bij een probleem direct de fiets om voor een ander.

Gaan we weer naar Kos dan weten we welk appartement we nemen: Yiannis!

met vrienden, Juli 2011
"Top appartement, heerlijk!"
Willie Bijloo
29-3-2012 Kan niet anders zeggen dan dat wij het hier geweldig hebben gehad. De reisleiding zei dat het heel ver van de stad was, maar het is prima te doen. Eerste en laatste dag ook gewoon gelopen, met de fiets is wel makkelijker (nog geen 10 min). Het was schoon en ruim, vooral gezien de prijs. Wel jammer van de los hangende douchekop, maar we zijn creatief geweest. Personeel is super behulpzaam en heel aardig en het eten is er prima.

met vrienden, 2010
"Prima accomodatie"
Kos-ganger
27-8-2010 Een vriendelijke accomodatie, op de schoonmaaksters na. De appartementen zijn prima: netjes en genoeg ruimte, met een balkon waar je goed je was kan drogen en gezellig kan zitten. Wij vonden het wat minder dat de keuken in 1 van de slaapkamers was, maar oke, we hebben er dan ook nauwelijks gekookt. Dat is ook niet te doen: voor 4 mensen koken op zon klein ding. Het eten in Kos-stad zelf is redelijk tot goed en niet heel erg duur, dus koken was voor ons geen grote prioriteit. Het zwembad is prima, wel wat warm - maar je kan er heerlijk bijkomen op een van de ligbedjes of aan de bar met een cocktailtje. Verder sliepen de bedden best goed en was de douche top. Al met al een prima accomodatie!

met partner, Aug. 2010
"Leuk appartement!"
Familie van Wijk
12-9-2010 Leuk appartement, vriendelijke mensen en lekkere cocktails en andere versnaperingen. Voor wat je er voor betaalt is het prima: je hebt genoeg ruimte, je kamer wordt elke dag goed schoongemaakt, maar verwacht geen luxe. Rond het zwemband is de kans dat je een buitenlandse taal hoort klein, het appartement in ons geval zat vol Nederlanders. Er zijn genoeg bedjes, als de zwerfhond ze niet heeft kapot geknauwd. Als je kamer dicht bij het zwembad zit schaf dan airco aan, want als je deur openstaat 's nachts voor verkoeling is de kans groot dat je wakker wordt gemaakt door jongeren die terug komen van het stappen en dan 'baantjes gaan trekken' in het zwembad (er is geen controle 's nachts). Strandjes zijn op loopafstand te bereiken en de stad met de fiets.

met partner, Juli 2010
"Gezellig en leuk appartement"
Stephanie
6-1-2011 Mijn vriend en ik zijn hier afgelopen zomer geweest. We hebben het prima naar ons zin gehad. Appartementen waren ruim en iedere dag werd er schoongemaakt. Als er op je deur wordt geklopt door de schoonmaak, en je ligt nog in bed, roep dan wel snel dat het niet nodig is, want lang wachten doen ze niet en komen zo je kamer binnen gestormt. Een fiets huren is absoluut wel een aanrader. Daar hebben we behoorlijk veel plezier van gehad. De eigenaar is een leuke gezellige man en de cocktails zijn goed. Het eten kost daar niets als je kijkt wat je er voor krijgt. kortom, super! Zou er zo weer heen gaan!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Super vakantie gehad!"
Yvonne
2-8-2010 Met een gezin, 2 kinderen van 3 en 6 jaar, een heerlijke vakantie gehad. Complex heeft een kinderzwembad en een zwembad dat vanaf 80cm steeds dieper wordt naar ca. 2.90 diep. Eigenaren zeer vriendelijk. Een cocktail op het terras is aan te raden (ook kindercocktails alcohol vrij). Er wordt goed en grondig schoongemaakt maar liefst 5X in de week!

Op loopafstand van een kleine supermarkt waar je de basis dingen kan kopen (brood, telegraaf, fris, ijs etc).

Een aanrader is om fietsen te huren, maar dan NIET bij je boeking. Op de lokatie kan je zeer vlakbij fietsen huren voor 3 euro per dag met versnelling. Als je bij de boeking dit doet moet je ze in Kos stad ophalen en weer wegbrengen, dat is dan heen en erug best een stuk lopen!

Het barbequerestaurant is ook leuk met kinderen, ze hebben een mand met lego, een hangmat en wiebelstoelen.

Wij gaan zeker nog een keer terug!

Ramon, Yvon, Danae en Ninte

met partner, Mei 2010
"Direct weer"
Ernst
24-5-2010 Vrij traditioneel complex(eenvoudig) ,prachtige rustige ligging, nabij strand met ligbedden en tavernas. Heerlijk zwembad en leuk personeel. Precies wat ik er van verwacht had. Ga zeker terug, van de 5 keer dat ik op Kos geweest ben is Yiannis één van de leukste apartementen complexen

alleenreizend
"Leuke tijd gehad wel een stuk lopen vanaf de stad"
dirk-jan boon
18-1-2010 ik ben in 2008 bij yiannis geweest , ruime appartement voor een persoon. keukentje is simpel en eenvoudig. douche was prima, toilet ook goed.

in het barretje kan je voor weinig geld een kleine snack halen of daar op eten.

ik heb er een week verbleven en voor een persoon bijna 500 euro betaald vandaar de 4 . best wel prijzig

vlak bij zit een paar restaureants en een mini markt die ivm met de grote in de stad wel redelijk duur is maar voordeel dat je niet lang met je fris en zo hoeft te lopen

als je het gebruikt als uitvals basis is het redelijk , als je er naar toe gaat voor veek comfort , zoek dan een ander appartement

klantvriendelijkheid personeel prima , wilde naar de kapper daar , mem belt voor je op en regelt een afspraak is een paar minuten van yiannia naar boven lopen.

weet niet of ik nog een keer terug ga.