Appartement Denise*** in Psalidi (bij Kos-stad) Griekenland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Denise***

28 mei 2012

Appartementencomplex

Beoordelingen Appartement Denise***

Poe Avenue 7070, 45414, Psalidi (bij Kos-stad)
Appartement Denise scoort een 8,5 uit 10, op basis van 176 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Denise***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Denise*** in Psalidi (bij Kos-stad), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 113 vakantiefoto's van Appartement Denise*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Appartement Denise*** met andere accommodaties in Psalidi (bij Kos-stad).

177 beoordelingen over Denise***

met partner, 2012
"Onwijs gezellig appartementen complex"
José en Bram de Ber...
28-5-2012 Wij hebben hier niet gelogeerd, maar wel ONZE VAKANTIE in KOS beleefd. Omdat ons appartementencomplex leeg was Yiannis, zijn we hier terecht gekomen, en gelukkig maar. Hele gezellige mensen ontmoet, leuke bbq-avonden gehad. Nikos en Efi doen heel hard hun best voor de gasten, ze werken hard, en doen alles om het je naar de zin te maken. Als wij ooit nog eens naar KOS gaan, gaan we zeker hier logeren ! En dan die tuin, echt SUPER mooi, door Ali de tuinman verzorgd. En dan ook nog heerlijk eten bij NIKOS, dit is een voorbeeld voor alle Grieken, altijd aanwezig, hard werken een vriendelijk woord, kortom, het ULTIEME vakantiegevoel. Groetjes AAN: Magda en Bert, Sjoukje en Tom, Annie en Rob en natuurlijk aan Jenny EN onze fietsers, Jan en Loes.

met vrienden, mei 2012
"Heerlijk!!!!"
margot reinders
28-5-2012 Net terug van een heerlijk weekje Kos. De appartementen liggen iets buiten Kos-stad maar op de fiets is het ongeveer 10 a 15 min. Met de auto 5 min. Het is een heel leuk en gezellig complex. Kleinschalig met 41 appartementen. Keurig schoon en iedere dag schoonmaak. Verwacht niet een 5 sterren appartement maar een leuk appartement met alles erop en eraan. De eigenaren zijn ontzettend lief en heel gezellig! Nikos en Efi doen er alles aan om je het naar je zin te maken. Voor kinderen zijn ze ontzettend lief. We hebben gezien dat heel veel mensen weer terug komen speciaal omdat ze je het gevoel geven dat je een stukje van de familie bent. Zeker een aanrader als je iets zoekt in een gemoedelijke sfeer met gezelligheid en je toch je eigen gang kan gaan. Ik was hier samen met een vriendin en ik weet zeker dat we nog wel eens terug gaan. Het was gewoon een topvakantie.

met partner, mei 2012
"Super Vakantie"
Jennifer
28-5-2012 Net terug van een super vakantie in Appartement Denise. Het is zeker een aanrader, personeel is heel vriendelijk en gastvrij. Je kan er goed en goedkoop eten. Als je een fiets huurt , kom je snel en makkelijk in Kos-Stad , dat is ongeveer 10 minuten fietsen.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Denise*** bij:

"Heerlijk genoten!"
Leontine
5-10-2011 Net terug van een fantastische vakantie op Kos! Appartementen zijn eenvoudig, maar netjes en worden dagelijk keurig schoon gemaakt! Nikos en de familie doet er alles aan om het de gasten zo prettig mogelijk te maken! Wij zullen zeker nog een keer terug keren.

"Leuk en gezellig app. complex"
Jan van Dijken
17-10-2011 Van 15 t/m 29 september 2011in een studio in Denise vakantie gevierd.
Voldoende ruimte in de studio's 2 x 1 persoons bed naast elkaar, prima
geslapen. Aardige familie, moeder, zoon en schoondochter, behulpzaam
maar vooral vriendelijk. Afstand tot Kos stad op de fiets prima te doen.
Ligging aan een rustig zijweggetje, landelijk. Eigen fietsverhuur.
Prima keuken en een mooi zwembad. Wij komen hier zeker nog eens
terug. Schoonmaak dagelijks prima !!!!

"Heerlijke vakantie gehad."
alfons
22-10-2011 mooi appartementencomplex en mooie ligging.zwembad is heerlijk om af te koelen.Eet en drinkgelegenheid is er voldoende in de omgeving.het appartement heeft nogal een open karakter1als je bijvoorbeeld een keer vergeet om de rekening van wat je gebruikt heb die dag te betalen is het geen enkel probleem om dat dan de volgende dag te doen.de mensen die het appartement runnen zijn heel vriendelijk.Er liep ook een grote vriendelijke zwerfhond rond die binnen de kortste keren onze vriend was!Al met al erg naar ons zin gehad hier.

"Prima prijs-kwaliteitverhouding"
n
29-8-2011 Eenvoudig appartement dat voldoende biedt voor een fijne vakantie. De ligging is niet ideaal (beetje afgelegen en niet dichtbij winkels) maar met huurfietsen is alles prima te bereiken. Ook het strand bij het appartement is niet geweldig. Opweg naar Kos-stad voldoende keurige stranden met bedjes en parasols (2 bedjes+parasol voor €5,00 per dag) en als je de kust volgt richting Fokas kom je al snel bij mooie rustige kiezel- en zandstranden waar je prima je handdoekje neer kunt leggen.

Het appartement is niet erg luxe, maar past goed bij de prijs. Het is ruim opgezet en heeft voldoende meubilair. De ramen kunnen niet op slot, waardoor het op slot doen van de deur wat overbodig lijkt. Wie dat écht wil, kan zonder sleutel gemakkelijk binnenkomen. Ook is het onderhoud niet buitensporig. Volgens de touroperator zou er 5x per week worden schoongemaakt. Dit was 6x per week. Schoonmakers en tuinmannen werken vaak, lang en hard. De tuinman zwaait zelfs gasten uit als ze naar huis gaan. Leuk!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Super gezellige accomodatie."
Janis Petros
28-4-2011 Zeer gezellige accomodatie waar Service nog met een hoofdletter geschreven wordt. Niets is te gek. Mooie tuin en een heerlijk zwembad. Eten aan de bar is prima en atmosfeer zeer aangenaam. Met een fiets zo in de stad via aangelegd fietspad op het eiland ! Fiets beter te huren bij appartementen Denise zelf dan elders. Zeer goede fietsen (bouwjaar 2010 en 2011) en goed geprijsd ! Absolute aanrader !!!

"Leuk, maar niet voor herhaling vatbaar."
Linda
10-8-2011 Mooi appartementencomplex, erg gezellig. Lekker sfeertje, leuke eigenaar.. Je voelt je er dus gelijk thuis. Goed onderhouden zwembad, helaas te weinig bedjes, dus 's ochtends om 7 uur begint de strijd al om een bedje. Maar goed, dat heb je overal.
Wat betreft de kamer: netjes! Ruim balkon, en.. Wat ik zeker een pluspunt vond: een koelkast op de kamer! 's avonds bij zonsondergang lekker een koud biertje drinken op 't balkon.. Heerlijk! Maarr.. Geen airco, de bedden waren slecht (hard), kussens te zacht. Koken op de kamer is absoluut niet te doen, veel te klein. De badkamer: klein, met name de douche. De douchekop kan niet opgehangen worden, dus deze moet je telkens vasthouden. Af en toe een rioollucht vanuit de wasbak of 't putje, niet prettig wanneer je je tanden staat te poetsen. Elke nacht wakker worden door de vuilniswagen, de haan en de ezel was ook niet zo prettig, maar goed.
Al met al, toch een aanrader. Wij zaten er 11 dagen en dat was te doen, maar ik hoef er niet weer heen..

met vrienden, Juli 2011
"Griekse gastvrijheid tussen de palmbomen"
Marcel
16-7-2011 Net terug van 5 dagen griekse zon op Kos. Last minute naar Denise. Je komt aan en voelt je gelijk thuis. Niks inchecken, paspoort afgeven e.d. de sleutel zit al in de deur en binnen 5 minuten lig je in het heerlijke zwembad. Voldoende ligstoelen, dus niemand hoeft om 7 uur zijn bed uit om alvast een handdoekje neer te gaan leggen ;-) Met de gehuurde fietsen ben je in 10 minuten in Kos stad. Het eten is bij Denise ook prima en net als de drank niet duur. Mooie tuin vol banen- en palmbomen. Goed onderhouden. Vriendelijk personeel. Vooral Nederlandse en Engelse gasten.