Hotel Natura Park Village***** in Psalidi (bij Kos-stad) Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Natura Park Village*****

29 mei 2012

Hotel Natura Park Village***** Psalidi (bij Kos-stad)

Beoordelingen Hotel Natura Park Village*****

Psalidi, Kos, 85300, Psalidi (bij Kos-stad)
Hotel Natura Park Village scoort een 8,5 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Natura Park Village*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Natura Park Village***** in Psalidi (bij Kos-stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Natura Park Village***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Natura Park Village***** met andere accommodaties in Psalidi (bij Kos-stad).

19 beoordelingen over Natura Park Village*****

"Geen 5* waard!"
Connie
19-9-2011 Hotel Natura Park Village heeft een 5* aanduiding, hetgeen het zeker niet waard is. De kamer was opperbest, het eten was goed maar erg eentonig. Geen variatie gezien in de salades en in de desserts. De hoofdschotels waren ook niet erg creatief. Bediening in het restaurant was ver onder de maat wellicht omdat er te weinig personeel was. In de bar zelf in de rij staan voor je drankje, je mag toch wel bediening aan tafel verwachten. Het stranddeel mag wel een opknapbeurt krijgen, ligbedden en parasols hebben hun beste tijd gehad!

"Prima hotel!"
fam.Ruiter
17-8-2011 wij zijn 1 nacht in dit hotel verbleven omdat die van ons overboekt was. we zijn 's avonds aangekomen rond 21.30 uur en zijn prima opgevangen koffers werden naar onze kamer gebracht, en we kregen zelfs nog wat eten en drinken. kamer was schoon en netjes ingericht. het park ziet er mooi uit met zwembaden en welnesscenter,sportzaal. alles was netjes. als we dit hadden geweten van te voren hadden we dit hotel geboekt! volgende keer doen we dat zeker!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super hotel met heel vriendelijk personeel"
Heidi
18-8-2011 Heel mooi complex met alle faciliteiten. Strand zou verbeterd kunnen worden.
Het eten is heel lekker met iedere dag voldoende keus. Show cooking was SUPER!!!
Kamers groot met alle faciliteiten van kluis tot fohn, airco, waterkoker, ijskast etc.. Alleen jammer dat onze dochter geen eigen klerenkast op haar kamer had.
Het poetsen zou wat beter kunnen, maar volgens griekse maatstaven was het goed.
We hebben in Griekenland al eens slechter meegemaakt.
Het personeel is super vriendelijk. Bedenk als je zelf vriendelijk bent is de kans groter dat je ook een vriendelijke lach of groet terug krijgt.

met vrienden, Juli 2011
"Mooi hotel , heel gezellig"
vakantieganger uit ...
12-8-2011 Heel mooi hotel, eten erg goed, alleen na 2 weken wil je wel weer eens wat anders. Salades tussen de middag vaak hetzelfde. Jammer dat er geen fatsoenlijk strand is, alleen maar rotsen, erg moeilijk begaanbaar. Zwembad is erg mooi. Kamers mogen beter schoongemaakt worden, wel elke dag schone handdoeken.

met vrienden, Juli 2011
"Mooi kleinschalig complex"
Monique
15-8-2011 hotel is mooi, niet te groot, heel vriendelijk personeel, matig animatie, strand ideaal voor surfers, kamer ruim zat, maar kon wel beter schoongemaakt worden. Het eten was heel goed.

met een groep, Aug. 2010
"Fantastische"
stemkens Doret
30-8-2010 Het was een fantastische vakantie super mooie hotel kamers waren mooi.
Heel lekker en gevarieerd eten,ook de kinderen vonden het lekker.alleen een min puntje was als ze met water polo mee deden dan hadden ze de voeten kapot,dus ik raadt iedereen aan om waterschoentjes aan te doen.Voor in het zwembad en in de zee.
Verder was alles super volgend jaar denk ik wel dat we weer terug gaan.

met partner, Aug. 2010
"Super vakantie"
renaate01
20-12-2010 personeel was super vriendelijk
alles netjes geregeld
jammer dat de animatie geen spullen kregen om mee te werken
ze deden echt hun best maar hadden het materiaal er niet voor
eten was goed heel afwisselend en veel keuze
het was wel ver naar de stad maar met de bus was dit goed te doen
wat wel jammer was was dat het een strand was met veel keien verder naar kosstad toe waren er meer zandstranden

met partner, Juli 2010
"Goede prijs kwaliteit verhouding"
Lize Alink
31-7-2010 Hotel bestaat uit verschillende laagbouw. Goede, ruime, schone kamers met terrassen of balkons met zeezicht. Mooie ligging in de natuur. Kos stad, archeologische bezienswaardigheden of Bodrum goed bereikbaar ( en goed te doen zonder hulp van gids of een excursie - en veel goedkoper). Vriendelijk en behulpzaam personeel. De Nederlands sprekende Annemieke bij de receptie is een aanwinst. Eten is weinig verrassend, maar goed. Animatie is beperkt, wellicht is geen animatie betere optie. In verhouding veel Oost-europese gasten. In hoogseizoen voldoende plek aan strand en zwembad. Ook hier wordt in de vroege ochtenduren met de handdoek menig ligbed geconfisceerd. Om vaak pas in de namiddag - of helemaal niet- komen opdagen. Vraagt om maatregelen. Aanrader, dat wel.

"Zeer goed!"
Marijke
5-7-2010 Echt een aanrader, wij hebben genoten in het hotel! Zeer aardig en vriendelijk personeel. Het eten is uitstekend. Kos is een leuke plaats en zeer goed bereikbaar. Wij gaan in september voor de tweede keer.

met partner, Juni 2010
"Goed, verzrogd en rustig gelegen hotel."
huub de Faber
18-6-2010 Gezien de prijs-kwaliteit verhouding een perfect hotel. Hotel is rustig gelegen, direct aan zee. Het aanwezige kiezelstrand nodigt niet meteen uit, hier is nog wat werk aan de winkel, Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De animatie laat te wensen over (elke avond bingo !). Kamers zijn goed verzorgd hebben volgens mij allemaal zeezicht en worden elke dag goed schoongemaakt. Wij waren er in het voorjaar, bij een niet volledig volzet hotel. Ik denk dat in het hoofdseizoen het restaurant te klein zal zijn. De verbinding met het openbaar vervoer naar Kos-stad is goed geregeld en goedkoop. Maak geen gebruik van de aangeboden verhuur faciliteiten van het hotel omdat deze verhuurder gebruik maakt van ondeugdelijke scooters.