Aparthotel Neptune**** in Mastichari Griekenland beoordelingen 9.3 | Zoover

Aparthotel Neptune**** Mastichari

Beoordelingen Aparthotel Neptune****

Mastichari, Hrakleidon, 853 02 , Mastichari
Aparthotel Neptune scoort een 9,3 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Neptune****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Neptune**** in Mastichari, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Aparthotel Neptune**** vinden. Je kunt 3 video's van Aparthotel Neptune**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Griekenland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kos. Vergelijk Aparthotel Neptune**** met andere accommodaties in Mastichari.

30 beoordelingen over Neptune****

met jonge kinderen
"Zeer goed, 13 juni 2010"
Orye
27-6-2010 Zeer proper en verzorgd complex, wij hadden een suite gereserveerd en deze hadden zicht op zee, een kleine keuken, 2 badkamers, 1 ruime slaapkamer en een aparte salon.
Het ligt aan een heel mooie kust met fijn zand,prachtig uitzicht. Heel lekker ontbijt, 1 minpunt geen vers fruitsap. Het avondeten was heel gevarieerd, warm en op tijd bijgevuld.Ook het italiaans restaurant is de moeite, zeker boeken. ook afhaalpizza namiddag is een aanrader.Er was ook voldoende animatie en het team doet zijn best, alleen spijtig alles in het Duits. Heel veel duitsers, zwitsers in het hotel. Maar ons stoorde dat niet, dit was een luxe rustvakantie met ons gezin, win hebben genoten

"Goed hotel wel prijzig"
iwan
15-8-2009 + eerste indruk prachtig
zeer goed onderhouden complex
kamers ok
zwembaden prachtig
zee en strand zijn prachtig
zeer rustig complexne

- prijzen drank zeer hoog,winkeltje wel normaal
eten vonden wij soms goed soms veel minder,champagne is flut
paar personeelsleden zeer onbeschoft is wel overal in griekenland_

met jonge kinderen
"Een echte aanrader!"
familie Ackaert
12-8-2009 Het eten was subliem, kamers heel net, zwembaden heel proper ... Als je 's middags of 's avonds bij een hapje of en drankje iets meer van de Griekse sfeer wil opsnuiven, stap dan even binnen bij de eerste snack- en cocktailbar "Epicournos". Rania en haar broer doen alles om hun klanten te verwennen met "Good Quality".

met oudere kinderen
""Super" !!!"
Inaldi
1-7-2009 Dit hotel is zijn 5*(in België) meer dan waard. Het eten is voortreffelijk-elke morgen ontbijt met champagne, zalm, vele soorten brood, croissants, broodbeleg, eieren,spek,pannekoekjes, vers fruit, noem het maar op en het is er, en 's avonds een overvloed aan gerechten en dagelijks een andere keuze, nagerecht met vers fruit, gebak, ijs ...hier wordt naar niets gekeken, en het personeel is vriendelijk en niet opdringerig... supermarktje in het complex waar je aan betaalbare prijzen alles kan kopen (het hotel is Half pension ) en niemand maakt er probleem van dat je drank en eten in de supermarkt koopt voor 's middags aan het zwembad te eten en te drinken.
Animatie is er, maar ze komen niet constant aan je oren zagen om mee te doen, en voor mensen die van rust houden is ideaal. Voor de jeugd die 's avonds een stapje wil gaan maken is dit hotel niet aan te raden. In het hotel is wel een disco maar gezien wij buiten seizoen daar waren, was hier niets te beleven. In de omgeving is dus niets...het is aan te raden om een fiets en of auto op voorhand te huren, want het zaakje buiten het hotel heeft alleen maar rommel. Taxi van hotel naar Kos stad kost 20 €, bus ticket 2,60 €.
Dit is een hotel dat ik zeker kan aanraden !

"Eén van de beste hotels op Kos!"
Karin
27-5-2009 Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Neptune. Prachtig domein dat goed onderhouden wordt, ruime en zeer propere kamers, uitgebreide bufetten en een excellente service. Een aanrader voor een ontspannen luxueuze vakantie op Kos.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Prachtige gezinsvakantie"
Nancy
22-5-2009 Aparthotel Neptune is een fatnastisch hotel. het aanbod in het restaurant is enorm uitgebreid en uiterst verzorgd. Het personeel is heel erg vriendelijk en onze 3jarige dochter werd op handen gedragen. Kos is misschien niet direct ons meest uitverkoren vakantiebestemming, maar dit hotel is wel een topper en staat bovenaan ons lijstje met favoriete hotels! Je voelt je hier echt wel verwend. ik wil hier zeker nog terug naartoe!!!!

met jonge kinderen, Mei 2009
"Nooit meer in begin van seizoen"
Monique
14-5-2009 Wij zijn aangekomen op 30 april (meivakantie) toen het hotel net 3 dagen open was. Het was net een spookstad. Er waren int totaal zo'n 30 gasten. Het restaurant was niet open, er waren geen activiteiten/animatie, de supermarkt was vrijwel leeg. geldautomaat buiten werking. En daar zit je dan met een klein kind van 4 en niks te beleven (ook niet in de omgeving). En het was niet bepaald een goedkope reis. Wij hebben ons beklaagd bij het hotel en de reisorganisatie. Het hotel gaf aan dat zij in de kleine lettertjes naar de reisorganisatie heeft aangegeven dat in het begin van het seizoen zaken verminderd kunnen zijn. Maar er stond geen vermelding in de brochure/internet. De reisorganisatie heeft het wel super opgelost. Zij hebben ons omgeboekt naar de Blue Lagoon waar wel leven in de brouwerij was en veel Nederlandse gasten en kinderen. Geweldig hotel. Zodoende hebben wij toch nog een heerlijke vakantie gehad ondanks dat het niet zo'n geweldig weer was. Pieter van Jetair, heel erg bedankt

met vrienden, Okt. 2008
Johan Moermans
17-10-2008 De tuinen zijn prachtig opgebouwd en goed onderhouden. Ondanks dat het een groot complex is, heb je niet dit gevoel. Er zijn voldoende zwembaden, zowel voor mensen met en zonder kinderen. Aan het olympisch zwembad is het zeer rustig (bad te diep voor kinderen). Het eten is zeer goed en afwisselend met ruime keuze, helaas is het laat op de avond niet meer echt warm. Zowel 's morgens als 's avonds kan je er buiten eten. Mensen die wat actief willen zijn, komen zeker aan hun trekken : voetbal, tennis, volley, badminton, ... Bovendien is het ideaal fietsen vanuit de Neptune naar bvb. Kos-stad (± 25 km). Met een scooter kan je het hele eiland verkennen. Kortom, een aanrader. Klein minpuntje : sommige mensen aan de receptie mogen wel wat vriendelijker zijn.

met partner, Sept. 2008
"Absoluut tophotel"
J.van den Berg
30-9-2008 Nog nooit in Griekenland zo'n mooi hotel gezien. Alles was zeer schoon. De tuinen zijn geweldig en worden goed bijgehouden(compliment voor de ontwerper). Het hotel is groot maar oogt niet massaal, eerder een klein dorpje, heel sfeervol. Het eten is zeer goed en afwisselend. Lekker lunchen in het italiaanse restaurant en het Proteas Restaurant is erg romantisch en sfeervol. Erg lekker gegeten. Ondanks het naseizoen wel erg veel kinderen. Gelukkig was er altijd wel een rustig plekje te vinden. Leuk is dat ze ook een speciaal kinderbuffet hebben(helaas liep er geen kind, want die moesten allemaal zonodig bij het volwassenen buffet rondrennen, wat erg irritant is!). Het personeel was bijzonder vriendelijk ondanks einde van het seizoen, alleen bij de receptie mag het nog iets hartelijker. De animatie stelt niet veel voor, erg gericht op de Duitsers. Dit geldt eigelijk voor alles, want er komen voornamelijk Duitse gasten. Niet erg hoor, want dit staat voor kwaliteit! We hebben erg genoten!!!

Patrick
15-6-2008 Prachtig hotel, prima keuken zowel in de gewone restaurant of de drie andere, enig minpuntje : bijna uitsluitend duitse toeristen.