Hotel Iberostar Kipriotis Maris***** in Psalidi (bij Kos-stad) Griekenland beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Iberostar Kipriotis Maris*****

29 mei 2012

Hotel Iberostar Kipriotis Maris***** Psalidi (bij Kos-stad)

Beoordelingen Hotel Iberostar Kipriotis Maris*****

P.O.Box 337, 85300, Psalidi (bij Kos-stad)
Hotel Iberostar Kipriotis Maris scoort een 7,9 uit 10, op basis van 140 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Iberostar Kipriotis Maris*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Iberostar Kipriotis Maris***** in Psalidi (bij Kos-stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 107 vakantiefoto's van Hotel Iberostar Kipriotis Maris***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Iberostar Kipriotis Maris***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Iberostar Kipriotis Maris***** met andere accommodaties in Psalidi (bij Kos-stad).

131 beoordelingen over Iberostar Kipriotis Maris*****

"Relaxed hotel"
Barbara
7-10-2011 Vakantie begon met het krijgen van een verkeerde kamer, namelijk een kamer in het er naast gelegen hotel hippocratus. Helaas kwamen wij hier de volgende dag zelf achter. Maris en hippocratus hebben één receptie en het was donker. Tijdens het inchecken werd niets gezegd over het overboekt zijn. Niet netjes dus. Na 3 nachten kregen we een kamer in hotel Kipriotis Maris. Dit truukje werd bij veel meer gasten uitgevoerd, maar niet iedereen had het in de gaten. Hotel hippocratus is goedkoper dan Maris. Verder een supervakantie gehad. Het personeel in de bediening werkt heel hard en is zeer gastvrij. De kamers zijn schoon en prima in orde. De bedden zijn keihard. Dit is natuurlijk persoonlijk, maar ik loop nu al twee weken bij de kraker...Voor kinderen is er weinig te doen, ook voor oudere kinderen zou ik dit hotel niet adviseren. Het eten is oké, maar er zou wat meer variatie mogen zijn. Handig is het ernaast gelegen verhuurbedrijf voor verhuur van fietsen, scooters e.d.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super hotel, eten goed en zeker niet slecht ."
moontje
31-8-2011 wij begonnen met overboeking maar dit werd netjes opgelost. 2 dagen later wel kamer die we geboekt hadden en allebei de kamers waren prima in orde. Werd goed schoon gemaakt en het personeel werkten erg hard. Het eten was prima en zeg altijd maar zo thuis heb je niet zoveel keus en er was genoeg. Dat het niet allemaal je smaak is dat kan maar dan moet je niet all incl boeken. We hebben genoten

met vrienden, Aug. 2011
"Zeker een aanrader"
Eddy & Freddy & co
30-8-2011 Onze aankomst was een beetje verwarrend daar we geboekt hadden voor Hippocrates en afgezet werden aan Maris. Dat was dan ook het enige probleempje van ons 12-daags verblijf ,want na enkele seconden wist Miranda aan de receptie ons al meteen in een 100% vakantie stemmming te brengen !! Het hotel is zeker een aanrader. Goede gevarieerde maaltijden met oa thema avonden, nette ruime kamers ,propere ruime badkamer. Mogelijkheid beneden voor het hotel tot huren van fietsen ,auto's , buggies ... voor een schappelijk prijsje. Aan de bar zeer verzorgde dranken en vriendelijk personeel.Kortom alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie.En wat ene andere Belg ook moge zeggen, we hebben van Miranda en haar collega's niet één klein klachtje. Komen beslist nog een keertje terug ! Marleen, Igrid, Daisy, Kristof, Eddy & Freddy

i

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goed en verzorgd hotel"
h.h.janssens
2-9-2011 Goed hotel met erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Eten is goed, pasta en lekkere frietjes. Toetjes ook oke.
De kamers worden goed schoongemaakt, geen last van ongedierte.
's avonds is er niet zoveel te doen, voor kinderen is er niet veel te doen.
Mooi groot zwembad, genoeg ligbedden. Privestrand met ligbedden en drankjes.

met partner, 2011
"Zeggen 5 sterren maar het zijn er maar vier"
saskia
7-8-2011 eten was niet gevarieerd, slecht van kwaliteit, de opgedroogde koffiemelk zat in lagen in he tuitje van de schenkkan. Van de tien dagen zijn we er vijf van uit eten geweest in Kos zelf. Badkamer was klein, douche daar kon je je kont niet keren en het zwembad was al in weken niet schoongemaakt. Staat 5 sterren op internet, maar dat is het gezien de prijs / kwaliteit verhouding niet waard, op je bandje die je krijgt staat ook maar 4 sterren dus ergens klopt er iets niet. Plus elke dag gezeik over de bedjes bij het zwembad, gewoon te weinig bedden voor teveel mensen, ook van Village komen ze nl naar het zwembad van Maris. En er wordt geen echte drank geschonken, je betaald voor all inclusive, maar je krijgt neprum,nep whisky en je krijgt s middags snacks, dat zijn de overgebleven broodjes van t ontbijt en overgebleven cake, 1 schaal op 300 man. Is gewoon te weinig. Nee, geen hotel waar ik nog een keer heen zou gaan.

met een groep, Juli 2011
"GEWELDIG!"
Tamara Bos
14-8-2011 We zijn 27 juli t/m 10 aug naar Kos geweest. En naar dit geweldig hotel. Elke dag waren er leuke activiteiten en 's avonds een show. Alles daarvan werd georganiseerd door het geweldige animatie team: Octav, Joy en David.
Het is echt een aanrader om naar dit hotel te gaan als je naar kos gaat!

Tamara Bos en Wouter Hoving

"Heerlijke vakantie gehad"
bijlrianne45
12-8-2011 Het is een prima hotel, grote kamers en er wordt iedere dag goed schoongemaakt. Personeel is heel vriendelijk. Mensen die zeuren dat het meubilair verouderd is moeten niet zeuren, het is bruin tja maar het ziet er gewoon netjes uit en je zit toch het merendeel buiten! Heel irritant is dat mensen om 7 uur in de ochtend al een handdoek op bedjes gaan leggen, te triest voor woorden.

Het eten is wel slecht, weinig variatie en weinig vlees. Als er vlees is zit er of veel bot of veel vet aan, niet lekker. Het eten is ook lauw, maar dat komt omdat de Grieken niet van warm eten houden.

Het strand is prima en je kan er ook drinken krijgen zit bij de AI prijs. Fietsen gehuurd en binnen 10 minuten sta je in Kos stad. Leuke stad, druk maar wel gezellig.

"Goed hotel - mooie kamers!"
Leander Versleijen
3-8-2011 Wij hadden eigenlijk geboekt voor Hippocrates, maar bij aankomst ontvingen wij een junior suite bij Hotel Maris. Beide hotels maken deel uit van de keten "Kipriotis", welke ook een hotel heeft aan de overzijde van de straat, 400 meter verderop (Sol village). Je kunt bij alle restaurants gaan eten (Hippocrates, Maris en Sol Village), wel dien je te reserveren voor 1 dag later, behalve bij Hippocrates. Het eten was (zeker qua salades en koude buffetten) nagenoeg overal hetzelfde, behalve bij het Italiaans buffet bij Sol Village. Dit was echt een topper! Veel variatie en keuzes. Hoewel eten natuurlijk vooral smaak en persoonlijke voorkeuren betreft, vonden wij het bij Hippocrates en Maris summier als het gaat om fruit en salades. Iedere dag (zelfs in de ochtend!) werd friet geserveerd.
De kamers van het hotel zijn ruim en netjes verzorgd. Iedere dag schoonmaak en 1 keer per week wissel van beddegoed.Hotel is populair bij Nederlanders en de receptie is ook NL-talig. Kortom: een goed hotel

met oudere kinderen, 2011
"Goed hotel"
sjef en mia
22-7-2011 goed hotel.
sjef en mia.
met partner.
22-7-2011.
mooi hotel,heel mooi zwembad,maar wel jammervan de handdoeken die om zes uur al op de bedjes lagen.kos is een prachtig eiland waar je beslist een auto moet huren.je kunt er ook hele mooie eilanden bezoeken met de boot.er is geen zandstrand maar dat wisten wij van te voren.

helemaal vergeten om miranda van de receptie te noemen. die is echt geod bezig, bij haar een auto huren.verder is het personeel ok. hebben ook nog uno leren spelen van tineke en johan hele fijne mensen. wij gaan er beslist nog een keer heen.

"Goed en Gezellig Hotel"
----
15-7-2011 Was gewoon geweldig. Bedjes aan zwembad mochten niet gereserveerd worden. Kinderanimatie was minder. Junior suite was groot en zeer verzorgd. Eten was heerlijk in het themarestaurant maar ook het buffetrestaurant was goed. Personeel was supervriendelijk maar de receptie was top! Gaan zeker terug.