1-7-2009
Dit hotel is zijn 5*(in België) meer dan waard. Het eten is voortreffelijk-elke morgen ontbijt met champagne, zalm, vele soorten brood, croissants, broodbeleg, eieren,spek,pannekoekjes, vers fruit, noem het maar op en het is er, en 's avonds een overvloed aan gerechten en dagelijks een andere keuze, nagerecht met vers fruit, gebak, ijs ...hier wordt naar niets gekeken, en het personeel is vriendelijk en niet opdringerig... supermarktje in het complex waar je aan betaalbare prijzen alles kan kopen (het hotel is Half pension ) en niemand maakt er probleem van dat je drank en eten in de supermarkt koopt voor 's middags aan het zwembad te eten en te drinken.
Animatie is er, maar ze komen niet constant aan je oren zagen om mee te doen, en voor mensen die van rust houden is ideaal. Voor de jeugd die 's avonds een stapje wil gaan maken is dit hotel niet aan te raden. In het hotel is wel een disco maar gezien wij buiten seizoen daar waren, was hier niets te beleven. In de omgeving is dus niets...het is aan te raden om een fiets en of auto op voorhand te huren, want het zaakje buiten het hotel heeft alleen maar rommel. Taxi van hotel naar Kos stad kost 20 €, bus ticket 2,60 €.
Dit is een hotel dat ik zeker kan aanraden !