Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso***** in Psalidi (bij Kos-stad) Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso*****

29 mei 2012

Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso***** Psalidi (bij Kos-stad)

Beoordelingen Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso*****

Psalidi 1, 85300, Psalidi (bij Kos-stad)
Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso scoort een 8,5 uit 10, op basis van 91 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso***** in Psalidi (bij Kos-stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 72 vakantiefoto's van Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Hotel Grecotel Kos Imperial Thalasso***** met andere accommodaties in Psalidi (bij Kos-stad).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over Grecotel Kos Imperial Thalasso*****

"Een geweldig hotel, gaan zeker terug!!!!!!!!"
Hans en Hetty
28-9-2011 We zijn net terug van 2 weken in dit heerlijke hotel. De foto's op de site geven de werkelijkheid weer. Het uitzicht vanaf de restaurants is spectaculair. De zwembaden zijn groot en schoon.
De verzorging in de restaurants is uitstekend. Het eten zeer gevarieerd en heerlijk. Kamer, wij hadden een bungalowkamer met zijzeezicht, is prima. Ruim en schoon. Personeel is hartelijk en vriendelijk. Staan meteen voor je klaar. Wij hadden de all inclusive formule, de premium plus, en dat is erg goed bevallen.
Kortom, we hebben een geweldige tijd gehad en gaan absoluut nog een keer terug.

"Wat een verwennerij!"
Harry
27-9-2011 2 weken in dit fantastische hotel geweest. Super vriendelijk personeel, geweldige buffetten, schoon , kortom wie hier wat te mekkeren heeft, heeft psychische hulp nodig.

"Prima hotel dichtbij Kos stad"
Petas
3-10-2011 We hebben de reservering rechtstreeks via de website gemaakt. Bij aankomst kregen we een upgrade naar een deluxe bungalow. Op de dag van vertrek konden we de kamer tot 18.00 uur houden voor een bedrag van 40 euro. Helemaal top. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid, groot terras. Personeel erg vriendelijk. Strand stelt weinig voor (kiezels en ziet er niet echt schoon uit). Water in zwembad erg koud. Wi-fi gratis, maar slechte ontvangst in kamer. Bus naar Kos Stad stopt voor de deur. Kaartje kost 1,60 euro per enkele reis. Rit duurt zo'n 15 minuten.

"Super om lekker te relaxen"
Mil
13-1-2011 Wij zijn augustus 2010 een week in deze accommodatie geweest. Helemaal super! Personeels erg vriendelijk, heerlijk eten, geen gevecht om bedjes bij het zwembad.Qua animatie is er weinig en de zanger is bar slecht! Wel lekker rustig overdag en in de avond hebben we in ieder geval om de zanger erg hard kunnen lachen (leuk verhaal ook voor feesten en partijen) Ook de spa is geweldig, heerlijke massages! Een groot plus punt vonden wij dat wij bij aankomst (13.00 s'middags) direct een kamer kregen, normaal is dit toch 14.00 - 15.00 en ook op de dag van vertrek konden wij vanaf 06.00 nog genieten van een heerlijk (uitgebreid!!) ontbijt. Voor een weekje rust en ontspanning gaan wij zeker nog eens terug!

"Super resort en veel luxe!"
Fiona
8-8-2011 Hier bij het Grecotel Imperrial is het genieten. Wij zijn met twee volwassenen en één kind van zes jaar op Kos geweest. Bij aankomst werd je vriendelijk ontvangen. De mensen die bij de receptie werken zijn soms wel erg humeurig. Maar dat zijn dan ook de enige die soms niet vriendelijk zijn. De rest van het personeel in ontzettend lief, gastvrij en behulpzaam. Je koffers worden met een golfkarretje naar de kamer gebracht, alles wordt netjes uitgelegd. Het ontbijt is ook super luxe. Wij hadden alleen het ontbijt geboekt, dus niet all-inn. Het ontbijt is heel gevarieerd, van pannekoeken tot vers fruit. Gebakken eieren, wentelteefjes, vijf verschillende yogurt soorten, vers geperst sap, smooties, vers brood. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel. De kamers zien er altijd schoon uit. Die van ons was een beetje gedateerd, maar niets mis mee. De schoonmaaksters komen iedere dag alles netjes dweilen en schoonmaken. Er zitten kluisjes met code in de kamers. Grote luxe zwembaden.

"Prima resort, zeker wel 5 sterren"
S. de Kreek
24-7-2011 2 weken verbleven in Grecotel Imperial in een deluxe bungalow met eigen zwembad (Famous Class). Na aankomst 's morgens een rondleiding over het complex door de PR medewerkster. Onze bungalow had vrij uitzicht over de tuin en het strand. Het resort is groot maar doet niet massaal aan door de mooie aangelegde tuin met waterpartijen en de zwembaden. Het buffet 's avonds is internationaal en zeer uitgebreid, toch worden er ook griekse gerechten geserveerd. Het ontbijtbuffet is ook zeer compleet met alle soorten fruit en zoetige hapjes. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, ook de receptie doet alles voor de gasten. Het strand bestaat uit een smal strookje zand waar de strandstoelen staan en verder uit grind en stenen (waterschoenen gewenst). De algemene indruk van het complex is zeer goed en zeer verzorgd ingericht. Je voelt je direct op je gemak. Er wordt veel georganiseerd voor de kinderen overdag en er is 's avonds entertainment (live muziek en shows).

met vrienden, Juli 2011
"Top hotel!!"
Michelle D.
2-8-2011 Net een week terug van dit schitterend mooie hotel. Super lekker eten en vriendelijk personeel.Vooral het eten, de variatie, de versheid is een enorm pluspunt, alsook de hygiëne aan de buffetten, echt top! Animatie is niet wow maar zo een beetje zoals overal. Kamers kunnen een kleine opfrissing gebruiken, maar al bij al wel ok, voldoende kasten en hangers beschikbaar, kluisje gratis. De kamers zijn ook iedere dag netjes gekuist en proper. Handdoeken al een beetje harder door de jaren en ik zou die dekens vervangen door dekbedovertrekken, dat is het enige minpunt dat ik kan geven. Hier kom ik zeker nog terug, alleen al voor het uitzicht en het eten!! Iedere dag buiten kunnen ontbijten en dineren. Super!! Je bent ook op 10min met de bus in Kos Stad, prima verbindingen heel vaak per dag tot 2u 's nachts.

met partner, 2011
"Een absolute aanrader"
Lien Loncke
25-6-2011 Al bij de aankomst merk je de rust en luxe die het hotel uitstraalt. Het eten is lekker en enorm gevarieerd. Het personeel is super vriendelijk! Animatie was voor ons meer dan voldoende, altijd keuze uit de rustiger animatie aan de lobby of het meer spectaculaire in de taverne. Voor ons ook geen gevecht om ligzetels aan het zwembad, er waren er altijd wel nog over. Wij gaan zeker terug!

met vrienden, Mei 2011
"Aangenaam hotel"
sandra
27-5-2011 hele goeie/ vriendelijke bediening.. lekker eten (gevarieerd)
kamers = ok (heel netjes)
lobby/ hotel -> prachtig

met partner, Aug. 2010
"Veel te duur"
van den bergen sand...
5-9-2010 we zijn gewoon om hotels te doen all in van een hogere prijs klasse altijd zeer goed geweest deze keer veel te duur voor het geen daartegenover staat fitness betalen mini bar betalend geen animatie voor kinderen of tieners s avonds niks te beleven 11 uur alles gedaan ok voor mensen van 60 en meer maar niet voor jongeren wij raden dit hotel niet aan een plus punt is het eten receptie personeel echt niet vriendelijk

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende